Първоначално изпратено от GGeko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от GGekoДобре, че хората не мислят като теб иначе щяхме да си я караме като по старому.
Всички които са крали/подвеждали/преувеличавали трябва да бъдат разкрити и ако трябва подведени под отговорност. Трябва всичко да излезе на яве за да знаем от каква основа се заопчва. Едно правителство в България реши да го направи и такива като теб почнаха да плюят веднага - виждаш ли ББ мрънкал.
Само не ми казвай, че ти ако си министър и откриеш злоупотреби ще си мълчиш послушно ....
Тези дни имаше коментар на Весела Лечева (от ВС на БСП) относно лошата игра и логичната загуба на отбора на БСП. Да! Жената говореше за политика, използвайки речника на спортен коментатор!
На въпроса ти, ако стана министър - няма да стана министър без да съм наясно със ситуацията в ресора ми и без да съм уверен, че ще я овладея. Затова не бих истеризирал, а бих си гледал спокойно работата. Делата ще покажат истината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GGekoДобре, че хората не мислят като теб иначе щяхме да си я караме като по старому.
Всички които са крали/подвеждали/преувеличавали трябва да бъдат разкрити и ако трябва подведени под отговорност. Трябва всичко да излезе на яве за да знаем от каква основа се заопчва. Едно правителство в България реши да го направи и такива като теб почнаха да плюят веднага - виждаш ли ББ мрънкал.
Само не ми казвай, че ти ако си министър и откриеш злоупотреби ще си мълчиш послушно ....
Тези дни имаше коментар на Весела Лечева (от ВС на БСП) относно лошата игра и логичната загуба на отбора на БСП. Да! Жената говореше за политика, използвайки речника на спортен коментатор!
На въпроса ти, ако стана министър - няма да стана министър без да съм наясно със ситуацията в ресора ми и без да съм уверен, че ще я овладея. Затова не бих истеризирал, а бих си гледал спокойно работата. Делата ще покажат истината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy333Първоначално изпратено от GGekoПървоначално изпратено от badboy333Кой, колко и къде ПОТРОШИ(похарчи)НАРОДНА ПАРА преди парламентарните избори
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy333Първоначално изпратено от GGekoПървоначално изпратено от badboy333Кой, колко и къде ПОТРОШИ(похарчи)НАРОДНА ПАРА преди парламентарните избори
Коментар
-
Кой, колко и къде ПОТРОШИ(похарчи)НАРОДНА ПАРА преди парламентарните избори
14.08.2009 15:19
От: Весела Мичева
v.micheva@investor.bg
Най-много средства в предизборната си кампания за изборите на народни представители (провели се на 5 юли 2009 г.) е похарчила Коалиция за България (близо 2 млн. лв.), следвана от Синята коалиция (също с близо 2 млн. лв.) и ДПС (близо 1 млн. лв.). Това сочат публикуваните от Сметната палата отчети на партиите за получените и изразходваните средства по време на кампанията.
От участниците в изборите единствено Обединение на Българските Патриоти (ОБП) и Български Национален Съюз - НД не са представили в Сметната палата отчети за набраните и изразходваните средства в предизборната кампания.
Най-голяма част от изразходваните от Коалиция за България средства са отишли за рекламно време в частни телевизии и радиостанции (над 784 хил. лв.), за реклама в печатни издания са изразходени над 228 хил. лв., за реклама в БНР и БНТ - 212 хил. лв., а разходите за рекламни табла и съоръжения (билбордове) възлизат на близо 113 млн. лв.
Синята коалиция също е дала най-много средства за реклама в частни телевизии и радиостанции (близо 962 хил. лв.). За рекламни табла и съоръжения (билбордове) сините са дали 224 хил. лв., за рекламно време по БНТ и БНР - над 94 хил. лв., а за реклама в печатни издания - близо 80 хил. лв.
Най-много средства Движението за права и свободи е отделило за реклама в печатни издания (близо 184 хил. лв.). За рекламно време в частни телевизии и радиостанции ДПС е изразходило близо 135 хил. лв., за реклама в БНТ и БНР - над 95 хил. лв., а за рекламни табла и съоръжения - близо 87 хил. лв.
Победителката в изборите - ГЕРБ, е похарчила в предизборната си кампания над 826 хил. лв. Най-голяма част от тях са отишли за рекламно време в частни телевизии и радиостанции (над 345 хил. лв.), за реклама в печатни издания са изразходвани над 99 хил. лв., за реклама в БНР и БНТ - близо 59 хил. лв., а за рекламни табла и билбордове - над 57 хил. лв.
АТАКА, която също получи над 4 % от гласовете на изборите, е изразходила в предизборната си кампания близо 221 хил. лв. Най-голяма част от тях са отишли за рекламно време в частни телевизии и радио станции (над 93 хил. лв.), близо 41 хил. лв. са изразходени за реклама в БНТ и БНР, над 21 хил. лв. - за рекламни табла и съоръжения, а над 5 хил. лв. - за реклама в печатни издания.
За кампанията за Европейски парламент най-много средства бяха похарчили ДПС (1,93 млн. лв.) и БСП (1,51 млн. лв.).Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
ГЛЕДАМ И НЕВЯРВАМ НА УШТЕ СИ :lol: АШКОЛСУМ ЦЕЦЕ,РАЗГЕЛЕ :lol:!!!
Първоначално изпратено от JekataЦецка Цачева глоби Доган заради отсъствия
14 август 2009 / Nеws.dir.bg
Поради отсъствията си по време на пленарните заседания през месец юли председателят на Парламентарната група на ДПС Ахмед Доган ще бъде глобен.
Това обяви председателят на Народното събрание Цецка Цачева, предаде "Фокус". Тя уточни, че Доган ще получи една трета от месечното си възнаграждение.
"Няма как, след като отсъствията на Ахмед Доган са четири той да не бъде санкциониран по новия правилник. Приели сме нов правилник, за да се прилага. Няма да се подвоумя спрямо нито един да приложа разпоредбите”, каза Цачева пред журналисти.
Тя заяви, че като председател на Народното събрание е първа между равни.
„Не съм аз наказващият орган. Аз прилагам нормите на правилника. Дали това се вписва в поведението на Доган като народен представител - избирателите са онези, които трябва да дадат своята санкция”, коментира още шефката на парламента.
По думите й няма как Народното събрание да отстрани Ахмед Доган от длъжността народен представител.
„Това е въпрос на морал и на съвест”, заяви Цачева и уточни, че на актуалната интернет страница на Народното събрание всеки избирател може да види как неговият депутат изпълнява задълженията си и колко редовно присъства в пленарна зала.
Лидерът на ДПС, който е депутат във всички парламенти от 1990 година насам, е известен с това, че много рядко посещава заседанията. Обикновено Доган идва за гласуване на вот на доверие или пък за избор на нов кабинет и състав на ръководството на парламента, припомня БГНЕС.
Междувременно стана ясно и че, Доган ще бъде глобен и за т.нар. сараи в полите на Витоша. Прочутото барбекю, високият зид и караулката пред дома на Доган ще трябва да бъдат съборени. Проверка на Дирекцията за национален строителен надзор установи, че те са незаконни. На този етап само съдът може да спаси имението на ул. "Стар Беловодски път" 46 в столицата.
Началникът на ДНСК Иван Симидчиев смята, че оградата трябва да е прозрачна, за да бъде спазен законът.Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Цецка Цачева глоби Доган заради отсъствия
14 август 2009 / Nеws.dir.bg
Поради отсъствията си по време на пленарните заседания през месец юли председателят на Парламентарната група на ДПС Ахмед Доган ще бъде глобен.
Това обяви председателят на Народното събрание Цецка Цачева, предаде "Фокус". Тя уточни, че Доган ще получи една трета от месечното си възнаграждение.
"Няма как, след като отсъствията на Ахмед Доган са четири той да не бъде санкциониран по новия правилник. Приели сме нов правилник, за да се прилага. Няма да се подвоумя спрямо нито един да приложа разпоредбите”, каза Цачева пред журналисти.
Тя заяви, че като председател на Народното събрание е първа между равни.
„Не съм аз наказващият орган. Аз прилагам нормите на правилника. Дали това се вписва в поведението на Доган като народен представител - избирателите са онези, които трябва да дадат своята санкция”, коментира още шефката на парламента.
По думите й няма как Народното събрание да отстрани Ахмед Доган от длъжността народен представител.
„Това е въпрос на морал и на съвест”, заяви Цачева и уточни, че на актуалната интернет страница на Народното събрание всеки избирател може да види как неговият депутат изпълнява задълженията си и колко редовно присъства в пленарна зала.
Лидерът на ДПС, който е депутат във всички парламенти от 1990 година насам, е известен с това, че много рядко посещава заседанията. Обикновено Доган идва за гласуване на вот на доверие или пък за избор на нов кабинет и състав на ръководството на парламента, припомня БГНЕС.
Междувременно стана ясно и че, Доган ще бъде глобен и за т.нар. сараи в полите на Витоша. Прочутото барбекю, високият зид и караулката пред дома на Доган ще трябва да бъдат съборени. Проверка на Дирекцията за национален строителен надзор установи, че те са незаконни. На този етап само съдът може да спаси имението на ул. "Стар Беловодски път" 46 в столицата.
Началникът на ДНСК Иван Симидчиев смята, че оградата трябва да е прозрачна, за да бъде спазен законът.
Коментар
-
SoKoLoV
Мечтателю.... да не си гооглето с едно от многото промити комунистически мнения...
Ако нямаше за какво да се оплакваме нямаше да гласуваме така ....това не е ли ясно или и ти си поредния лайномед...
Коментар
Коментар