Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Валентин Златев: Спираме и обявяваме война! http://www.razkritia.com/106047/%D0%...E%D0%B9%D0%BB/
Златев: Ако спре "Лукойл" - правителството пада до 10 дни! http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D...B4%D0%BD%D0%B8
Много нагло човече е тояhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Премиерът Бойко Борисов за „Лукойл Нефтохим”: Законът е еднакъв за всички
27 юли 2011 | 15:36 | Агенция "Фокус"
Начало / Министерски съвет
Девин. Законът е еднакъв за всички. Така премиерът Бойко Борисов коментира в девинското село Осиково отнетите лицензи на „Лукойл Нефтохим” и евентуално драстично поскъпване на горивата в нашата страна вследствие на спряното производство, предаде репортер на радио „Фокус”-Смолян. Премиерът заяви, че рафинерията е предупредена още преди месец да постави необходимите измервателни уреди според изискванията.
http://www.focus-news.net/?id=n1550136
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение???
Поне да благодариш на Дянков, Танов и Цветанов за добре свършената работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениекъде дали са паднали .... на Бургаската фондова борса ,в квартал Факултета или на русИнската митницаLast edited by коки; 27.07.2011, 16:31.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
Я да питам днес акциите на др.Златев/Лукойл/ дали паднаха????
Коментар
-
В движение малко новини от мен Обрат! Николай Русинов не е убиецът на Яна!
2011-07-27 13:35:31
Николай Русинов, който беше арестуван вчера на летище София след национално издирване за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина ,няма да бъде обвинен за убийство.
Това заяви градският прокурор на София Николай Кокинов. Наблюдаващите прокурори са се събрали и са преценили, че целият събран доказателствен материал води до извода, че истинският убиец в момента лежи в ареста.
Кокинов отбеляза, че според сведения на Русинов, той е бил вечерта с Яна, употребили са голямо количество алкохол и са имали полов акт. След това той си е тръгнал. Заради паниката той не се е обадил в полицията.http://news.data.bg/2/bulgaria/248273/
........................
Съдът оневини четиримата подсъдими за убийството на Милчо Бонев – Бай Миле
27 Юли 2011
Състав на Софийския градски съд в сряда призна за невинни четиримата подсъдими за убийството на Милчо Бонев (Бай Миле) и петима от охранителите му.
Подсъдими са Стилиян Георгиев и Анатолий Мънков, за които прокуратурата поиска доживотен затвор, и Тихомир Дочев и Георги Стефанов, срещу които обвиненията за покушението бяха оттеглени.
Милчо Бонев и охранителите му бяха застреляни на 30 юли 2004 година в ресторант "Славия". http://www.mediapool.bg/show/?storyid=182552&srcpos=3
................
Съдът издава присъди на база събрани и представени доказателства ,нали така???Като ,чета това е станало през 2004г.Кой ги събираше тогава?И после съдът им бил виновен.
За българското ченге и британското боби
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15271217,00.html
За сега толкова
Я да питам днес акциите на др.Златев/Лукойл/ дали паднаха????Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнениеХайде, Мейси! Започвай да го оправдаваш.
............
и от сайта да са объркали заглавието?
Коментар
-
Хайде, Мейси! Започвай да го оправдаваш. Този път не е невинен до решевието на съда. Решено е да бъде "виновен".
Рупорът на Октопода загубил дело за клевета
Съдът призна Яне за рожба на ДС
Накарали го да покрие разходите по процеса, бивш депутат му запорира заплатата
Рупорът на Октопода загуби делото за клевета срещу шефа на вътрешната комисия в предишния парламент Минчо Спасов. Софийският градски съд е обявил ексдепутата за невинен по обвиненията на Яне Янев, че го е оклеветил с твърденията си за връзка между него и Държавна сигурност, научи „Монитор”. С решението си от 2010 година съдът на практика е признал за истина разкритията на Спасов.
Янето се похвали година по-рано, че магистратите са отсъдили в негова полза. Спасов обжалвал обаче пред по-горната инстанция. Впоследствие магистратите от Софийският градски съд постановили окончателно, че бившият депутат е невинен, което Янето обаче спестил на обществеността. Нещо повече, след като решил спора в полза на Спасов, съдът задължил шефа на РЗС да плати всички разноски по процеса в размер на 900 лв. Като гаранция, че той ще изплати сумата, бившият депутат от НДСВ, който е юрист по образование, извадил изпълнителна заповед, въз основа на която
била запорирана заплатата на Янев в парламента
Именно от депутатското му възнаграждение се отчислявали разходите по делото, разказа Спасов.
До провалилия се иск на Янев се стигна след авторска статия и телевизионно интервю на бившия жълт депутат, в които той обяви, че лидерът на РЗС е бил обвързан с Държавна сигурност. Освен това Спасов съобщи, че докато Алексей Петров е бил съветник в ДАНС, Янев е поддържал нерегламентирани контакти с агенцията. По този начин аверът на Трактора оповестявал секретни документи от спецслужбите.
Само преди броени дни пък стана ясно, че в най-скоро време ДАНС ще изпрати в прокуратурата
резултатите от проверката си на подписката
на Янев за свикване на референдум за промяна в Конституцията. За попълването й Янето и хората му са използвали в абсолютно нарушение на законите информационните масиви на свързаната с Трактора застрахователна компания „Лев инс”, установи проверката. Освен това една трета от подписите излязоха недействителни, а над 16 000 от уж подкрепилите я граждани се оказаха покойници, гласят резултатите от доклада на ГРАО. Очаква се веднага след като резултатите от разследването на ДАНС бъдат изпратени в прокуратурата, оттам да поискат имунитета на Янев, за да бъде разследван за фалшификации. До проверката на ДАНС се стигна, след като парламентарната шефка Цецка Цачева получи диск с видеоклип, на който се виждало как активисти на Янето попълват сами данните в подписката на РЗС.
http://www.monitor.bg/article?id=300732
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениегорещо препоръчвам
Тия каквито са гъвкави, кави ли неща могат и в кави ли пози? Брей размечтах се
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениехАвана ме ..не съм бил .... за съжалениеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИзкуството прави хората нещастни, кича ги прави щастливи. Стига да са достатъчно тъпи че да не схващат същността на кича.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеми айде за красиви неща да си говорим
ти с балерина бил ли си ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеми айде за красиви неща да си говорим
ти с балерина бил ли си ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениечестно казано душата ми е зажадняла да си говорим красиви неща , да сме усмихнати и определено тогава ще се чувстваме по щастливи...страшно ми е омръзнало това постоянно блеене и дъдрдорене на простотии
Определено. Е моят псхоаналитик (вече 5 години ходя при него по два пъти в седмицата) все това ми повтаря - Че света не е чак толкова елементарен - както казват някои като мислиш лошо и те спохожда, но определно би се живяло много по лесно ако успеем да не си създаваме конфликти и негативни емоции без да е жизнено необходимо. И аз се опитвам и доста съм напреднал - преди само се нервирах, ама за какви ли не глупости - като почнеш от правителството, минеш през връзкарите колеги и задрустванията и стигнеш до незнам си кой форумен трол например. Сега гледам да се контролирам. Не че винаги успявам но съм значително по добре.
Както казваш нещо красиво - един колега от няколко месеца си прави (запалил се много) домашен кът за цветя орхидеи (чували сте го това цвете) и преди няколко дни, защото беше рожденник му подарихме фритюрник (той това искаше) ни покани на бира с пържрни картофи... И като влязох в тях веднага видях цветята. Аз дето съм мъж, направево онемях, до сега в живота си никога не се бях очаровал от цвете. Няма такава красота.. Направи си труда, има една оранжерия срещу Кауфланд в Дружба, там се продават тези орхидей (били скъпички но поносимо). Само ги разгледай и поще ще коментираме - уникална красота. Така съм се радвал преди години като видях първото BMW от новата 5та серия.
Коментар
Коментар