IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Investora защо ми триете поздрава.На вас харесват ли ви тези политици и тази държава?Защо ги пазите от народната любов?Какво искате да сме доволни ли от тях.Ако продължавате така никой няма да влиза тук има и други форуми.Ще ви поздравя и вас накрая.Пак поздравявам всички форумци с изборите.Да са ни честити новите евроидиоти.
    http://vbox7.com/play:938095df

Коментар

• Първоначално изпратено от kkk101
      Първоначално изпратено от Ravon
      Добре че беше правителството и тройния съюз за да изчистят боклука на Бойко:
      http://www.boykostov.info/the-garbage-crisis/
      Ето една игричка в тази връзка:
      http://www.bokluk.org/
      Какво друго може да измисли един трънски чукундур Генадий Генадиев :

Domain ID156076664-LROR
      Domain Name:BOKLUK.ORG
      Created On:07-May-2009 09:51:17 UTC
      Expiration Date:07-May-2010 09:51:17 UTC
      Sponsoring Registrar:CSL Computer Service Langenbach GmbH d/b/a joker.com a German GmbH (R25-LROR)
      Status:TRANSFER PROHIBITED
      Registrant ID:CORG-244697
      Registrant Name:Genadi Genadiev
      Registrant Street1:Chapla Str 3
      Registrant Street2:Ezdimirci, Trun, Pernik
      Registrant Street3:
      Registrant City:Ezdimirci
      Registrant State/Province:--
      Registrant Postal Code:2464
      Registrant Country:BG
      Registrant Phone:+359.100
      Registrant Phone Ext.:
      Registrant FAX:
      Registrant FAX Ext.:
      Registrant Email:bokluk1234@gmail.com
      Admin ID:CORG-244695
      Admin Name:Genadi Genadiev

Коментар

• Божидар Димитров напуска БСП
        10 юни 2009 / News.dir.bg
        Директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров обяви пред Агенция “Фокус”, че напуска БСП.
        На въпрос за мотивите за това, Божидар Димитров заяви:
        „Като историк знам, че политиката е изкуство на компромиса и на възможното. Затова съм преглъщал много действия на онази малка част от ръководството на БСП, която взема отговорните решения, с които не съм бил съгласен. Разбунтувах се само веднъж, когато очевидно, за да се разрешат вътрешнопартийни личностни кавги, за кмет на потъналата в проблеми София бе издигната абсолютно неизбираема личност. Винаги съм бил обаче против съюза с ДПС.
        Още в началото на коалиционното управление публикувах серия от статии под общото заглавие ДПС ще завлече БСП в гроба. На всекиго е ясно, че това е една партия от феодален тип, работеща с недемократични практики и разчитаща на вот от превърнати в крепостници избиратели. Тази партия е опасна преди всичко за самите български турци, държани умишлено във феодална зависимост. С настояването, че купуването на гласове обръчите от фирми, а напоследък и обръчът от „сестрински партии”, ДПС разбива обществения морал и сериозно застрашава все още крехките устои на българската демокрация. Очевидното съгласие на въпросната част от ръководството на БСП с тези практики превръща поне обществено познатите фигури в БСП като мен, съучастници в този рушителен за България съюз. Впрочем обикновените партийни членове и симпатизанти протестират, като не гласуват за БСП. Не случайно на европейските избори БСП се превърна в третостепенна и четвъртостепенна сила в най-големите български градове. Аз мога да протестирам и съм длъжен да протестирам само по този начин”.
        На въпрос – след като напуска БСП, би ли се кандидатирал от друга партия, Божидар Димитров отговори: „Бих се кандидатирал само ако получа предложение от ГЕРБ и то лично от кмета на София и лидер на партията Бойко Борисов”.

Коментар

• Материала, материалаааа ........ кофти е мат'риала

Коментар

• Първоначално изпратено от Mogo Mogo
            Първоначално изпратено от be_google
            съдебната система доказа, че е прекалено независима, НО е част от държавата - чети за конкурсите за магистрати и ще ти стане ясно - няма шест-пет!!!
            Корупцията в съда вилнее 20 години... види и се края - лично аз не съм страдал от корупцията в съда, прокуратурата (срещал съм предимно мързел и неразбиране)...но щом ЕК иска - съгласен съм! Промените във всяка система са полезни - и за хората новото е мотивиращо и интересно.
            Прав си гоогле, съдебната ни система не е независима, а прекалено независима, защото нищо не зависи от нея. За сметка на това т.нар. магистрати напълно зависят от тези, които ги назначават - политиците.
            Стига сте писали глупости тук с Радка и другите клонинги, ами се хванете да бачкате сериозно за изборната победа. Мисля, че ще е справедливо да си останете на власт и посред зима да усетите народната любов, от успешното управление на БСП. СтаниШеф ще изпълни мечтата на много българи да станат милионери.

НЯМА ДА ИМА МИЛИОНЕРИ - НЕ И ПО НАЧИНА, КОЙТО НАМЕКВАШ!!!
            Иначе е нормално и възможно да се забогатява в България!

Станишев: Правителството не е давало обещания за чудеса!!!
            10 юни 2009

Не сме се впускали в рискови политически авантюри, още по-малко това правителство е давало обещание за чудеса, акцентира премиерът Сергей Станишев по време на краткия публичен отчет за изпълнението на програмата на правителството за европейската интеграция, икономическия растеж и социалната отговорност.
            Няма да ви убеждавам, че живеем едва ли не най-добре от всички европейци. Напротив трябва още много да направим, за да постигнем за българските граждани европейския стандарт на живот, който те заслужават, призна министър-председателят.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
              съдебната система доказа, че е прекалено независима, НО е част от държавата - чети за конкурсите за магистрати и ще ти стане ясно - няма шест-пет!!!
              Корупцията в съда вилнее 20 години... види и се края - лично аз не съм страдал от корупцията в съда, прокуратурата (срещал съм предимно мързел и неразбиране)...но щом ЕК иска - съгласен съм! Промените във всяка система са полезни - и за хората новото е мотивиращо и интересно.
              Прав си гоогле, съдебната ни система не е независима, а прекалено независима, защото нищо не зависи от нея. За сметка на това т.нар. магистрати напълно зависят от тези, които ги назначават - политиците.
              Стига сте писали глупости тук с Радка и другите клонинги, ами се хванете да бачкате сериозно за изборната победа. Мисля, че ще е справедливо да си останете на власт и посред зима да усетите народната любов, от успешното управление на БСП. СтаниШеф ще изпълни мечтата на много българи да станат милионери.

Коментар

• Поздрав от мен за всички форумци по случай изборите
                http://vbox7.com/play:938095df

Коментар

• Всички знаят каква е съдебната система. Но за да се промени, трябва да се осъдят корумпираните, а не да се заменят с нови корумпирани. Така нищо не се променя. И пак не разбрах къде е ролята на БСП.

Между другото, може да си помисля че подменят със свои хора....

Първоначално изпратено от stdmv
                  Първо, съдебната система е независима (уж) - къде по-точно е ролята на Станишев и с-ие?
                  Второ, не сте доказали че да корумпирани - но при БСП е нормално да се действа без присъда.

В момента текат и конкурси за смяна на над 780 магистрати ... крайно време беше най-слабото звено в борбата срещу корумпираните уроди да сетръгне с нови сили!
                  Може да се каже пълна промяна в българския съд!
                  Така и най-важната препоръка на Европа за антикорупционните мерки и е ФАКТ

Коментар

• Първоначално изпратено от stdmv
                    Първо, съдебната система е независима (уж) - къде по-точно е ролята на Станишев и с-ие?
                    Второ, не сте доказали че да корумпирани - но при БСП е нормално да се действа без присъда.

В момента текат и конкурси за смяна на над 780 магистрати ... крайно време беше най-слабото звено в борбата срещу корумпираните уроди да сетръгне с нови сили!

Коментар

• Гугълчо, Гугълчо! Ти си си идиотче, но не го осъзнаваш. Това те спасява.

Коментар

• Първо, съдебната система е независима (уж) - къде по-точно е ролята на Станишев и с-ие?

Коментар

• В момента текат и конкурси за смяна на над 780 магистрати ... крайно време беше най-слабото звено в борбата срещу корумпираните уроди да сетръгне с нови сили!
                          :-) :-) :-)

Станишев: Правителството не е давало обещания за чудеса!!!
                          10 юни 2009

Не сме се впускали в рискови политически авантюри, още по-малко това правителство е давало обещание за чудеса, акцентира премиерът Сергей Станишев по време на краткия публичен отчет за изпълнението на програмата на правителството за европейската интеграция, икономическия растеж и социалната отговорност.
                          Няма да ви убеждавам, че живеем едва ли не най-добре от всички европейци. Напротив трябва още много да направим, за да постигнем за българските граждани европейския стандарт на живот, който те заслужават, призна министър-председателят.
                          През последните четири години правителството е постигнало по думите му баланс между финансова стабилност, облекчаване на данъчната тежест и изпълнение на поетите социални ангажименти.
                          Фактите в отчета показват според него мащаба на промяната, която се е случила. Но реформата е тежка и трудна и днес тя не е напълно завършена - в областта на правораздаването например, добави премиерът.

Сред успехите на управлението Станишев отчете ниските нива на безработицата, създадените нови работни места и 20-те милиарда евро преки чуждестранни инвестиции.

През 2005-та година БСП, НДСВ и ДПС определиха като приоритети за управленския си мандат членството на България в ЕС, по-високото качество на живот на българските граждани, повишаването на конкурентоспособността на българската икономика и задълбочена реформа в съдебната система

Коментар

• Нима има още някой който да не ни е задминал? Да проверим Молдова.
                            За отчитането на БСП и прилежащите ще дам следните два примера:

1. При реално усвоени 58 млн евро от около 3 млрд евро Плугчиева отчита 2,5 млрд лева, които са отворили като процедури.....

2. Ники Василев реформира администрацията като нарежда всеки да съкрати по 10-12%. Значи т'ва момченце, ако беше началник влак, щеше да го реформира махне от всеки вагон по едно колело, а не да види кой вагон се вози празен и кой пълен.

Първоначално изпратено от MILOM
                            Първоначално изпратено от Mogo Mogo
                            Погледни тук http://zemedelci.com/index.php?optio...id=28&Itemid=1 -виж какво прави Румъния,докато НДСВ УПРАВЛЯВА,ВИЖ НАС--ЕВРОСТАТ НЕ Е НАШИЯ НСИ.
                            Какво искаш да кажеш? По-добре сме от Македония. Ако имаше Албания евентуално и от тях щяхме да сме по-добре. А и се вижда една стабилност на покачване на показателя. Трябва да признаем че е още нисък, но БСП ще работи още много повече. А бе СтаниШеф толкова ви обяснява човечето колко сме добре, ама вие сте едни черногледи империалисти и капиталисти. Радка и бе_гоогле я пейстнете няколко статии да ги образовате тези.
                            По последни данни и Албания ни изпреварва по средна заплата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mogo Mogo
                              Погледни тук http://zemedelci.com/index.php?optio...id=28&Itemid=1 -виж какво прави Румъния,докато НДСВ УПРАВЛЯВА,ВИЖ НАС--ЕВРОСТАТ НЕ Е НАШИЯ НСИ.
                              Какво искаш да кажеш? По-добре сме от Македония. Ако имаше Албания евентуално и от тях щяхме да сме по-добре. А и се вижда една стабилност на покачване на показателя. Трябва да признаем че е още нисък, но БСП ще работи още много повече. А бе СтаниШеф толкова ви обяснява човечето колко сме добре, ама вие сте едни черногледи империалисти и капиталисти. Радка и бе_гоогле я пейстнете няколко статии да ги образовате тези.
                              По последни данни и Албания ни изпреварва по средна заплата.
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Австрийски вестник: Активист на "Атака" изби семейство в Пахфурт10.06.2009 17:31133
                                Следователи издирват под дърво и камък Цветан Георгиев

Снимкa: krone.at

Властите в Австрия разследват българин за убийството на семейство австрийци в Пахфурт.

48-годишният Цветан Георгиев е заподозрян за това, че преди 10 дни е застрелял 50-годишния Кристоф и съпругата му – 49-годишната Моника, в семейния им ресторант, тежко ранил и 21-годишната им дъщеря Тамара, пише австрийският вестник "Кроненцайтунг".

Изданието публикува и детайли от биографията на мъжа.

Интересното тук е, че той е активист на партия "Атака" и до последно е участвал в подготовката за евроизборите в родния си Чипровци.

Миналия петък е била издадена европейска заповед за арест, а от понеделник у нас са четирима австрийски следователи, за да го разпитат и претърсят жилището му.

Убиецът е разпознат по снимка и идентифициран от по чудо останалата жива дъщеря на жертвите.

"Не знаем къде е, мислехме, че е отишъл в партийната централа в София", казали на австрийските журналисти негови съпартийци от Чипровци.

Австрийски прокурор обяснява пред изданието, че задържането на българина и връщането му в Австрия, за да бъде изправен пред съда, няма да стане бързо.

За това била необходима щателна проверка на доказателствата за извършеното престъпление от страна на българските власти и чак след това изпълнение на необходимата европейска процедура.

Коментар

Working...
                                X