IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blah blah
    Остапе, в листите ли си, че сем. Сидерови доста ги пренареди?
    Разбира се, че съм. При това съм и мажоритарен.

Коментар

• Ще те разочаровам - нито едното, нито другото е вярно :P :P :P
      ОСТАПЕ, КАКВО СТАНА? НАЛИ СТАНИШЕВ БЕШЕ НАЙ-УСПЕШНИЯТ ПРЕМИЕР? НАЛИ БСП БЕШЕ НАЙ-ОРГАНИЗИРАНАТА ПАРТИЯ И ЩЕШЕ ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ?
      Първоначално изпратено от Ocтап Бендер
      Преди да се появи ГЕРБ е бил правоверно комунистче или отроче на комунисти. То и гуруто им е бил заклет комунист преди да гепи кокала.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
        Първоначално изпратено от daller
        Ето един добър пример, за ползите които получаваме от изборите.

http://news.ibox.bg/news/id_1468807541

Партия плати водата на ромски квартал
        24.06.2009, 11:15

Политическа партия е изплатила задълженията на жителите на ромския квартал „Изток" в Пазарджик към ВиК, съобщи БНР.
        За това потвърди и управителят на водоразпределителната фирма на дружеството Любимир Михайлов. Сумата възлиза на над 30 000 лева.
        Михайлов отказа да конкретизира коя политическа сила е изплатила задълженията на циганите, но уточни, че водоподаването в района е възобновено.
        Преди месец ВиК спря водата в квартала, заради неизплатени дългове. След това ромите протестираха с празни легени пред общината дружеството.
        Плащането е извършено от симпатизант на партията, като преди това е бил изготвен списък с длъжниците.
        Поне същата партия... едната от две възможни...част от управляващата коалиция... да минат през всички големи градове, където никой циганин не плаща ток и вода... и да платят борчовете!
        Поне ние да не ги плащаме след това!
        Ти си яко заблуден.Нали после чрез обраъчите от фирми тези пари ще бъдат източени от държавния бюджет.Да си видял мангал предприемач да внася данъци и осигуровки??/!!!!!!!!!!!!!!!Кой тогава ще бъде истинския платец???????

Коментар

• Нямам нищо общо със Сугарев освен че съм цитирал няколко негови политически статии, които ми харесаха. Но си вярвай каквото искаш.
          Аз искам обаче да те попитам, be_google - обръщението към мен и квалификациите, които съм подчертал, не са ли израз на просташко комунистическо възпитание?
          А същевременно когато се почустваш обиден опищяваш с плач целия форум
          Златното правило на доброто поведение е : "Не прави на другите това, което не искаш да правят на теб".
          Дръж се прилично, be_google!
          Относно последния въпрос на bokogega - преди ГЕРБ не съм агитирал за никого.
          Първоначално изпратено от be_google
          стамбе,
          на мен ми стига "личната" информация, че цитира някви глупости от блога на
          едвин сугарев, който е може би най-некадърния поет-депутат в света... според мен това си ти - самия едвин, или някой още по-прост от него! Все тая

Коментар

• Остапе, в листите ли си, че сем. Сидерови доста ги пренареди?

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega
              Първоначално изпратено от Стамболов
              Ще те разочаровам - един от 3700 учредители на ГЕРБ.
              Прави впечатление, че упорито искаш от мен лична информация - защо ли ?
              Твоят приятел би гугъл би те предупредил, че има Закон за личните данни

Когато човек е недоволен от политиката, задължително е да предложи на гражданите алтернатива. Това значи партия, политическа и икономическа програма, експерти способни да я осъществят. ГЕРБ предлага всичко това и това е нашата отговорност пред избирателите.

А негласуването е жалко бягство от отговорност.

Първоначално изпратено от bokogega
              С това признание,зад ника Стамболов кой точно от създателите на ГЕРБ се крие.Ще ме извиняваш за незнанието.
              А относно със създаването на партия, не мисля,че всеки несъгласен с политиката на дадено управление трябва да си създава партия,защото това почва да прилича на нещо друго,без да го коментирам какво.
              Гугъла не го познавам,и не искам лична информация за теб,защото не ме интересува.Преди да се появи ГЕРБ на сцената,кажи за кого агитираше,хората сами ще си направят извода.
              Преди да се появи ГЕРБ е бил правоверно комунистче или отроче на комунисти. То и гуруто им е бил заклет комунист преди да гепи кокала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ocтап Бендер
                Първоначално изпратено от йосиф
                В сравнение с мегакражбите свързани с приватизацията това е троха. И то троха построена със собствени средства а не взето на безценица държано жилище. БСП са най-големият опонент на Атака но справедливостта си е справедливост.
                добре да приемем че до 97 е крал трохи РОвч..какво ли краде последните години ми е много чудно ..вероятно трохички..А и още нещо остапчо да те питам ..виждам че си вещ..как става мегакрадене от празен чувал ,от едно нищо,че не мога да се светна 97-2001 г.Костов какви мегакражби е направил.
                Костов окраде и съсипа индустрията на България - десетки хиляди предприятия с активи за над 160 милиарда долара. Тези 160 милиарда се "изпариха" по времето на Костов и в държавната хазна влезе по малко от милиард. Та такива кражби е направил драгалевският политикономист.
                да ти кажа с червени агитатори не ми се спори..но аз да те питам тебе каква икономика завари управлението на Костов ,че ми говориш за съсипана индустрия...към него момент какво беше състоянието на финансите ,че ми говориш за кражби..Едно се убедих че по-нагли и безочливи хора от комунистите и техните близачи (какъвто очевидно си и ти) просто няма.....Вас човек може само с една дума да ви нарече ...предатели на собственото си отечество.
                И тази помия за разпилените 160 млрд.активи ги разправяй на някой второкласник ,а не тука че се излагаш като кифла.Понеже няма как да покажете своите "успехи" последните години,единствено което ви остана да оплювате и очерняте правителството на СДС.Няма да ви помогне момчета ...просто рано или късно на вашето безочие ще се сложи край и това най-после кухите ви глави трябва да го разберат

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                  Първоначално изпратено от Hakkinen
                  На циганите им харесва да си живеят така - без официални доходи, на гърба на останалите членове от обществото, а отгоре на всичко и ги крадат безнаказано - и на изборите ще защитят политическата сила, която им позволява всичко това.
                  Ако го имаше обществото нямаше да има такива паразити.

Ако гласувате за Атака цигани ще има но паразити живеещи на гърба на обществото не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов

Когато човек е недоволен от политиката, задължително е да предложи на гражданите алтернатива. Това значи партия, политическа и икономическа програма, експерти способни да я осъществят. ГЕРБ предлага всичко това и това е нашата отговорност пред избирателите.

С това признание,зад ника Стамболов кой точно от създателите на ГЕРБ се крие.Ще ме извиняваш за незнанието.
                    А относно със създаването на партия, не мисля,че всеки несъгласен с политиката на дадено управление трябва да си създава партия,защото това почва да прилича на нещо друго,без да го коментирам какво.
                    Гугъла не го познавам,и не искам лична информация за теб,защото не ме интересува.Преди да се появи ГЕРБ на сцената,кажи за кого агитираше,хората сами ще си направят извода.
                    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Познат наскоро се опита да ми обясни, че черната част на Сливен имала всичко на всичко 17 лв ток за една година...

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф
                        В сравнение с мегакражбите свързани с приватизацията това е троха. И то троха построена със собствени средства а не взето на безценица държано жилище. БСП са най-големият опонент на Атака но справедливостта си е справедливост.
                        добре да приемем че до 97 е крал трохи РОвч..какво ли краде последните години ми е много чудно ..вероятно трохички..А и още нещо остапчо да те питам ..виждам че си вещ..как става мегакрадене от празен чувал ,от едно нищо,че не мога да се светна 97-2001 г.Костов какви мегакражби е направил.
                        Костов окраде и съсипа индустрията на България - десетки хиляди предприятия с активи за над 160 милиарда долара. Тези 160 милиарда се "изпариха" по времето на Костов и в държавната хазна влезе по малко от милиард. Та такива кражби е направил драгалевският политикономист.

Коментар

• стамбе,
                          на мен ми стига "личната" информация, че цитира някви глупости от блога на
                          едвин сугарев, който е може би най-некадърния поет-депутат в света... според мен това си ти - самия едвин, или някой още по-прост от него! Все тая

Първоначално изпратено от Стамболов

Коментар

• Първоначално изпратено от daller
                            Ето един добър пример, за ползите които получаваме от изборите.

http://news.ibox.bg/news/id_1468807541

Партия плати водата на ромски квартал
                            24.06.2009, 11:15

Политическа партия е изплатила задълженията на жителите на ромския квартал „Изток" в Пазарджик към ВиК, съобщи БНР.
                            За това потвърди и управителят на водоразпределителната фирма на дружеството Любимир Михайлов. Сумата възлиза на над 30 000 лева.
                            Михайлов отказа да конкретизира коя политическа сила е изплатила задълженията на циганите, но уточни, че водоподаването в района е възобновено.
                            Преди месец ВиК спря водата в квартала, заради неизплатени дългове. След това ромите протестираха с празни легени пред общината дружеството.
                            Плащането е извършено от симпатизант на партията, като преди това е бил изготвен списък с длъжниците.
                            Поне същата партия... едната от две възможни...част от управляващата коалиция... да минат през всички големи градове, където никой циганин не плаща ток и вода... и да платят борчовете!
                            Поне ние да не ги плащаме след това!

Коментар

• Ще те разочаровам - един от 3700 учредители на ГЕРБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                                И на мен ми е интересно от къде се пръкнаха тия хора, като ние не сме 7 милиона, даже да броим пеленачета!
                                Чета обаче за разкриването на 127 избирателни секции в Турция, само в Истанбул 36, в Бурса 26, а в Одрин 23.
                                Много ми е интересно, тогава в Чикаго, където живеят официално над 250 000, а неофициално над 500 000 българи, колко секции ще се отворят?
                                За мен изборите при 7 милиона избиратели (не знам от къде ги пръкнаха, са предварително опорочени и фалшифицирани) и ще стане като с избора за президента който бе избран с гласовете на циганите и на изселниците ни в Турция.

И в крайна сметка пак стигаме до 97 година

Коментар

Working...
                                X