IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Веднага ти отговарям знаеш ли колко пари вкарват българите които работят в чужбина в България всяка година ??? колко пари изпращат на семействата си ако не са те до сега с това безхаберно управление България да е потънала в небитието! само заради това заслужават това отношение, някои ще го обвинят в популизъм, аз си мисля 4е това трябва да е отношението към всеки българин в беда, а за проблемите в България се знае кой е виновен!
    Жеста е страшен , ама за всички ли е той или реклама..... цял самолет за сметка на бюджета на здравното министерство което издъхвало от недоимък и за да компенсира средствата какво ще одрежат.... Бащицата цар....да ама нека поема със собствени средства жеста....Българи емигранти 90 % цигани в чужбина и не само цигани ....крадат и просят и свалят имиджа на страната .... в колко страни не искат и да ни чуят...

Коментар

• Първоначално изпратено от repo na repoto
      Първоначално изпратено от мейси
      Първоначално изпратено от Jay Gould
      Гласувах за други, но признавам, че Б.Б. с тоя жест ми спечели днес уважението:

Премиерът изпраща самолет до Иран за изпаднал в кома българин
      http://bulgaria.actualno.com/news_254400.html

Премиерът Бойко Борисов е разпоредил да бъде изпратен самолет до Иран, с който ще бъде транспортиран българският гражданин Панко Тодоров, приет по спешност за лечение в болница в град Бандар Аббас. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.
      От ведомството посочват, че Панко Тодоров е работил като моряк под панамски флаг. В момента той се намира в състояние на кома. Случаят е бил докладван до министъра на здравеопазването Божидар Нанев и е извършена проверка. Тя е установила, че Министерството на здравеопазването няма сключен договор за такъв вид санитарен транспорт.
      Министър Нанев е разговарял с премиера Бойко Борисов, който е разпоредил незабавно да бъде изпратен самолет, като бъде платен полетът, с който ще бъде транспортиран Панко Тодоров до България.

....................

На съпругата на този същия моряк, предното правителство в лицето на посланника ни в Иран и бишето Министерство на външните работи затваряше телефона.
      Мога да си навлека гневът на някой тука но да си кажа и аз мнението по тая новина.Първо този моряк служи на чужд кораб собственост на чужда фирма. Второ той е отишъл там да работи като частно лице .Трето ако Борисов за всеки изпаднал в беда българин праща самолети, то трябва да построим още десетина летища и закупим стотина самолета ,че да насмогне на благотоворителност. На подобна демагогия даже Тато не беше способен.Четвърто в Техеран има български посланик и посолство. Можеше да бъде разпоредено, да се направи необходимото за качествена медицинска помощ на място и преди всичко този кораб има застраховател и собственик. Всичко това, което тръби правителството - за икономии във всички административни разходи, някак си това не ми изглежда от сърце, а пак си е пиар .И в заключение какво ще направи Борисов за дечицата които чакат за лечение и министерството ги отбива поради липса на средства ?
      Веднага ти отговарям знаеш ли колко пари вкарват българите които работят в чужбина в България всяка година ??? колко пари изпращат на семействата си ако не са те до сега с това безхаберно управление България да е потънала в небитието! само заради това заслужават това отношение, някои ще го обвинят в популизъм, аз си мисля 4е това трябва да е отношението към всеки българин в беда, а за проблемите в България се знае кой е виновен!
      Първо а ти наясно ли си защо повечето кораби се регват под Панамски флаг вкл.и български?Регестрират се там за да не плащат данъци в България .Ако тая фирма за която е работил е била направила здравна застраховка на същият ,май нямаше да се праща самолет, а от застрахователната компания се поемат всички здравни плащания вкл и транспорт ,но явно човекът не е бил здравно застрахован .Второ казваш пращат пари на семействата си тука. Да пращат ,а колко от тях плащат данъци на същите в НАП като доход върху тях?И накрая да те питам с какво е по различно това лице или другите като него които работят в чужбина от нас работещите тука ?Нима ако на мен или някой друг се наложи помощ ,дали ще я вземе при сърце Борисов ?Айде моля те .Това неговото си е чист популизъм и нищо друго за да пишат ей такива като тебе -ех колко е велик и добър новият ни премиер .Типично живковиско мислене е твоето.
      [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
        Първоначално изпратено от Jay Gould

Премиерът Бойко Борисов е разпоредил да бъде изпратен самолет до Иран, с който ще бъде транспортиран българският гражданин Панко Тодоров, приет по спешност за лечение в болница в град Бандар Аббас. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.
        От ведомството посочват, че Панко Тодоров е работил като моряк под панамски флаг. В момента той се намира в състояние на кома. Случаят е бил докладван до министъра на здравеопазването Божидар Нанев и е извършена проверка. Тя е установила, че Министерството на здравеопазването няма сключен договор за такъв вид санитарен транспорт.
        Министър Нанев е разговарял с премиера Бойко Борисов, който е разпоредил незабавно да бъде изпратен самолет, като бъде платен полетът, с който ще бъде транспортиран Панко Тодоров до България.

....................

На съпругата на този същия моряк, предното правителство в лицето на посланника ни в Иран и бишето Министерство на външните работи затваряше телефона.
        Мога да си навлека гневът на някой тука но да си кажа и аз мнението по тая новина.Първо този моряк служи на чужд кораб собственост на чужда фирма. Второ той е отишъл там да работи като частно лице .Трето ако Борисов за всеки изпаднал в беда българин праща самолети, то трябва да построим още десетина летища и закупим стотина самолета ,че да насмогне на благотоворителност. На подобна демагогия даже Тато не беше способен.Четвърто в Техеран има български посланик и посолство. Можеше да бъде разпоредено, да се направи необходимото за качествена медицинска помощ на място и преди всичко този кораб има застраховател и собственик. Всичко това, което тръби правителството - за икономии във всички административни разходи, някак си това не ми изглежда от сърце, а пак си е пиар .И в заключение какво ще направи Борисов за дечицата които чакат за лечение и министерството ги отбива поради липса на средства ?
        Веднага ти отговарям знаеш ли колко пари вкарват българите които работят в чужбина в България всяка година ??? колко пари изпращат на семействата си ако не са те до сега с това безхаберно управление България да е потънала в небитието! само заради това заслужават това отношение, някои ще го обвинят в популизъм, аз си мисля 4е това трябва да е отношението към всеки българин в беда, а за проблемите в България се знае кой е виновен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould

....................

[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• ББ ще си свърши работата може да сте сигурни, ще има осъдени България ще се възроди и накрая ще сме президентска република и ББ ще е президента!!! не съм му голям фен но вси4ко добро за България подкрепям с две ръце и като гледам какви идиоти ни управляваха шанса да се провали е 0-лев!

Коментар

• Борисов остави Искров
              Публикувана: Петък, 31-ви Юли 2009, автор: 24 Часа; прочитания: 9; коментари: 0
              Иван Искров остава управител на БНБ, съобщи вчера Бойко Борисов в barekov.com

Премиерът обаче е категоричен, че предишният кабинет бил некоректен, като в последните дни преназначил Искров, месеци преди октомври, когато изтича мандатът му. А иначе решил да остави на поста шефа на БНБ заради стабилността на банковата система, за да се види, че няма политическо вмешателство в нея.

“Ако не беше държавническото ми отношение към толкова важна институция, щях да го сменя заради позорния акт", повтори Борисов.

Според осведомени групата около Иван Костов, е била силно смутена от решението на Борисов, тъй като там готвели нови кандидати за БНБ и решение, с което парламентът да направи смяната.(24часа)
              salsa , какво защищаваш в момента .....
              Новият премиер агитираше , за нов бюджет , за заем от МФ , за смяна на шефа на БНБ , за парламент работещ през август и т.н., за падащи осигоровки от 5 % .... но не го прави. АЗ който гласувах против него поради тези причини..... в момента го подкрепям за тези решения , а ти.....

Коментар

• [quote="Jay Gould"]Гласувах за други, но признавам, че Б.Б. с тоя жест ми спечели днес уважението:

Jay а мислил ли си за болните деца, които умират ако не отидат на лечение в чужбина, а за тях няма пари и родителите им са принудени да просят и да се молят за каквито и да е средства
                А мислил ли си за болните от рак за които няма пари за лекарства?
                Аз НЕ ОДОБРЯВАМ да се похарчат толкова пари за един като много са умиршите в момента. Обаче премиера не се интересува от МНОГОТО В КРАЙНА НУЖДА той се гледа пиара, да е по вестниците, по сутрешните блокове и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от salsa
                  Мейси ти просто ме изумяваш. По стила ти на писане личи, че силно презираш сегашното управлени, каквото и да казваш това е факт. Интересно защо? Тук вече ти неможеш да кажеш истинските причини но ние се досещаме. Може да има и други причини, да страдаш от някоя форм на душевно разстройство, проблеми в детството, както и да е това не ме интересува. Разбери, че хората, които гласуваха за сегашното мнозинство им дойде много да ги лъжат, да ги тъпчат, да ги плуят, да се държат нагло към тях, че всико е ок. И това го правеха комунистите и техните братя по корупция ДПС. Хората виждат надежда и времето ще покаже дали са били прави, поне за сега се вижда че хората работят и то в правилната посока. Но резултатите неможе да дойдат веднага още повече че първо трябва да оправят кашите които са им забъркали комунистите.
                  А ти защо мислиш че ще има наказателни процедури, не може да упрекваш Бойко за корупцията и безхаберието на другите. Престани с този целенасочен песимизъм и стремеж да прехвърлиш вината на другиго - типично по комунистически. Имаме наистина лидер, какъвто липсваше от десетилети, човек който е съпричастен с проблемите на другите, който поема отговорност, а не като онзи супол да не споменавам имена. Виж как постъпва с проблемите на българи в чужбина, кой е направил подобно нещо , има власт и му се чува думата, министрите го слушат и уважавт за разлика от ..... Така че стига, тези комунистически филми сме ги гледали, писна ни от ВАс, заформете си форум "изгубени души" в сайта на в. Дума и си пишете каквото си искате. Ние не живеем в космоса знаем Ти намеренията и целта, остави правителството 100 дни да работи и тогава пиши. Политически плагиат такъв на краткос мейси.
                  Не аз съм тая която ще те изуми ,тъй като ясно написах как седи положението в България относно критиките от ЕС, но явно ти не можеш да вникнеш в написаното за да ме упрекваш,че съм прихвърлила вината на другите.Това си е твой проблем ,а коментарите от труда ,че съм комунистка въобще не предат .Това твоето писание е типично за лица ,които няма какво конкретно да кажат примерно по делото Стойков-Николов .И да напомня ,че това са лица на вашите червени другари ,а не моите тъй като бат ви Бойко е тях кадър на който червеният билет все още му седи в задният джоб ,същият който като завърши школата в Симеоново остана верен кадър на БКП.АЙДЕ КОМЕНТИРАЙ ТОВА ,А НЕ ПАК ДА МИ ПИШЕШ ОБЩИ ПРИКАЗКИ salsa

Коментар

• За споменатите фекалии, лично се извинявам на bg_google, за това че съм му нарушил спокойствието и приятната вечер. Ама какво да правя бе колега като години наред всяка вечер ми нарушавахте моето спокойствие, а сега излиза някой...........и ми пише простотии, колко са били добри, точни и тн. Ами престанете де , може да водим много добри дебати и да дискутираме въпроси, но вие превърнахте този форум на .........Какво сте ми се разписали глупости пействте врели не кипели.
                    Наздраве и приятна вечер, още веднъж извинявайза това как те нарекох, но не бъди такъв.

Коментар

• Мейси ти просто ме изумяваш. По стила ти на писане личи, че силно презираш сегашното управлени, каквото и да казваш това е факт. Интересно защо? Тук вече ти неможеш да кажеш истинските причини но ние се досещаме. Може да има и други причини, да страдаш от някоя форм на душевно разстройство, проблеми в детството, както и да е това не ме интересува. Разбери, че хората, които гласуваха за сегашното мнозинство им дойде много да ги лъжат, да ги тъпчат, да ги плуят, да се държат нагло към тях, че всико е ок. И това го правеха комунистите и техните братя по корупция ДПС. Хората виждат надежда и времето ще покаже дали са били прави, поне за сега се вижда че хората работят и то в правилната посока. Но резултатите неможе да дойдат веднага още повече че първо трябва да оправят кашите които са им забъркали комунистите.
                      А ти защо мислиш че ще има наказателни процедури, не може да упрекваш Бойко за корупцията и безхаберието на другите. Престани с този целенасочен песимизъм и стремеж да прехвърлиш вината на другиго - типично по комунистически. Имаме наистина лидер, какъвто липсваше от десетилети, човек който е съпричастен с проблемите на другите, който поема отговорност, а не като онзи супол да не споменавам имена. Виж как постъпва с проблемите на българи в чужбина, кой е направил подобно нещо , има власт и му се чува думата, министрите го слушат и уважавт за разлика от ..... Така че стига, тези комунистически филми сме ги гледали, писна ни от ВАс, заформете си форум "изгубени души" в сайта на в. Дума и си пишете каквото си искате. Ние не живеем в космоса знаем Ти намеренията и целта, остави правителството 100 дни да работи и тогава пиши. Политически плагиат такъв на краткос мейси.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                        Първоначално изпратено от salsa
                        Мейси ти вече започваш да надминаваш другият политически трол бг кукуту, нима хвърляш възможната наказателна процедура от страна на ЕС на новото правителство или всички лайна които са изсрали кумунистите и техните корупционни партньори. И стига си опявала аз несъм такава, аз несъм такава, същото лайно като гугала си
                        по-голямо лайно е от гугъла .......... той поне си признава от кои е
                        уважаеми колеги, от уважавания от мнозина форум ... какви са тези петъчни разговори за фекалии?
                        я "колегата "salsa да си ги папка сам! :-)

модератора също е редно да обърне внимание на фекалния "колега", щото аз празнувам едни дивиденти, Деня на Маъстора и съм седнал след дълга раздяла с Родината на силистренска кайсиева, кисели краставички (не ги знам от де са, но са чудесни!!!), и задушено телешко месце....

многото простащина вреди на апетита... но гугъла е ял дървото в казармата и не е гнуслив!!! :-)

Коментар

• Гласувах за други, но признавам, че Б.Б. с тоя жест ми спечели днес уважението:

....................

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Мейси ти вече започваш да надминаваш другият политически трол бг кукуту, нима хвърляш възможната наказателна процедура от страна на ЕС на новото правителство или всички лайна които са изсрали кумунистите и техните корупционни партньори. И стига си опявала аз несъм такава, аз несъм такава, същото лайно като гугала си
                            Ха ха защо си мислиш ,че няма да има наказателни процедури на новите управляващи salsa. За САПАРД има горе-долу ясни правила, които очевидно са нарушени.От Европа са описали много подробно какво искат да се направи, за да се оправи положението и ако не се оправи е без значение кой ни управлява пак ще ни спрат кранчето и ще връщаме манги. И така ще ни спират програмите и занапред, независимо от всички пиар-напъни на стари, нови или бъдещи управляващи. Докато българският "бизнесмен" не се научи, че нечестното предимство му излиза солено в кратко/средносрочен план, докато партиите не разберат, че финансирането им трябва да става по друг начин а не чрез посредници - избрани консултанти (некадърници), пари на ЕС-данъкоплатци в БГ няма да се ползват, т.е. ще се ползват, ама само временно - докато не ги върнем обратно, в полза на Полша например. Тогава чисто и просто 3.5% от годишния БВП на Бг няма да бъде харчен за здраве, наука и образование (айде и за номинално увеличение на пенсиите), ами ще покрива "набутванията" на изгорелите редовни бенефициенти, успешно "администрирани" от европейската ни администрация.
                            А тарикатите ще викат - "их, и сега не мина, мамка им" и ще продължават да се пробват по други начини, ... и така, докато съдебната ни система гарантираща справедлива бизнес-среда не заработи. Поне малко. Или, айде, поне от време на време, все е нещо.И в заключение дали ще доведат до край и то с осъдителни присъди подчинените на Марги Попова делата на Людмил Стойков ,Марио Николов и групата около тях?В Германия аверите им отдавна ги осъдиха.Доказателство от статията
                            22 юли 2009-17:57
                            Германската митническа полиция пита защо делото "Николов - Стойков" още не е решено-,
                            Германското следствие и митници са предали на българските съдебни власти цялата информация за дейността на тандема Марио Николов - Людмил Стойков и не знам защо този случай продължава да виси в България, каза говорителят на германската митническа полиция Волфганг Шмиц в интервю за "Дойче веле". Според Шмиц няма никакви пречки българското правосъдие да си свърши работата и да продължи следствените и съдебните процедури. Именно от митническата полиция в Германия тръгна разплитането през 2007 г. на мащабната международна схема за източване на помощи по САПАРД на стойност 7.5 млн. евро, в която участва и групата "Николов - Стойков", посочена и в официалните доклади на Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ).

Въпреки че основният казус по разследването е приключил за германското правосъдие, ние продължаваме да разследваме други случаи, свързани с дейността на останалите съучастници в измамите със средства от САПАРД, обясни Шмиц. Той добави, че в полезрението на следствените органи са попаднали по-широк кръг от лица, включително от Румъния и други нови държави - членки на ЕС.

По думите на германския криминалист подобен тип престъпления не били проблем само на България или Румъния, независимо, че в тях се наблюдавал много висок брой на злоупотреби с пари на европейските данъкоплатци. "Това е проблем на цялата система за превенция на престъпленията, свързани с усвояването на европейските фондове. Затова се нуждаем от много по-тясно оперативно и правно сътрудничество, както и от засилен обмен на информация между правозащитните институции в ЕС. В това отношение се надяваме на по-широко сътрудничество и с българските митници по общите случаи на измами, които разследваме", подчерта Волфганг Шмиц.

През октомври 2008 г. съдът в град Аугсбург осъди двамата германци, съучастници на "Николов - Стойков". Улрих Райзахер и Михаел Енгелхард са издали фактури със завишени цени за машините, с което са нанесли щети за 1.9 млн. евро. Първият получи присъда от 2 години и 9 месеца затвор, а вторият - девет месеца условно, след като направиха самопризнания.

През май тази година отново Волфганг Шмиц съобщи, че аферата за източването на европейските фондове за земеделие е достигнала размери от 20 млн. евро, а участници са открити в още няколко държави, сред които Литва и Румъния. Но "мозъкът" на престъпната схема, при която стари машини се продават като нови, е в Германия.

През февруари Световната митническа организация (WCO) награди двама следователи от Митническата криминална служба в баварския град Линдау, които първи попаднаха по следите на измамата.
                            http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/...eloto/?ref=rss

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4508998,00.html
                            и в заключение делото на Марио Николов се точи от години и сега прочетох ,че същото ще продължи на 30 септември.
                            http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/...rodulji_na_30/
                            Ще следя с интерес дали ще приключи това дело.И друго интересно защо делото за Людмил Стойков довереното лице и спонсор на агент Гоце не е на хоризонта и се прикрива?

Коментар

по-голямо лайно е от гугъла .......... той поне си признава от кои е
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Елементарен си!

Първоначално изпратено от be_google
                                бандитите вече поведоха на вътр.министър Цветанов с 1:0!!!!

освен това загинаха и 6 души по пътищата - Бог да ги прости!
                                http://dnes.dir.bg/2009/07/31/news4853411.html

както предрекох преди изборите - чака ни ескалация на бандитизма...

Първоначално изпратено от http://dnes.dir.bg/2009/07/31/news4853718.html
                                Въоръжен грабеж на автомагистрала ”Тракия”
                                31 юли 2009 / News.dir.bg
                                Полицията издирва извършителите на въоръжен грабеж на автомагистрала "Тракия", съобщиха от пресцентъра на МВР.
                                Семейство германски граждани от турски произход са съобщили, че са били спрени на магистралата от бял лек автомобил със синя лампа на таблото, предаде БТА. Инцидентът станал в района на "22-ри км" в посока "София-Пловдив". Семейството е било заплашено с оръжие, завързано с белезници от двама маскирани и принудено да се качи в колата им. Нападателите отвели чужденците в гориста местност, където им отнели наличните пари, кредитни карти и два мобилни телефона, а по-късно се оттеглили в неизвестна посока. След получаването на сигнала, подаден от потърпевшите, са формирани екипи за издирването им. Около два часа по-късно те са открити. За случая е информирана прокуратурата, предприети са всички действия за издирване и задържане на извършителите, съобщават от Областната дирекция на МВР-София.

Коментар

Working...
                                X