Първоначално изпратено от blah blah
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ще те разочаровам - нито едното, нито другото е вярно :P :P :P
ОСТАПЕ, КАКВО СТАНА? НАЛИ СТАНИШЕВ БЕШЕ НАЙ-УСПЕШНИЯТ ПРЕМИЕР? НАЛИ БСП БЕШЕ НАЙ-ОРГАНИЗИРАНАТА ПАРТИЯ И ЩЕШЕ ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ?
Първоначално изпратено от Ocтап БендерПреди да се появи ГЕРБ е бил правоверно комунистче или отроче на комунисти. То и гуруто им е бил заклет комунист преди да гепи кокала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedПървоначално изпратено от dallerЕто един добър пример, за ползите които получаваме от изборите.
http://news.ibox.bg/news/id_1468807541
Партия плати водата на ромски квартал
24.06.2009, 11:15
Политическа партия е изплатила задълженията на жителите на ромския квартал „Изток" в Пазарджик към ВиК, съобщи БНР.
За това потвърди и управителят на водоразпределителната фирма на дружеството Любимир Михайлов. Сумата възлиза на над 30 000 лева.
Михайлов отказа да конкретизира коя политическа сила е изплатила задълженията на циганите, но уточни, че водоподаването в района е възобновено.
Преди месец ВиК спря водата в квартала, заради неизплатени дългове. След това ромите протестираха с празни легени пред общината дружеството.
Плащането е извършено от симпатизант на партията, като преди това е бил изготвен списък с длъжниците.
Поне ние да не ги плащаме след това!
Коментар
-
Нямам нищо общо със Сугарев освен че съм цитирал няколко негови политически статии, които ми харесаха. Но си вярвай каквото искаш.
Аз искам обаче да те попитам, be_google - обръщението към мен и квалификациите, които съм подчертал, не са ли израз на просташко комунистическо възпитание?
А същевременно когато се почустваш обиден опищяваш с плач целия форум
Златното правило на доброто поведение е : "Не прави на другите това, което не искаш да правят на теб".
Дръж се прилично, be_google!
Относно последния въпрос на bokogega - преди ГЕРБ не съм агитирал за никого.
Първоначално изпратено от be_googleстамбе,
на мен ми стига "личната" информация, че цитира някви глупости от блога на
едвин сугарев, който е може би най-некадърния поет-депутат в света... според мен това си ти - самия едвин, или някой още по-прост от него! Все тая
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogegaПървоначално изпратено от СтамболовЩе те разочаровам - един от 3700 учредители на ГЕРБ.
Прави впечатление, че упорито искаш от мен лична информация - защо ли ?
Твоят приятел би гугъл би те предупредил, че има Закон за личните данни
Когато човек е недоволен от политиката, задължително е да предложи на гражданите алтернатива. Това значи партия, политическа и икономическа програма, експерти способни да я осъществят. ГЕРБ предлага всичко това и това е нашата отговорност пред избирателите.
А негласуването е жалко бягство от отговорност.
Първоначално изпратено от bokogegaС това признание,зад ника Стамболов кой точно от създателите на ГЕРБ се крие.Ще ме извиняваш за незнанието.
А относно със създаването на партия, не мисля,че всеки несъгласен с политиката на дадено управление трябва да си създава партия,защото това почва да прилича на нещо друго,без да го коментирам какво.Преди да се появи ГЕРБ е бил правоверно комунистче или отроче на комунисти. То и гуруто им е бил заклет комунист преди да гепи кокала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ocтап БендерПървоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от Ocтап БендерВ сравнение с мегакражбите свързани с приватизацията това е троха. И то троха построена със собствени средства а не взето на безценица държано жилище. БСП са най-големият опонент на Атака но справедливостта си е справедливост.
И тази помия за разпилените 160 млрд.активи ги разправяй на някой второкласник ,а не тука че се излагаш като кифла.Понеже няма как да покажете своите "успехи" последните години,единствено което ви остана да оплювате и очерняте правителството на СДС.Няма да ви помогне момчета ...просто рано или късно на вашето безочие ще се сложи край и това най-после кухите ви глави трябва да го разберат
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataПървоначално изпратено от HakkinenНа циганите им харесва да си живеят така - без официални доходи, на гърба на останалите членове от обществото, а отгоре на всичко и ги крадат безнаказано - и на изборите ще защитят политическата сила, която им позволява всичко това.
Ако гласувате за Атака цигани ще има но паразити живеещи на гърба на обществото не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтамболовЩе те разочаровам - един от 3700 учредители на ГЕРБ.
Когато човек е недоволен от политиката, задължително е да предложи на гражданите алтернатива. Това значи партия, политическа и икономическа програма, експерти способни да я осъществят. ГЕРБ предлага всичко това и това е нашата отговорност пред избирателите.
Първоначално изпратено от bokogegaС това признание,зад ника Стамболов кой точно от създателите на ГЕРБ се крие.Ще ме извиняваш за незнанието.
А относно със създаването на партия, не мисля,че всеки несъгласен с политиката на дадено управление трябва да си създава партия,защото това почва да прилича на нещо друго,без да го коментирам какво."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от Ocтап БендерВ сравнение с мегакражбите свързани с приватизацията това е троха. И то троха построена със собствени средства а не взето на безценица държано жилище. БСП са най-големият опонент на Атака но справедливостта си е справедливост.
Коментар
-
стамбе,
на мен ми стига "личната" информация, че цитира някви глупости от блога на
едвин сугарев, който е може би най-некадърния поет-депутат в света... според мен това си ти - самия едвин, или някой още по-прост от него! Все тая
Първоначално изпратено от СтамболовЩе те разочаровам - един от 3700 учредители на ГЕРБ.
А относно със създаването на партия, не мисля,че всеки несъгласен с политиката на дадено управление трябва да си създава партия,защото това почва да прилича на нещо друго,без да го коментирам какво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dallerЕто един добър пример, за ползите които получаваме от изборите.
http://news.ibox.bg/news/id_1468807541
Партия плати водата на ромски квартал
24.06.2009, 11:15
Политическа партия е изплатила задълженията на жителите на ромския квартал „Изток" в Пазарджик към ВиК, съобщи БНР.
За това потвърди и управителят на водоразпределителната фирма на дружеството Любимир Михайлов. Сумата възлиза на над 30 000 лева.
Михайлов отказа да конкретизира коя политическа сила е изплатила задълженията на циганите, но уточни, че водоподаването в района е възобновено.
Преди месец ВиК спря водата в квартала, заради неизплатени дългове. След това ромите протестираха с празни легени пред общината дружеството.
Плащането е извършено от симпатизант на партията, като преди това е бил изготвен списък с длъжниците.
Поне ние да не ги плащаме след това!
Коментар
-
Ще те разочаровам - един от 3700 учредители на ГЕРБ.
А относно със създаването на партия, не мисля,че всеки несъгласен с политиката на дадено управление трябва да си създава партия,защото това почва да прилича на нещо друго,без да го коментирам какво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldИ на мен ми е интересно от къде се пръкнаха тия хора, като ние не сме 7 милиона, даже да броим пеленачета!
Чета обаче за разкриването на 127 избирателни секции в Турция, само в Истанбул 36, в Бурса 26, а в Одрин 23.
Много ми е интересно, тогава в Чикаго, където живеят официално над 250 000, а неофициално над 500 000 българи, колко секции ще се отворят?
За мен изборите при 7 милиона избиратели (не знам от къде ги пръкнаха, са предварително опорочени и фалшифицирани) и ще стане като с избора за президента който бе избран с гласовете на циганите и на изселниците ни в Турция.
И в крайна сметка пак стигаме до 97 година
Коментар
Коментар