Sushto taka bi li mi kazal/razbirase ako ne e taina/kakuv protcent pe4alba ti napravi srqda naprimer?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светозар Абрашев ПФБК
Collapse
X
-
Krik, момента е наистина труден. Аз изобщо не искам да коментираме Зарко, искам да посоча на многото млади инвеститори, че има и повече варианти на действие от двете крайни - COBOS -управяш се сам и ДФ - отиваш в казармата. Всъщност, на малка борса като нашата не е добре да си част от мастодонт като ДФ. Ликвидноста е ниска и те просто не могат да излезат незабелижимо от позиция. Даже немогат, щото няма кой да стои от другата страна или ще продават за жълти стотинки. Личния порфеил е нещо друго, някой да е разбрал кога съм се разделил с Пътища? Важно е да имаш доверено лице, което да е ежечастно в играта. Не е нужно да е Зарко, има доста други които могат да го направят. Доверете им се, ако искате.
Коментар
-
Има предимства SubZero чудесно си схванал. По евтино е ако сложиш на кантара всичко:
1. Индивидуална грижа за твоя малък портфеил.
2. Не си мастодонт и никой не се вълнува и не разбира, кога влизаш и кога излизаш.
3. Спокоен си, защото не си статистически усреднено ЕГН в ДФ, а си ти-доверил се на професионалист.
Е, неведоми са пътищата господни, но искам да споделя как може да имаш свой избор на пазара.
Коментар
-
Алекс през януари не съм активен, а таксите им са най-ниските за които имаш идея. Таксите обаче са последна грижа, ако качеството е добро, а тук е такова.
Имам още некакви позиции малки и по мое изрично настояване, но понеже винаги съм твърдял, че няма позиция която да не излвезе, стига да можеш да чакаш, ще ги държа до 2011, ако трябва и ше имам добър резултат.
Коментар
-
Предполагам, че стандартните 20% от печалбата + комисиони за всяка сделка.
Това, че имаш собствен портфейл на доверително управление при тях, market, не го прави по-евтино от ДФ. Сметките са елементарни.
Друг е въпросът, че си има предимства.
Иначе, момчето е много читаво. "Майничка" е, ако това има значение.
Коментар
-
Светозар Абрашев ПФБК
Много от нас искат да имат контрол над инвестиционните си действия и регистрират COBOS, други се доверяват на ДФ. Аз съм направил друг избор доверил съм се сега на Светозар Абрашев от ПФБК. Смятам, че това има също място в инвестиционната дейност - доверен брокер. Не искам да парадирам с резултати, но определено не съм нещастен. Мисля си, че е редно да търсим и такава посока на инвестиционната си дейност. Още повече, че е далеч по евтино от ДФ и е персонално - грижа лично за теб.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар