IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Момчета и момичета, не знам какви ще я правят новите, но който е качвал някое от следните неща - данъци, цени на цигари, алкохол, бензин, храни и ток е губил следващите избори!

Факт!

Новите почнаха да се откъсват от повърхността като предните и вместо да опандизят по бързата процедура 2000 човека (хората това искаха от тях), да приберат няколко милиарда суха пара с експроприация на незаконно придобити имоти и финансови средства, да получат евро фондове (Обаче и западняците също искат хора в пандиза), да съкратят с 25-30 % държавната, общинска и друга администрация и да облекчат бизнеса и бачкерите се качиха и те на монголфиера, тресна ги божествения комплекс и загубиха реална представа какво иска българина и какво става по земята.
    Бате ви Бойко май се остави да го хванат и водят за носа вместо да действа.
    Имаха 100 дни да променят законите, да махнат някой съдии, да свият перките на прокуратурата и да я вземат в МВР където и е мястото, да си назначат свои съдии и прокурори (напълно демократично и по нови закони), да опандизят тоз-оня и да приберат някой лев. Готови пари ги чакаха хвърлени на тротоара, само да се наведат и да ги вземат. Обаче нищо. "Не можело било". Ами като не може най-вероятно ще си идат и те. Едно качване на някой стоки тук и един даже не лош, а само укорен доклад от ЕС ще го довърши. Защото и от ЕС няма да ги чакат много, нищо, че са консерватори и даже точно заради това. Ако отидете на зъболекар искате да ви извади веднага болния зъб, а не да му баят нали?
    То само с приказки не става. Дрън-дрън и "обещаваме, че ще" чиния не пълнят.

"Приземяване, приземяване, приземяване" - Т. Живков - управлявал за разлика от всички сегашни - 40 години
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Одобрявате ли съкращения в държавната администрация?

Да (88%)

Не (10%)

Не мога да преценя (2%)
      Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
        Първоначално изпратено от Ocтап Бендер
        Първоначално изпратено от Грую Груев
        Или пък:

Ивана спи с Бойко Борисов

Че кво лошо има ако Бойко е пернал Ивана? То всъщност има две Ивани. Дори и двете Ивани да е пернал лошо няма. И на мен да ми паднат и аз ще ги прасна.
        Много е грозна и тъпа.Краде от сръбските певачки и най вече от Неда Украден.Просто грозна и крадлива.Цветелина е с класи над тази кръчмарска чалгаджийка
        Не е грозна бре. Я какъв фундаментален задник има. Този задник си е чисто съкровище е сравнение с кльощавото дупе на Цветелина. По га чукаш някоя кифла кво те е грижа дали е умна или глупава? Бойко няма да я прави министър а за едното е...не ум не трябва. Точно обратното. От огромния опит който имам отдавна съм се убедил, че умните жени правят кофти секс.

Коментар

• be_google, отдавна съм ти казал, че за нас е гордост, когато сме нападани от главния мафиот на БСП, приятеля на братя Галеви и Доган Румен Петков.

Да видим, някой помни ли тези новини:

Румен Петков заведе дело за клевета срещу Михаил Михайлов от Плевен
          http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2008/...reshtu_mihail/

Румен Петков щял да съди за клевета немския журналист Юрген Рот
          http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2008/...veta_nemskiia/

И някой да е чул пияната Запалка да е осъдил някого?

Първоначално изпратено от be_google
          :-) :-) :-) стамболов, чети внимателно - няма прошка и за вас!!!

източник: http://dnes.dir.bg/2009/09/08/news5035907.html
          Румен Петков дава на съд Симеон Дянков утре
          27 септември 2009 / News.dir.bg

Коментар

• ЕК съфинансира метрото в София
            Публикуване: 28.09.2009, 09:17
            Автор: Елица Елефтерова
            http://money.ibox.bg/news/id_1471035610

Европейската комисия е изпратила решение, с което одобрява съфинансирането по оперативната програма "Транспорт" на разширението на метрото в София от пътен възел "Надежда" до бул. "Черни връх". Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов на пресконференция в Министерския съвет.

Одобреният финансов проект е за 185 193 801 евро, като националното съфинансиране е 27 млн. евро. Общата сума на проекта е малко над 247 млн. евро, като общината вече е осигурила 61,9 млн. евро.

Благодарение на изключителния труд на общината и на Метрополитена към днешна дата e факт най-голямото финансиране към България за инфраструктурен проект, заяви премиерът.

Той отбеляза, че по същия начин се работи и по другите големи инфраструктурни проекти, каквито са автомагистралите. Бойко Борисов изрази надежда другите проекти "да минават по-бързо".

Девет месеца ни "тестваха" и сега съм сигурен, че ще скъсяваме срокове, добави той. Това е същността на антикризисната програма - свежи пари, които влизат като заплати и инвестиции в бюджета на страната, заяви премиерът.

"Брюкселските" проекти са изключително важни, защото покриват близо 80 процента от строителството, коментира премиерът в отговор на въпрос. Очаква се да бъдат разкрити минимум 3000 нови работни места. Осигурява се работа и на подизпълнителите, които са фирми от цялата страна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ocтап Бендер
              Или пък: Ивана спи с Бойко Борисов
              Че кво лошо има ако Бойко е пернал Ивана? То всъщност има две Ивани. Дори и двете Ивани да е пернал лошо няма. И на мен да ми паднат и аз ще ги прасна.
              Все пак е по-добре да спи с нея (жена все пак) отколкото с любювника на СерГей Станишев - Азер Меликов
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• еи,Би-нещо си .....
                с този си пост за Пореден път си доказа,колко си промит...
                срам е че има такива агенти на агентите с такова мислене... ужас...

Коментар

Или пък:

Много е грозна и тъпа.Краде от сръбските певачки и най вече от Неда Украден.Просто грозна и крадлива.Цветелина е с класи над тази кръчмарска чалгаджийка

Коментар

• :-) :-) :-) стамболов, чети внимателно - няма прошка и за вас!!!

дянков се показва като небългарин и е първия провалил се министър, който
                    ту спестява за дни милиарди, ту пълни дупки в бюджета, ту разкрива липсващи
                    милиарди... неадекватен!!! малоумна работа! плямпане без грам покритие....

поздрави на поклонниците на задокеанския възпитаник :-)
                    това ще е първия осъден министър - но не е от триглавата, а от четириглавата ламя!
                    източник: http://dnes.dir.bg/2009/09/08/news5035907.html
                    Румен Петков дава на съд Симеон Дянков утре
                    27 септември 2009 / News.dir.bg
                    Депутатът и бивш министър на вътрешните работи Румен Петков ще заведе дело срещу финансовия министър Симеон Дянков утре, съобщи Фокус.
                    Румен Петков обяви, че ще раздаде материалите, които ще бъдат внесени в покуратурата, на пресконференция в Плевен, тъй като ще бъде там заради Деня на диалога на местната власт.
                    Петков ще съди вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков, защото са "лъжи и клевети, че е имал отношения към компютърното необвързване на митниците към НАП".
                    "Освен това ще го съдя и за твърденията, че съм купил на МВР туристически хеликоптери. Не само туристически, за съжаление никакви не можах да купя на министерството. Както и за неговата неграмотност, че това са средства, които ще бъдат спестени, едва ли не от бюджета. Това са средства по Шенген и българският бюджет няма нищо общо с тях, в това число и бюджетът на МВР, каза още бившият министър на вътрешните работи.

Коментар

• Борисов: Битка между кланове е причина за забавянето на "Тракия"
                      От Дневник
                      http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/...a_zabavianeto/

"Три клана са се борили кой да вземе комисионата за автомагистрала "Тракия" и това е довело до огромното забавяне на процедурите по нейното изграждане." Това съобщи премиерът Бойко Борисов пред БНР по повод последната си визита в Брюксел, където са представени българските предложения по инфраструктурните проекти, за които ще се разчита на еврофинансиране.

Без да уточнява кои са въпросните кланове, Борисов обясни, че заради осемгодишното протакане на процедурите за магистрала "Тракия" от Европейската комисия не случайно са определили условията за провеждане на конкурса като дискриминационни. "Дали сме на прокуратурата да разследва действията на тримата министри Асен Гагаузов, Пламен Орешарски и Петър Мутафчиев, които бяха в борда на агенция "Пътища" и пряко отговарят за пропуснатите срокове по изграждането на трасетата, обясни още Борисов.

Премиерът е разпоредил на министъра на регионалното строителство и благоустройството Росен Плевнелиев да започне работа по изграждане на магистрала "Хемус" в участъка Русе - Велико Търново - София, който да се даде на концесия. "Само трафикът от Търново до София е достатъчен за концесионирането, но досега никой не е мислил по този въпрос. Ако до две-три години бъдем готови с документите, ще ги представим за одобрение в Брюксел", обясни още премиерът.

Обмисля се още предложението да се свърже магистрала "Тракия" с "Черно море", така че да се получи еврофинансиране за отсечката, която да свърже София с Бургас до Варна.

До края на октомври ще се работи и по магистрала "Люлин", като вариантите са два. Единият е трасето да се използва само за ТИР-овете или при натовареност на Княжево КАТ да отбива потока през "Люлин".

Коментар

• първа задача, НО на следващото правителство трябва де е продажбата на
                        всички ведомствени имоти и който иска да е депутат да си прави сметката...
                        явно парламента е пълен с бедняци имизерници :-) , които са и мързели отвсякъде!!!

заплатите на депутатите след 4 години ще са минимум 5000 евро.... при 1500 днес

Парламентът обяви обществена поръчка за доставка и монтаж на мебели за ведомствените жилища на депутатите. Тя е за мебелировка за спални, трапезарии и дневни стаи, се вижда от обявление в Държавен вестник.

Прогнозната стойност на поръчката е 600 хил. лв. Срокът за изпълнението й е 105 дни, а офертите ще се приемат до 3 ноември. Оценката на офертите ще е за икономически най-изгодното предложение, като предлаганата цена ще е водеща, а след това - гаранционният срок и срокът за изпълнение на доставката.

Заради съмнения за злоупотреби новото ръководство на парламента спря специалната обществена поръчка за реконструкцията им, обявена от предишното. По данни на новите депутати ремонт се налага в около 20-30% от жилищата на народните представители.

Общо 180 са ведомствените апартаменти на избраниците.

Коментар

Или пък:

ами лошото е, че "яростните" му привърженици, които следват дословно съветите и наставленията на Вожда и Учителя, пцуят яростно и заклеймяват чалгата, а всъщност са си обикновени чалгари. Новопокръстените винаги са най-яростните защитници на новата си вяра, примери колкот щеш, като за тебе: най-големите извращения по време на кланетата в Батак са извършени точно от новопокръстените (новопомюсюлманчените) помаци, а не от редовната турска армия, смятам знаеш защо? Та и тук така - бившите чалгари сега са най-големите поборници против чалгата.
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                            Или пък:

Коментар

• Чудех се къде да го постна ..... Май тук му е мястото. Ще моля дежурните по партийна линия, ако коментират, да го правят интелигентно.....

С първото си посещение в България известният руски писател и дисидент Владимир Буковски разбуни духовете. Според Буковски, зад термина „политическа коректност“ се крие пъклен план за разрушаване на обществата, който бързо и успешно се реализира в световен мащаб от активистите на различни малцинствени групи – хомосексуалисти, феминистки, религиозни общности и др. Обикновените граждани стават жертва на репресивни закони, приети под натиска на малцинствените групи. „Налага се масова цензура, подкрепена от наказателното законодателство. За шега с хомосексуалисти може да те вкарат в затвора. Забележете колко бързо се развиват нещата в полза на репресиите. Започва някаква нова Оруелска епоха“, казва Буковски............
                              Пълният текст е тук: http://e-vestnik.bg/7218

Прочетете го! Заслужава си! И навява мисли не само за гейове и феминистки, но и за цигани и др. ....... И за комунизма също ....
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                                Първоначално изпратено от badboy333
                                Първоначално изпратено от focus-news.net
                                Антон Кутев: Темата с гласовете от Турция вече съсипва политическата система

София. В началото темата с гласовете от Турция имаше някакъв пропаганден ефект, но вече съсипва политическата система. Това каза пред Агенция „Фокус” Антон Кутев, депутат от Коалиция за България. Той каза още, че не очаква да се промени изборният резултат за БСП. „Много хора се заиграват с гласовете от Турция в края на краищата, аз участвах в изборите в един чисто турски регион, какъвто бе Силистра.

ГЛУПАК . . .

Помежду другото просто, колега е бил в СИК в Истанбул, та колкото и да се е опитвал, колкото и да е защитавал каузата червена- "ДЬОРТ" се чувало от всички страни, 4-ката навсякъде задраскана по примерните бюлетини, влизали са по двама. В крайна сметка ефективна уседналост 6 месеца поне да видим следващите избори какъв ще е ръста на Сопола.
                                Въпросът ми беше риторично циничен,защото съм наясно ,че комунягите се правят на пердета,а Антон Кутев е от тези дето се правят на големи завеси !!!
                                Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

Working...
                                X