Първоначално изпратено от мейси
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Френският посланик призова България да наказва явните престъпници
.....Въпреки добрата политическа воля конкретните резултати в борбата с корупцията и организираната престъпност закъсняват", отбеляза дипломатът, цитиран от БТА
http://dnevnik.bg/bulgaria/2009/10/1...ia_da_nakazva/[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Коментар
-
Борисов: Доган ми е най-големият конкурент в политиката
18.10.2009,
news.bg
Ахмед Доган ми е най-големият конкурент в политиката, всички останали са слаби в сравнение с него.
Това заяви в предаването „На 4 очи" премиерът Бойко Борисов.
По думите му Доган най-умно води партията си, от минимума прави максимума и е най-коварен.
Винаги съм казвал, че Доган е най-великият политик през последните 20 години, но, за съжаление, е деструктивен, каза още премиерът.
В същото време Борисов не пропусна да гарантира, че ще бутне барбекюто в сараите на Доган.
Според Борисов той не смята президента Първанов за конкурент, тъй като той има само още две години мандат и няма право на трети.
Той определи отношения си с държавния глава като нормални - нито топли, нито хладни. Има дисциплина и дипломатичност между нас, коментира премиерът.
Мощен отговор получи твърдението на БСП лидера Станишев по време на 47 конгрес на партията, че ГЕРБ е непредсказуема.
Няколко часа след изказването премиерът Борисов реагира:
"Тази шайка разбойници да ги слушаме какво говорят там. Няма такава партия по света като БСП, бившата БКП, която е избивала хора по лагерите и е взривявала църкви.
Не мога да им се смея вече - толкова са нагли."
По отношение на бившия премиер Борисов повтори неколкократно, че Станишев не е направил нищо, а само е обещавал.
Стана ясно още, че 13-а заплата няма да има, защото „Станишев е изял всичко".
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93gigow,
Но мнението ми е , че лява партия винаги ще има и ще поеме гласовете на бедните , селяните, хората в малките градчета и пенсионерите...
При криза десните винаги са на власт , но при почване да се оправят нещата идват левите ... защото при десните се върши рестрикция , уволнения и увеличаване на данъци .... след което обикновените хора искат нормален живот и идват левите с увеличаване на заплати и пенсии и повече административни харчения......tuka ima-tuka nema
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletantЛека полека феновете на Станишев започнаха да се изявяват - meche_cveti93, някой си robert.
Първото ми съмнение дойде, след като с революционен плам бивши доказани агенти на държавна сигурност превзеха месните структури на ГЕРБ/в противоречие на устава на ГЕРБ/.Второ след първите два месеца управление, не ми допада постоянното хленчене и нищо не правене.И накрая един провал на ГЕРБ, няма да се отрази толкова на Бойко, колкото на раята.
Коментар
-
Това правителство освен, че вече установи десен банков терор (и то далеч преди изборите) се очертава да извърши ред национални предателства...
а пък догодина дянков няма да се крие зад чужд гръб!
Малоумно, но гордо отрязаните милиарди от заложените при Станишев антикризисни буфери са пари от и на легалния български бизнес, пари които нямаше да бъдат набутани в щатски дългове, а пари за всеки българин...
п.п. Колеги, вече смятахме над 100 пъти досега каква е разликата между парите дадени на банките за управление и тези, кото са в джоба ни... при втория случай - от джоба ни те влизат и в бюджета под формата на ДДС, прави се бизнес с тях после... заплати, осигуровки и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigowПървоначално изпратено от meche_cveti93Ако пък искаш някакъв бас, то формулирай точно условията.
Имам предвид през 2011 г./след общински и президенски избори / над 25 % електорат и политическа значимост в поне 8 региона ...
На една туба домашно вино .... там в Шумен имате...и аз имам рода в Плевенско..И тубата е за сметка на загубилия заедно с транспортните разходи.
p.s. Родата на жена ми е от Плевенско. Бъркач.
И не мисли, че се заяждам. Мисля, че ти си готин. Въх, кво написах? Не ми отива на годините ама нейсе
Българина по традиция е ляв, много го е яд че някои друг има париНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
gigow,
На лични можем да уточним подробностите , а после да ги обявим ... да не досаждаме на околните... Но мнението ми е , че лява партия винаги ще има и ще поеме гласовете на бедните , селяните, хората в малките градчета и пенсионерите...
При криза десните винаги са на власт , но при почване да се оправят нещата идват левите ... защото при десните се върши рестрикция , уволнения и увеличаване на данъци .... след което обикновените хора искат нормален живот и идват левите с увеличаване на заплати и пенсии и повече административни харчения......
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Ако пък искаш някакъв бас, то формулирай точно условията.
Имам предвид през 2011 г./след общински и президенски избори / над 25 % електорат и политическа значимост в поне 8 региона ...
На една туба домашно вино .... там в Шумен имате...и аз имам рода в Плевенско..И тубата е за сметка на загубилия заедно с транспортните разходи.
p.s. Родата на жена ми е от Плевенско. Бъркач.
И не мисли, че се заяждам. Мисля, че ти си готин. Въх, кво написах? Не ми отива на годините ама нейсеНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Гугълчо, Гугълчо! Ако за 700 коментари не си разбрал политическите ми пристрастия, какво да те правя. Лекции ли да ти изнасям? А си прав, че понякога коментарите ми са смешни - ами като коментирам смешни хора. Да си привърженик на БСП след трети катастрофален провал за двадесет години - това вече не ме дразни, вече ми е смешно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletantЛека полека феновете на Станишев започнаха да се изявяват - meche_cveti93, някой си robert. А аз си мислех, че е само Гугълчо!
meche_cveti93, прав си! След две години Станишев ще спечели общинските избори, след четири и парламентарните и тогава настъпва раят. А това, което пишеш - за лошото положение в провинцията, естествено е причинено от новото правителство. Абе човече, защо не си кажеш направо, че си искаш отново комунистите на власт.
А, и badboy333 също!
същество, без грам сиво вещество?
опитай се да изкажеш нещо без да коментираш личноста на написалия коментар....
а и да коментираш be_google, мече-цвети ....или друг е все едно да коментираш на баба ми фърчилото... извинявай, не се обиждай, но ти си едно злобарче!
Тук има хора с реални имена - тях е реално да коментираш, но виртуалните ти коментари са смешни.... :-)
Коментар
-
Мече, ако искаш ми вярвай, но аз 2001 и 2005 г съм гласувал за БСП, но не и 2009 (винаги гласувам и на всички избори). Защото мислех, че провала на управлението на Виденов не се дължи толкова на некадърно управление, колкото на външни причини. И мислех, че в БСП има хора с опит и квалификация и най-вече с разум. Ама за втори път БСП слагат да ни управлява момченце без никакъв опит. Ами аз на такъв не бих поверил дори малка фирма, камо ли държавата.
Ако пък искаш някакъв бас, то формулирай точно условията. Ама да не е за след 10 години, щото съм пенсионер (военен)
На една туба домашно вино .... там в Шумен имате...и аз имам рода в Плевенско..
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93gigow,
Станишев го преизбраха , но не признаха за кражбите....
А аз съм сигурен ,че след две години ще тръгнат да взимат властта .... първо общинската , президенската а после парламентарната .....едно басче....
Сега се връщам от малко градче от Северна България... беднотия , глад и не могат да си купят дърва и въглища и да си платят тока ..... мнозинството ..
В Пловдив заплатите са паднали от 500 на 300 лв.....среден персонал...
А зимата не е почнала....и вече почнаха да питат миналите са откраднали но и за тях имаше , а сегашните като не крадат къде са техните ... увеличени...работа
Ако пък искаш някакъв бас, то формулирай точно условията. Ама да не е за след 10 години, щото съм пенсионер (военен)Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Лека полека феновете на Станишев започнаха да се изявяват - meche_cveti93, някой си robert. А аз си мислех, че е само Гугълчо!
За теб съм комунист , за Полки- царедворец , за Радослава - костовист ..., друг ме упрекна ,че след изборите съм се обърнал и станал ... гербер.
Но истината ,че Политиката след като бях на барикадите на Костов и политиците напълниха торбички за разлика на обикновените хора ... не ме интересува .
Защото сега ще бъде същото ....важното е какво трябва да направя да спася положението ... ако се влоши много...
Коментар
-
Лека полека феновете на Станишев започнаха да се изявяват - meche_cveti93, някой си robert. А аз си мислех, че е само Гугълчо!
meche_cveti93, прав си! След две години Станишев ще спечели общинските избори, след четири и парламентарните и тогава настъпва раят. А това, което пишеш - за лошото положение в провинцията, естествено е причинено от новото правителство. Абе човече, защо не си кажеш направо, че си искаш отново комунистите на власт.
А, и badboy333 също!
Коментар
Коментар