If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално изпратено от master of the seven seas
А ти какво постигаш като ги псуваш?????
Цитат "Опознай мисленето на своя враг/опонент за да го победиш"
Ти как очакваш да надделееш,когато не знаеш как мислят??? Като разбереш тук, после е по-лесно да им опонираш реално.
Боже, какво мислене? Това са комунисти. Те нямат мислене. Те са увредени по рождение. Просто трябва да изчакаме да измрат. Не е нужно нито да ги побеждаваш, нито каквото и да е.... Те изчезват, измират и свършват. Останаха само в Мангалия и още 2-3 пропаднали държави. През това време си правя кеф като ги псувам, а ако мога и да помогна на някой по-бързо да приключи още по-добре....
Нарисувай на контакта сърп и чук,те сами ще посегнат да ги вземат
А докато ги чакаме да измрат,на колко години ще станем???? На по 100. Гей Шеф е около 45г,до кога смяташ да го чакаш да те управлява
Ти как очакваш да надделееш,когато не знаеш как мислят??? Като разбереш тук, после е по-лесно да им опонираш реално.
Боже, какво мислене? Това са комунисти. Те нямат мислене. Те са увредени по рождение. Просто трябва да изчакаме да измрат. Не е нужно нито да ги побеждаваш, нито каквото и да е.... Те изчезват, измират и свършват. Останаха само в Мангалия и още 2-3 пропаднали държави. През това време си правя кеф като ги псувам, а ако мога и да помогна на някой по-бързо да приключи още по-добре....
Н ай-голямата грешка на комунистическата сган/и ДПС и НДСВ/ е ,че изборите ще бъдат юли.Катастрофичните процеси в държавата се развиват с мълниеносна скорост .Специален поздрав за всички комуноиди---"курви сбогом""
Първоначално изпратено от De Niro
Първоначално изпратено от YNM
пък и не си ми от класата ,поне имаш честа да те удостоя с внимание обивайки си времето тук ........иначе са мен си от обикновената измет ...нищо лично
Хленчи майка ти.
Аз ти казвам че си въшкар, нещастник и боклук. С каквито лайняната ни държава е пълна.
Аз за теб какъв съм никой не го ебе, ти си боклук за целия свят....
Аз бих ти предложил и честта да ме видиш на живо, но вие всички отрепки само по форумите сте силни....Типично за всички комунисти: страхливци, подли, жалки и пу*ки по характер....
Стига псува. Остапа се запиля нейде по предизборни кампании,няма нужда да го заместваш. Кажи нещо конструктивно,стига спами
Какво да му кажа на мекотелото? Аз с нещастници и боклуци нямам желание нито да говоря, нито да се обяснявам. Това са нищожества, които не заслужават да живеят. Не знам какво си мислиш, че постигаш като им говориш нормално...
пък и не си ми от класата ,поне имаш честа да те удостоя с внимание обивайки си времето тук ........иначе са мен си от обикновената измет ...нищо лично
Хленчи майка ти.
Аз ти казвам че си въшкар, нещастник и боклук. С каквито лайняната ни държава е пълна.
Аз бих ти предложил и честта да ме видиш на живо, но вие всички отрепки само по форумите сте силни....Типично за всички комунисти: страхливци, подли, жалки и пу*ки по характер....
Стига псува. Остапа се запиля нейде по предизборни кампании,няма нужда да го заместваш. Кажи нещо конструктивно,стига спами
Хленчи майка ти.
Кошлуков е тарикат ,много хлъзгав в Щатите се и изучи ,забравих за какво беше но не и за политика ......помня че по късно намериха незаконно оръжие в него някъде бе гърмял .стар съм вече
Еми като си стар е време да умираш вече! И без това помияри и боклуци като теб си имаме в излишък....
че що ми е аз се радвам на живота гледайки как такива като теб хленчат че живота не е такъв какъвто си го представя болната им фантазия
Кучетата лаят, керванът си върви...
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Кошлуков е тарикат ,много хлъзгав в Щатите се и изучи ,забравих за какво беше но не и за политика ......помня че по късно намериха незаконно оръжие в него някъде бе гърмял .стар съм вече
Еми като си стар е време да умираш вече! И без това помияри и боклуци като теб си имаме в излишък....
че що ми е аз се радвам на живота гледайки как такива като теб хленчат че живота не е такъв какъвто си го представя болната им фантазия
Сергей на Бойко: Гледай си работата! Не ми пука за вълци, зайци, тикви
„Бойко Борисов да си гледа работата и да не обвинява непрекъснато, защото на всички е видно, че София е най-мръсната столица в Европа“, заяви премиерът в отговор на казаното от столичния кмет, че кабинетът саботира чистотата на столицата.
"Стана вече стил на Бойко Борисов да очерня България в чужбина пред чужди политици.
Това показва, че той не може да води дебат за политиката и управлението на страната, а само обвинява чрез медиите", заяви Сергей Станишев.
Той припомни, че правителството прави всичко възможно да помогне на Столичната община да почисти по-добре града, но явно среща неразбиране от Бойко Борисов.
Станишев каза, че отново е готов да проведе пряк дебат с Бойко Борисов, а не да си контактува с него чрез медиите.
По повод обвиненията на Борисов, че правителството иска да върне концесията за чистене на София на Румен Гайтански – Вълка, Сергей Станишев каза:
"Не ме интересуват нито вълци, нито зайци, нито тикви и други представители на флората и фауната. За мен важното е София да бъде чиста, а това не е така в момента".
Кой как се урeди... Бойко например всеки ден брои чистачките
Столичният кмет, потопен в пот и история (Борисов е в Москва за Дните на София в руската столица – бел. ред.), рече:
„Ние сме като Сталинград през Втората световна война. Обградени сме от правителство, което иска да направи София гето.
София не е била толкова чиста, колкото в момента. Всеки ден ходя и броя чистачките.
А Станишев, вместо да аплодира кмета на София за това, че е развалил концесията за боклука, ходи да брои кофи и да казва, че еди-къде си има пълна кофа за боклук, защото премиерът заедно с ДПС дирижира проблемите с чистотата в столицата.
Този жалък плач на Станишев за Вълка ме радва.
Станишев, Вълка, Доган са едно и също нещо.
И докато Станишев плаче за Вълка, Доган му казва: „Плачи ти, защото ако го направя аз през Камен Костадинов, връзката ще бъде много явна“.
Станишев се опитва да помага на Вълка да си върне концесията, но няма да си я върне.
Трябва да издържим още един месец. Влизаме в избори. Победата ще бъде за нас“, обяви гордо кметът Бойко Борисов.
Кметът не спря с критиките към кабинета:
Според него „Станишев и правителството са в паника заради спрените еврофондове и заради това, че България е най-бедната и най-корумпираната страна в Европейския съюз“.
Янев изригна: Костов е манипулатор
“Лидерът на ДСБ Иван Костов е обикновен манипулатор”, изригна лидерът на РЗС Яне Янев по повод твърдението на бившия премиер, че се водят преговори между партията му и коалицията между ДСБ и СДС.
Според Янев по този начин се прави опит за размиване на границата между новия консервативен проект в България и старата корумпирана десница.
"Няма риск за консервативния проект в България. Риск има за ликвидаторите на демократичната идея в страната", добави Янев.
Той подчерта, че от един месец не е виждал и водил преговори с Костов.
“Преговори със СДС и ДСБ не могат да се водят, след като има решение на Третия конгрес на партията отпреди няколко дни за самостоятелно явяване на избори”, добави още лидерът на РЗС .
“Нашата партия подкрепя мажоритарния вот, защото има избираеми личности в почти всички райони на страната", каза още Янев.
Костов: Преговаряме с Яне Янев
“Преговори с партията на Яне Янев "Ред законност и справедливост" се водят. Той е на масата на преговорите за нашето споразумение”, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов.
“Ако Янев тръгне да реализира своя проект сам, ще поеме огромен риск и по този начин десните избиратели ще загубят”, отчете бившият премиер.
По думите му всяка друга формация, която се откаже от коалицията и тръгне по самостоятелен път, рискува да загуби част от гласовете на десните и дясноцентристките организации.
Костов обяви, че не се притеснява и няма нищо против внесената от страна на Яне Янев, Димитър Абаджиев и Иван Колчаков поправка, свързана с вдигането на процента за класиране на коалиции за изборите.
“Странното е, че точно хората, които днес напуснаха парламентарната група на ОДС, преди година и половина бяха в основата на изгонването на Яне Янев, коментира от своя страна лидерът на СДС Мартин Димитров.
Според него въвеждането на мажоритарния елемент в последния момент ще бъде от изключителна полза на БСП и ДПС.
Доган: ДПС извън властта? Дай Боже да стане, но се съмнявам
Лидерът на Движението за права и свободи Ахмед Доган изненадващо се появи днес в Народното събрание.
Поводът за идването му бе 65-ата годишнина на зам.-председателя на парламента Юнал Лютфи.
След няколко часа, прекарани в стаята на парламентарната си група, Доган си тръгна.
Обграден от орда журналисти, на въпроса възможно ли е следващото управление в страната да бъде без участието на ДПС, той отговори:
Дай Боже да стане, но малко се съмнявам!
Доган не отговори на въпросите дали приема 8% бариера за коалициите за влизане в следващия парламент.
Не пожела да коментира и процесите вдясно с думите, че ще бъде погрешно интерпретиран.
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
ако някой вярва че за виц или някои думи срещу властта са вкарвали в Белене наистина е клиничен случай ,много лумпени в тази държава
А според теб за какво е?
Защото аз знам за случаи дори без виц, просто защото не е комунист някой да е вкарван в Белене...
А Кошлуков? Той за какво е?
Заминавате си, не разбирате ли? Повече никога няма да има комунизъм....
Коментар