If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Буги, Вълчо, и за третата и за четвъртата съм съгласен. Големо доверие ша надигнат у мен Ама да ма прощавате, мисля да им запушвам устите за да не си ги отворят, че тогава верно може и да спадне доверието ......
Поред, поред ..... аз да не съм ..... три.... ламя, та на наведнъж !!!
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Буги, Вълчо, и за третата и за четвъртата съм съгласен. Големо доверие ша надигнат у мен Ама да ма прощавате, мисля да им запушвам устите за да не си ги отворят, че тогава верно може и да спадне доверието ......
Ха ха ха ха..
Мрежовик, случвало ли ти се е да се надървиш на някоя мадама, ама като си отвори устата и да ти спадне за има-няма 5 сек. и да се чудиш накъде да гледаш и да бягаш.
Щото така ще стане с политическото ти доверие, ако тая е Падославчето :-)
Иначе отдясно на нея, също така третата отляво надясно също не са зле ;-).
Ама...червения цвят...едно наум...
Първоначално изпратено от netware5
Абе вие само плюете по Радославчето, ама вижте какво открих аз в нета:
Я си представете, че е втората отдясно наляво? ...... направо усетих как у мен започва да се надига едно такова ...... политическо доверие ........ :P :P
Абе вие само плюете по Радославчето, ама вижте какво открих аз в нета:
Я си представете, че е втората отдясно наляво? ...... направо усетих как у мен започва да се надига едно такова ...... политическо доверие ........ :P :P
ГЕРБ няма да вкарва сътрудници на бившите тайни служби, както и лица, уличени в конфликт на интереси в листите за изборите
Красен Николов
14 Април 2009
В листите с кандидати за евродепутати и депутати за национален парламент на ГЕРБ няма да има сегашни кметове, издигнати или подкрепени от партията, нито сътрудници на бившите тайни служби, както и лица, уличени в конфликт на интереси. Тези и други условия са заложени в критериите за участие в предстоящите избори на партия ГЕРБ, които бяха обявени във вторник от председателя на партията Цветан Цветанов.
Единственото изключение за кметско участие в изборите се отнася до лидера на ГЕРБ Бойко Борисов като идеолог и учредител на партията, поясни Цветан Цветанов. Борисов в момента е кмет на София.
От кандидатите ще бъде поискано да попълнят няколко декларации. Едната е за това, че не са били сътрудници или служители в бившата ДС, а и ще бъде поискана проверка от комисията по досиетата. Те трябва да имат чисто минало, тоест да не осъждани и да не са придобили имущество от престъпна дейност. Критерий за включване в листата е и липсата на конфликт на интереси в работата и получаването на доходи.
Номинираните ще сключват така наречения договор за лоялност и открито управление на ГЕРБ, в който ще бъде записано и задължението, ако бъдат избрани за депутати, да не отсъстват безпричинно от парламента повече от три пъти последователно и най-много пет пъти в една година. Ако това не бъде изпълнено, партията може да поиска оставката им.
Цветан Цветанов поясни, че това изискване, както и следващото – обещанието да не се гласува с чужда карта – има повече морален характер, отколкото санкциониращ.
Цветанов посочи и системата на избор на кандидатите – те ще се излъчат от общинските комисии на ГЕРБ, ще се обсъдят от областните ръководства на партията и след това ще бъдат подложени на одобрение на вътрешни избори във всяка областна организация.
От партията обещаха да извършат първи регистрация за участие в евроизборите още утре, защото имат събрани вече 38 хиляди подписа.
Председателят на БСП Сергей Станишев ще подпише Договора за Коалиция за България за участие в изборите за членове на Европейски парламент
14.04.2009г.
Председателят на БСП Сергей Станишев ще подпише Договора за Коалиция за България за участие в изборите за членове на Европейски парламент от 13.30 часа в Централата на БСП на „Позитано" 20.
Своите подписи в договора ще сложат и председателите на другите партии от Коалиция за България - Георги Анастасов за партия Български социалдемократи, Александър Радославов за партия Движение за социален хуманизъм, Спас Панчев за ЗС"Александър Стамболийски", Тома Томов за партия „Рома" и Александър Паунов за Комунистическа партия за България. Договорът ще бъде подписан и от Минчо Минчев - председател на патриотичната партия „Нова зора", изразяваща подкрепата си към политиката на БСП.
Един въпрос: като приехте 8% праг за коалиции,защо не приехте и цялостното предложение за 1% при всяка следваща партия в коалицията??? Или планирате
около 13% за Коалиция за България и ви е страх че няма да влезете
Явно това е реалността,а всички социологически проучвания са преправени. Ако не помниш,аз все още помня на изборите 2001,как прогнозите на агенциите (особено НЦИОМ и Мби-Мнеби),се разминаха с около 20% от резултатите
15% за коалиция за България ли сочат реалните прогнози???
R.E.D. реши да разтовари напрежението в лагерите с най-новата си интернет-игра, в която всеки геймър може да помогне на кмета да почисти софийските улици. Целта на играта е в рамките на 5 минути да се разкара сметта, така че градът никога да не е бил по-чист. Играе се със стрелките на клавиатурата: горната подава газ, с лява и дясна се управлява сметопочистващия камиион. В ъглите на полето са разположени контейнери, в които се разтоварва боклука. Имайте предвид, че камионът събира само 20 парчета.
Слагайте ръкавиците и играйте в най-новата игра на R.E.D. „Да помогнем на Бойко”. Ето и предисторията на играта:
Навън е топло и приятно. Пролетта дойде и даже се разпищоли. Расте буйна трева, никнат първите цветя, дърветата се раззеленяват, на човек му става леко на душата, сърцето му иска да пее, както и птичките пеят, слънцето гали с лъчите си, във въздуха се носи мирисът на…тонове неизвозени битови отпадъци. В този прекрасен пролетен ден в София започна истинска война. В световната история са се водили много войни, и то по най-причудливи поводи – за хубави Елени, за злато и скъпоценности, даже за подправки, за колонии, за наследството на една или друга империя, за излаз на топли морета... Войните са били “студени”, междусъюзнически, тридесет и сто-годишни, но софийската война беше първата боклучена война в историята. Водеха я армията на Сергей Станишев и армията на Бойко Борисов. Бойците им не бяха въоръжени с танкове, оръдия, “умни” ракети, Стелт-ове или атомни бомби, а с метли, лопати, боклукчийски камиони и водоноски. Хората тревожно се събираха край радиоточките, за да чуят как се движат силите на двете армии и нервно коментираха новата атака на Първа правителствена армия под командването на генерал Модев, снаряжена с боклукчийска техника от ново поколение с далечен радиус на действие, или контраатаката на Пета общинска бригада “Факултето” под командването на чичо Мануш, въоръжена със скоропочистващи метли. Двете армии водеха битки за всяка улица на града. Хората жадно поглъщаха сводките на големите фронтове като суходолския, люлинския или този в „Младост”. Новините често показваха героите от битките, проявили храброст и себеотрицание в защита на бала с боклук или кофа за разделно събиране. Затворени в своите цитадели в Министерски съвет и в Общината двамата главнокомандващи чертаеха планове и грижливо отбелязваха на картата новите стратегически цели. Войната се очертаваше дълга, изморителна и сложна…
Копи-пейст,тука надмина себе си.Поклон Ти гледаш ли какви тъпоумия копираш???? Какъв е този разказ за боклука в стил 'чичко Линин' Погледни календара на стената,сега сме 2009,а не 1959.
То в твоя случай и молитвите са безсилни
Радке, пкрай вчерашния цирк в НС, че се пристеих. Що не взмете да върнете чл. 1 на Конституцията, но в актуализиран вариант. Не се мъчете с 8% бариери и т.н. Направо си напишете БСП + ДПС = ВНЛ и да на власт докато си поискат. Или докато си купят летящи чинии на всички наследници до 9-то коляно. А бе кажи на Антон или Корни те ще го измислят.
Коментар