IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Netisan
    Не-е... мейси не е мъж. Сам виждаш, че в слагането на шпации и препинателни знаци няма никаква логика. Или има женска логика. Освен това този истеричен тон, прескачането от една позиция и от една тема на друга... Не е мъж.
    Netisan, една жена може да е неграмотна, но е подредена. Затова не ми се връзва слагането на шпацията преди запетаята.
    Ще четем, ще видим....
    Поздрави.

Коментар

• БиБиСи репортер шашнат след среща с Борисов

Meeting Bulgaria's new Mr Big
      http://news.bbc.co.uk/2/hi/programme...nt/8166893.stm
      статията на бг от тук:
      http://news.ibox.bg/news/id_124383837
      От Борисов се иска да ликвидира корупцията ,организираната престъпност и осъдителни присъди ,а той продължава да се обгражда с ченгета,впрочем половината му парламентарна група са бивши комуняги
      [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
        Първоначално изпратено от мейси
        Може би го мразят защото явно Костов знае за Божо някой неща . Сол ташак на агент Кардам:Тервел; Телериг е агент Гоце и отделно и двамата са про-гръцки агенти какво ли ще очакват от него?Явно трябва да се напишат някой неща за тия двамата ,а не така сляпо да им се вярва.Гоце навремето бе агент на ДС, който е провеждал прогръцка подмолна дейност в отношенията България-Гърция-Македония.Твърденията на Гоце и на Божо,навремето че древните македонци са гърци, и тем подобни гъркомански клишета, са най-малкия пример.Трябва ли да напомням за добрите отношения на БСП с Гърция?Гоце , докато беше главатар на БСП беше шеф на парламентарната група за братство и сътрудничество между България и ГърцияЦялата дейност на Божо, Гоце и Каракачанов - милиционери агенти - в Македония, на пръв поглед е родолюбива, но иначе работеха за Гърция.Когато гърците убиха професор Шклифов през 2003 година,
        http://www.novinar.net/?act=news&act...r=MTA1MjsyOQ==
        доказал ,че в цяла северна Гърция живеят предимно погърчени българи, никой и дума не обели - нито Божо, нито Гоце, никой нищо не каза, а какво остава да имаше официална нота от страна на българските управници
        Мейси, сладураНЕ, личи си от километри, че си МЪЖ. Внимавай със запетаите. Много, ама много малко жени натискат клавиша "запетая" след клавиша "space". Така сте си/са родени (Жените) просто......
        Не-е... мейси не е мъж. Сам виждаш, че в слагането на шпации и препинателни знаци няма никаква логика. Или има женска логика. Освен това този истеричен тон, прескачането от една позиция и от една тема на друга... Не е мъж.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
          да, работил е навремето и се саморазкри - демек похвали се... изкара се герой, ама освен да са свили някой ръкопис от чужбина не знам какйв му е подвига на божидар димитров?

имаме хиляди бивши разузнавачи с огромен принос за науката, технологиите и тлн., които са получили я потупване по рамото, я 1 ръчен часовник "Ракета"....

2 въпроса към сините:

1.Защо костовистите го мразят толкова много веселия шишко божидар димитров?
          2. С какво е толкова опасен днес за тях и за България?
          Мисля, че се похвали, че е гепил някакви ръкописи, които преди това някой е тафил от нас. Няма лошо.
          Ако човек е авантюрист, той ще си търси адреналинови дозички всякак.
          Тези поне са се вербували в нашенски структури. Защото другият вариант е предателство за долари. Естествено в името на демокрацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minavast
            ДС е единствената спецслужба в историята, разработила, подплатила кадрово и реализирала план за ограбване на собствения си народ до последния залък в канчето.....
            Моля? А къде затри КГБ??? Чел ли си Литвиненко?
            И да ти кажа, и ДС и КГБ са само послушни изпълнители и изкупителни жертви.

Коментар

• http://www.dnes.bg/politika/2009/07/...-vse-pak.75003

СДС зад Борисов, все пак

СДС подкрепя създаването на кабинет от ГЕРБ, реши днес партията по време на заседание на Националния съвет.

По думите на лидера на съюза Мартин Димитров, кредитът на доверие към партията на Борисов се дава заради спешната необходимост от антикризисни мерки, актуализиране на бюджета, възстановяване на доверието на ЕС и изваждане на страната ни от криза.

Според Димитров, основната задача пред бъдещия премиер е ревизиране на управлението на БСП, ДПС и НДСВ и търсене на отговорност за престъпленията им.

Той отново обяви, че назначението на Божидар Димитров за министър без портфейл е грешка.

Още по тематаБорисов към сините: Стига номерца, ще върна мандата!
              Божидар Димитров – отговорник за българите зад граница
              Сините неприятно изненадани от министър Божидар Димитров
              Dnes.bg припомня, че Синята коалиция намекна за възможност да не подкрепи кандидатурата на Димитров поради агентурното му минало.

В отговор Борисов ги нарече „лицемери“, тъй като „ в техните правителства и парламенти, в които са участвали СДС, имаше много агенти“.
              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Мече, преди изборите в тази тема бях писал, че според мен добри переспективи би имало коалиционно правителство между ГЕРБ и Синята коалиция, защото би осигурило взаимен контрол и би съчетало енергията с опита, необременеността с принципите. Вместо това сега гледаме мъжкарска версия-римейк на "Човек от народа" и смехотворни ходове от типа "За всички има правила и принципи, само аз и моите приятели сме над тях". Голем цирк.
                Valuatorе , по принцип си прав , но пък и на Б.Б. му се полагат 100 дена кредит . Имам чувството ,че е обратната страна на медала на Царя на който четири години никой не можа да разбере какво е искал да каже и направи , сега всичко ще е ясно какво ще се направи и даже кой ще е виновен за да не е направено.... накрая Дано положението в София е най лошия вариант на сегашния експеримент и сега да има повече опит иначе и мен ме дразнят сегашните депутати от Герб който единственото което казват ... " Каквото каже г. Борисов...той е човека ...." ако продължават в същия дух дано им каже да проверят дълбочината на морето без подръчни средства...

Коментар

• Мече, преди изборите в тази тема бях писал, че според мен добри переспективи би имало коалиционно правителство между ГЕРБ и Синята коалиция, защото би осигурило взаимен контрол и би съчетало енергията с опита, необременеността с принципите. Вместо това сега гледаме мъжкарска версия-римейк на "Човек от народа" и смехотворни ходове от типа "За всички има правила и принципи, само аз и моите приятели сме над тях". Голем цирк.

Коментар

• И да отбележа, че липсата на жени се държи и на склонноста към пренебрежение, характерна за масовия български индивид, която пък, не е съвсем безпочвена.
                    Въобще, омагъосан кръг.

Коментар

• като е пълно с комунисти навсякъде са...как няма да е лесно на новото правителство...каквото и да е то...
                      Дано,вече прилючим с прехода...
                      Относно министерствата,мега едва ли ..

Коментар

• Не знам защо тази тема още съществува , като изборите минаха ..... освен варианта нови избори.Имах надежда след тези изборни резултати , за силно дясно правителство на което не симпатизирам при тези личности , но в името на преодоляване на кризата за да е по леко за най бедните слоеве... го приемах за нормално.За сега се набива положението мегаминистерства с неизвестни ръководители и желание за еднолична власт и който не е съгласен аут .... да живее реда в армията , ама там пък чудо министър който дали е служил и видял поделение .... за да е коректив на генералите.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                          Първоначално изпратено от anon6706
                          Първоначално изпратено от be_google
                          не постигаш нищо с обидите срещу нея, защото "Насилието е оръжие на слабите".... но пък може и да ти каже нещичко - умно ни е момичето!
                          Забелязвам тотално бягство на жени от форума... прилича на ергенско парти :-)

ти като десен можеш ли да кажеш защо се страхуваш, тревожиш или притесняваш от божидар димитров???
                          Не съм забелязал проявено "насилие", когато една жена прави свирки, поне рядко се случва.
                          По-добре "ергенско парти" отколкото с такива като Мейси. Кажи ми честно - Какво мислиш, че цели с постовете си? Нова дестабилизация? Ами нали точно това иска ББ. Пада правителството и на предсрочни избори ГЕРБ ще вземе над 55%. ОК, ще ги вземе, но през това време какво ще стане с нас, с родителите ни, с децата ни??????

П.П. Между другото, Мейси изобщо не е жена. Има едни отдели, които изследват поведенчески теории и те са стигнали до извода, че е по-добре информацията да се поднася от женски ник. Поредна грешка на "техните" отдели. Справка - резултатите от изборите.
                          не е толкова важно жена ли е Мейси, или мъж... по-скоро става дума, че тя слага точка на подмазваческата дейност на ника stambolov!!!

направо му забива такива крушета, че ми изглежда ячка като Роки Марчиано :-)

бойко борисов си има свой кръг платени сътрудници - нека те му сипят хвалби - ние имаме право да го критикуваме на воля!
                          БИ,нали критиката трябваше да е градивна бе!!!Да няма Белене!!!

Коментар

Първоначално изпратено от be_google
                            не постигаш нищо с обидите срещу нея, защото "Насилието е оръжие на слабите".... но пък може и да ти каже нещичко - умно ни е момичето!
                            Забелязвам тотално бягство на жени от форума... прилича на ергенско парти :-)

ти като десен можеш ли да кажеш защо се страхуваш, тревожиш или притесняваш от божидар димитров???
                            Не съм забелязал проявено "насилие", когато една жена прави свирки, поне рядко се случва.
                            По-добре "ергенско парти" отколкото с такива като Мейси. Кажи ми честно - Какво мислиш, че цели с постовете си? Нова дестабилизация? Ами нали точно това иска ББ. Пада правителството и на предсрочни избори ГЕРБ ще вземе над 55%. ОК, ще ги вземе, но през това време какво ще стане с нас, с родителите ни, с децата ни??????

П.П. Между другото, Мейси изобщо не е жена. Има едни отдели, които изследват поведенчески теории и те са стигнали до извода, че е по-добре информацията да се поднася от женски ник. Поредна грешка на "техните" отдели. Справка - резултатите от изборите.
                            не е толкова важно жена ли е Мейси, или мъж... по-скоро става дума, че тя слага точка на подмазваческата дейност на ника stambolov!!!

направо му забива такива крушета, че ми изглежда ячка като Роки Марчиано :-)

бойко борисов си има свой кръг платени сътрудници - нека те му сипят хвалби - ние имаме право да го критикуваме на воля!

Коментар

Първоначално изпратено от мейси
                              Може би го мразят защото явно Костов знае за Божо някой неща . Сол ташак на агент Кардам:Тервел; Телериг е агент Гоце и отделно и двамата са про-гръцки агенти какво ли ще очакват от него?Явно трябва да се напишат някой неща за тия двамата ,а не така сляпо да им се вярва.Гоце навремето бе агент на ДС, който е провеждал прогръцка подмолна дейност в отношенията България-Гърция-Македония.Твърденията на Гоце и на Божо,навремето че древните македонци са гърци, и тем подобни гъркомански клишета, са най-малкия пример.Трябва ли да напомням за добрите отношения на БСП с Гърция?Гоце , докато беше главатар на БСП беше шеф на парламентарната група за братство и сътрудничество между България и ГърцияЦялата дейност на Божо, Гоце и Каракачанов - милиционери агенти - в Македония, на пръв поглед е родолюбива, но иначе работеха за Гърция.Когато гърците убиха професор Шклифов през 2003 година,
                              http://www.novinar.net/?act=news&act...r=MTA1MjsyOQ==
                              доказал ,че в цяла северна Гърция живеят предимно погърчени българи, никой и дума не обели - нито Божо, нито Гоце, никой нищо не каза, а какво остава да имаше официална нота от страна на българските управници
                              Мейси, сладураНЕ, личи си от километри, че си МЪЖ. Внимавай със запетаите. Много, ама много малко жени натискат клавиша "запетая" след клавиша "space". Така сте си/са родени (Жените) просто......
                              Пак ли трябва да пояснявам ,че не съм мъж а жена?Относно правописът не претендирам ,че слагам запетаи където трябва или не трябва .Това ли ти е болката?Защо не коментираш по написаното ,а когато нещо не ви изнася се хващате в правописът ми?Нима вие сте изрядни ?А сега една новина която чух тая сутрин и която много ме впечатли и се зачудих, дали е възможно това в България някога да се случи?ТСъщата се отансяше до това ,че в Америка бяха арестувани 40 кмета, зам.кмет, шеф на местен парламент и съветници.Сред задържаните са Питър Камарано - кмет на родния град на Франк Синатра Хобокен (взел подкуп скоро след избирането му на 1 юли), градоначалникът на Сикокъс Денис Елуел и на Риджфийлд - Антъни Суарес. Зам.-кметът на град Джърси Леона Белдини, председателят на градския съвет Мариано Вега, както и членовете на градските съвети на Оушън - Дениъл ван Пелт, и на Джърси - Харви Смит, също са сред арестуваните. Всички замесени политици, с изключение на републиканеца Ван Пелт, са представители на Демократическата партия. Камарано е обвинен в приемането на подкуп от $ 25 000, Елуел и Суарес - по $ 10 000. Балдини е обвинена в изнудване за незаконно финансиране на предизборна кампания в размер на $ 20 000. Членовете на градските съвети също са вземали подкупи, като Ван Пелт прибрал $ 10 000 от подставено лице. Арестуваните равини са обвинени в изпирането на милиони долари, част от които от продажбата на контрабандни стоки и измами с обявяването на банкрут. Двама от тях са свързани с общността на сирийските евреи в Ню Йорк и Ню Джърси.Разследването продължило повече от 2 г. и в него участвали 300 агенти на ФБР и Данъчното управление на САЩ. Те се насочили към мрежа за пране на десетки милиони долари с помощта на благотворителни организации, ръководени от равини от Ню Йорк и Ню Джърси
                              [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• "Трима управители на БНБ са били агенти на ДС" http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/..._agenti_na_ds/ Мома Тодора
                                Неутрално 3 14:10 22 юли, 2009 Нищо ново не казвате. Още 1999 г. Методи Андреев (тогавашен шеф на комисията по досиетата) обяви, че от проверяваните във връзка с фалита на банките 400 кредитни милионера, директора на банки и клонове, само 4-ма не са агенти на ДС.

ДС е единствената спецслужба в историята, разработила, подплатила кадрово и реализирала план за ограбване на собствения си народ до последния залък в канчето.....

Коментар

X