IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АНКЕТА: Карам пил и убивам хора

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тъпо.
    Откривам сезона за лов на депутати.

Коментар

• Добре че не сме като в щатите с прецедентно право. Щото от утре ще хукнат всички да се наливат и да блъскат с колите си народа. Че и може да обявят точки:
      1. Младеж под 20 години - 50 точки
      2. Инвалид - 150 точки
      3. Депутат - 1000 точки
      ...
      100. Спортист национален шампион - 3000 точки

И после в Шел да вземат срещу точките вафли и колички. Разбира се с копие от съдебното постановление.

Коментар

• Не е само Максим.Имаше такива случаи с Калоянчев,Кирил Маричков и т.н.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Няма такова нещо като "справедливо наказание за смърт". Все едно да питаш кое се движи по-бързо, стрелката на часовника или катафалката.

Пък оня дето иска да забогатее от катастрофата на дъщеря си, що не си купи една таратайка и да иде да се забие в некой ТИР а магистралата, та на свой гръб да си изкара парите.

Коментар

• Човече, въпроса въобще не е дали Максим е наказан справедливо или не. Нито дали съдебната система работи ефективно или не.

Анкетата иска да покаже ти какво приемаш за справедливост?
            Ако пиеш, караш и убиеш хора (не Максим, а ти), какво съвестта ти определя като справедливо наказание за такава постъпка?

Първоначално изпратено от market
            Не мисля, че темата е подходяща за този форум.
            1. Ако искаме да разобличим съдебната система и разбием Максим, може но каква полза от това. Ако някой не е разбрал Максим е свестен. Всички тежки думи, които можем да кажем, са наша принципна позиция, но нас не ни боли, Максим умира всеки ден.
            2. На фона на убиствения стрес, който всички сме уверени, че изпитват Албена и Максим, оня бизнес баща с двата милиона и кълнящата сиганка ме карат да мисля, че Бургаския съд е много прав.
            Но моля нека оставим тази тема - Албена и Максим не го заслужават.

Коментар

• Не мисля, че темата е подходяща за този форум.
              1. Ако искаме да разобличим съдебната система и разбием Максим, може но каква полза от това. Ако някой не е разбрал Максим е свестен. Всички тежки думи, които можем да кажем, са наша принципна позиция, но нас не ни боли, Максим умира всеки ден.
              2. На фона на убиствения стрес, който всички сме уверени, че изпитват Албена и Максим, оня бизнес баща с двата милиона и кълнящата сиганка ме карат да мисля, че Бургаския съд е много прав.
              Но моля нека оставим тази тема - Албена и Максим не го заслужават.

Коментар

• Re: АНКЕТА: Карам пил и убивам хора

Първоначално изпратено от Dedoto
                Как мислите - ако вие бяхте извършили това, което Максим направи, каква присъда щяхте да получите???
                Ако бях ченгесар нямаше и да разбереш,ако бях мутра щеше да разбереш ама нямаше да разбереш колко съм шарил
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• АНКЕТА: Карам пил и убивам хора

Как мислите - ако вие бяхте извършили това, което Максим направи, каква присъда щяхте да получите???
                  0
                  Условна, като на Максим.
                  0%
                  0
                  До 1 година ефективно
                  0%
                  0
                  От 1 до 2 години ефетивно
                  0%
                  0
                  От 2 до 5 години ефективно
                  0%