IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нека да сме доволни, че получихме заслуженото признание на Греъм Уотсън, да се знае че и ние сме една достойна либерална партия.

http://www.mdps.bg/content/view/209/1/

Председателят на групата на АЛДЕ Греъм Уотсън изнесе лекция пред младите либерали от МДПС

Греъм Уотсън посети България на 30 март по покана на Младежко Движение за права и свободи. Той обсъди десетте приоритета на европейските либерали -2009, както и ясната визия за политиките и ценностите, към които ще се стремят и през следващия мандат евролибералите от АЛДЕ.
    В лекцията си Уотсън изказа задоволство от заслугата, която ДПС има за управлението на страната, в т. ч. в реформата в съдебната система и борбата с корупцията. Според него - ДПС ще бъдат още по-голяма сила след изборите за национален парламент в България.
    „Ахмед Доган създаде тази партия, за да се бори за либерализъм, демокрация и справедливост, което е в полза за всеки един български гражданин. Това е партия, която прояви твърдост и решителност и бе готова да поведе България към мирно и проспериращо бъдеще” изтъкна Греъм Уотсън.
    Той отбеляза и нуждата на България от силна центристка сила, като припомни опасностите от създаване на екстремистки партии, които се базират на омразата и не водят до прогрес.
    „Много съм доволен да видя, че България дори в условията на световната икономическа криза продължава да отбелязва икономически растеж, макар и той да е с по-бавни темпове в момента в сравнение с преди това. Мисля, че това означава, че реформите, предприети от управляващата коалиция в България, са правилни и дават резултати.”, допълни още Уотсън.

Коментар

• Излагаш се - очаквах смислен отговор, ти ми говориш за вегетарианство

Първоначално изпратено от be_google
      Първоначално изпратено от boogie
      Какви са ти идеите :-)
      Аз толкова надясно съм отишъл, че чак ще падна, споко :-)

е казах ти вече - борим са за идеите си, НО ако в твоето дясно не ти плащат достатъчно - иди още по-надясно ...
      мда-а-а, попаднал(а) си на партия от вегетарианци!!! но те пестят от месото и имат възможност да плащат повече пари... кажи им нещо от рода : "абе, няма да бачкам за вас, като ония от БСП-то?! Да не искате да стана принципен идеалист ... щото после виждаш корупция, шуреи, баджанаци..."

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie

е казах ти вече - борим са за идеите си, НО ако в твоето дясно не ти плащат достатъчно - иди още по-надясно ...
        мда-а-а, попаднал(а) си на партия от вегетарианци!!! но те пестят от месото и имат възможност да плащат повече пари... кажи им нещо от рода : "абе, няма да бачкам за вас, като ония от БСП-то?! Да не искате да стана принципен идеалист ... щото после виждаш корупция, шуреи, баджанаци..."

Коментар

• Чакай, чакай ..да си каже, да видим кво ще измисли...:-)

Първоначално изпратено от Стамболов
          Много отдавна тези от БСП нямат идеи. Освен да са на власт и да осребяват тази власт.
          Но това го виждат всички и в България, и в Европа....

Коментар

• Много отдавна тези от БСП нямат идеи. Освен да са на власт и да осребяват тази власт.
            Но това го виждат всички и в България, и в Европа....

Коментар

• Какви са ти идеите :-)

Коментар

• е казах ти вече - борим са за идеите си, НО ако в твоето дясно не ти плащат достатъчно - иди още по-надясно ...

Кажи, кажи, не се срамувай :-)
                По левче изкарваш ли?

П.П. Аз знаеш ли откога не съм ял пържоли ?

благодаря ви, че повдигнахте въпроса и за заплащането на тази умствена дейност- писането!!!
                вместо да си напиша дисертацията - написах над 4000 поста в инвестора... безплатно!
                Не че се ме молили ...

прави сте уважаеми колеги, защото в магазина никога не са ме питали колко поста съм написал в ИНВЕСТОРА, за да ми дадат 3 пържоли, примерно.... това ме кара скришно да ви ревнувам, защото почти си призанавате, че на вас ДЕСНИТЕ ви се плаща за всичко - това не е лошо, не се срамувайте от парите, от доброто заплащане, и изобщо от труда си - просто нека да се държим по-възпитано, а не да псуваме като чобани, или каруцари .... благодаря за отделеното време! От хилядолетие е борбата на идеите и капитала - тази борба ще е безкрайна!

Може и за инвестора да бачкат, знаеш ли ги :-)
                Наистина не правят реклама на червените така, ама те предизвикват с цялото си същество да им отговориш псувайки ги.

Първоначално изпратено от Ballomed
                Не ви ли писна от ефтини политически провокации? Визирам най-вече радослава, човек доказал се като изключително глупав, пускащ цитати от вестник дума. Не мога да разбера за комунистите ли работи или за костов примерно. Защото в никакъв случай не прави реклама на червените даже напротив.

П.П Имената са умишлено с малки букви, не са си заслужи големите.

Коментар

• Очевидно това е пропагандата на БСП - "тук сме си добре и нямаме проблеми".
                  Радослава, давай в същия дух. На изборите ще разберете колко "тук сте си добре".
                  Като ви изметем в опозиция.

ПОЗДРАВИ НА ЛЪЖЛИВИЯ КОМУНИСТ be_google!

Писането на дисертация е далеч по-трудно от постовете в инвестора - мога да те убедя от личен опит.
                  Аз мойта я написах и защитих и едва след това започнах да пиша тук.
                  Съветвам те и ти да направиш същото - иначе никога няма да защитиш...
                  Още повече, че ГЕРБ ще спечели със сигурност изборите дори и да напишеш 10 000 поста....

благодаря ви, че повдигнахте въпроса и за заплащането на тази умствена дейност- писането!!!
                  вместо да си напиша дисертацията - написах над 4000 поста в инвестора... безплатно!
                  Не че се ме молили ...

прави сте уважаеми колеги, защото в магазина никога не са ме питали колко поста съм написал м ИНВЕСТОРА, за да ми продадат 3 пържоли, примерно.... това ме кара скришно да ви ревнувам, защото почти си призанавате, че на вас ДЕСНИТЕ ви се плаща за всичко - това не е лошо, не се срамувайте от парите, от доброто заплащане, и изобщо от труда си - просто нека да се държим по-възпитано, а не да псуваме като чобани, или каруцари .... благодаря за отделеното време! От хилядолетие е борбата на идеите и капитала - тази борба ще е безкрайна!

Наистина не правят реклама на червените така, ама те предизвикват с цялото си същество да им отговориш псувайки ги.

Не ви ли писна от ефтини политически провокации? Визирам най-вече радослава, човек доказал се като изключително глупав, пускащ цитати от вестник дума. Не мога да разбера за комунистите ли работи или за костов примерно. Защото в никакъв случай не прави реклама на червените даже напротив.

Коментар

• Кажи, кажи, не се срамувай :-)
                    По левче изкарваш ли?

П.П. Аз знаеш ли откога не съм ял пържоли ?

Не че се ме молили ...

прави сте уважаеми колеги, защото в магазина никога не са ме питали колко поста съм написал м ИНВЕСТОРА, за да ми продадат 3 пържоли, примерно.... това ме кара скришно да ви ревнувам, защото почти си призанавате, че на вас ДЕСНИТЕ ви се плаща за всичко - това не е лошо, не се срамувайте от парите, от доброто заплащане, и изобщо от труда си - просто нека да се държим по-възпитано, а не да псуваме като чобани, или каруцари .... благодаря за отделеното време! От хилядолетие е борбата на идеите и капитала - тази борба ще е безкрайна!

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava
                      Добри новини и днес:

http://www.duma.bg/2009/0409/020409/socialen/soc-2.html

Близо 20 на сто ръст на пенсиите

Тази година ще има близо 20% ръст на пенсиите. Това каза вчера по програма "Хоризонт" на БНР управителят на НОИ Йордан Христосков. По думите му не сме имали такъв ръст през последните години. Един милион и 700 хиляди души получават увеличение близо с 10 процента от 1 април, уточни Христосков. За някои обаче увеличението няма да бъде точно 10%, допълни той и даде пример за т.нар. гранични случаи. Например пенсията е била 120 лева до 1 април т.г., но човекът получава 124 лева и 84 стотинки, след преизчислението тя става 132 лева, но реално за него увеличението е с 6,6%, а не с 10, защото той си смята разликата между 124 лева и 84 стотинки и новия размер от 132 лв. Същото се получава и ако една пенсия например е била 690 лева, след преизчислението тя се увеличава с 69 лева и става 759 лева. Но реално човекът ще получи 10 лева увеличение до тавана от 700 лева. Затова средното увеличение е 9,47% заради тези гранични случаи, каза управителят на НОИ. Той допълни, че преизчисляването с по-голям коефициент за всяка прослужена година труд, засяга не само старите пенсии, но и всяка новоотпусната пенсия за трудова дейност след 1 април. Тоест при равни други условия пенсията ще бъде с 10% по-голяма занапред. Христосков увери, че не се наблюдава спад в осигурителния доход. Може би ще има забавяне на темповете, с които той досега нарастваше, но минималните осигурителни прагове са факт, те са договорени на едно доста високо ниво с над 25% увеличение в сравнение с миналата година, и това естествено се отразява върху нарастването на осигурителния доход.
                      Добрите новини днес(по данни от Телевизия Европа) :

Република Сръбска има 9.9 милиона население,Брутен Вътрешен Продукт около 42 милиарда долара и средна пенсия от 460 лева и средна работна заплата 620 лева.

Република България има 6.9 милиона население,Брутен Вътрешен Продукт около 53 милиарда долара и средна пенсия от 240 лева и средна работна заплата 520 лева.

Къде се краде повече е въпроса на деня?
                      Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• благодаря ви, че повдигнахте въпроса и за заплащането на тази умствена дейност- писането!!!
                        Не че се ме молили ...

Коментар

• Може и за инвестора да бачкат, знаеш ли ги :-)

Коментар

• Не ви ли писна от ефтини политически провокации? Визирам най-вече радослава, човек доказал се като изключително глупав, пускащ цитати от вестник дума. Не мога да разбера за комунистите ли работи или за костов примерно. Защото в никакъв случай не прави реклама на червените даже напротив.

Коментар

• Абе гугле, радославке, колко ви плащат на пост?
                              Не че ще се кандидатирам, щото аз такива бисери не мога да измисля

някои партии започнаха предизборната агитация ... много ще се радвам и мен да се опитата даме агитират така... говедата ще гризят бухалките докато станат с размера на клечки за зъби.

А сериозното е, че на очевадни ИЗРОДИ и УРОДИ като де ниро им се позволява да си псуват и издевателстват над аудиорията, а това ги насърчава и към истински престъпление - научно е докозано, че свръхкомплексарите и психопатите търсят известност!

Пребиха директора на МБАЛ-Бургас
                              02 април 2009 / News.dir.bg
                              Двама маскирани пребиха изпълнителния директор на бургаската многопрофилна болница доктор Боян Будаков, съобщи bTV.
                              Нападението е станало снощи. Будаков е бил нападнат в гръб, докато се прибирал у дома си в бургаския комплекс “Лазур“, на метри от Пето районно управление на МВР.
                              Непознатите се нахвърлили върху него с бухалки. От ударите лекарят е получил многобройни наранявания по главата. След побоя Будаков е успял да отиде в болницата, където му е оказана първа помощ и е сигнализирал полицията. Късно снощи бе извършен и разпит на пострадалия.
                              Състоянието на Боян Будаков е стабилно, каза пред БТА заместник-директорът на МБАЛ д-р Бойко Миразчийски.
                              Според информация на bTV доктор Будаков, който е хирург, не познава нападателите си и няма обяснение защо е бил нападнат. Няма информация досега да е получавал заплахи. Той е бивш съветник от БСП в предишния Общински съвет в Бургас, а в момента е член на Изпълнителното бюро на общинския съвет на БСП.
                              Миналия октомври жестоко бе пребит друг директор на болница - на ботевградската - Филип Филев.

Коментар

• някои партии започнаха предизборната агитация ... много ще се радвам и мен да се опитата даме агитират така... говедата ще гризят бухалките докато станат с размера на клечки за зъби.

А сериозното е, че на очевадни ИЗРОДИ и УРОДИ като де ниро им се позволява да си псуват и издевателстват над аудиорията, а това ги насърчава и към истински престъпление - научно е докозано, че свръхкомплексарите и психопатите търсят известност!

Пребиха директора на МБАЛ-Бургас
                                02 април 2009 / News.dir.bg
                                Двама маскирани пребиха изпълнителния директор на бургаската многопрофилна болница доктор Боян Будаков, съобщи bTV.
                                Нападението е станало снощи. Будаков е бил нападнат в гръб, докато се прибирал у дома си в бургаския комплекс “Лазур“, на метри от Пето районно управление на МВР.
                                Непознатите се нахвърлили върху него с бухалки. От ударите лекарят е получил многобройни наранявания по главата. След побоя Будаков е успял да отиде в болницата, където му е оказана първа помощ и е сигнализирал полицията. Късно снощи бе извършен и разпит на пострадалия.
                                Състоянието на Боян Будаков е стабилно, каза пред БТА заместник-директорът на МБАЛ д-р Бойко Миразчийски.
                                Според информация на bTV доктор Будаков, който е хирург, не познава нападателите си и няма обяснение защо е бил нападнат. Няма информация досега да е получавал заплахи. Той е бивш съветник от БСП в предишния Общински съвет в Бургас, а в момента е член на Изпълнителното бюро на общинския съвет на БСП.
                                Миналия октомври жестоко бе пребит друг директор на болница - на ботевградската - Филип Филев.

Коментар

Working...
                                X