If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прогнози и развитие през 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
1250 ??!! WTF!! Абе Стамба, Софикса ще сплитва ли - що ли?!
Отговор : Няма да сплитва (между другото от днес е вече толкова ),но се оказа ,че пазара избра по кофтия вариант -
моята прогноза сега -от тук нагоре само -без нови дъна -до 1610-1695 - като в никакъв случай не трябва да прескочим 1700 -като този връх ще е за около 1.05.08
тази прогноза е при условие ,че в ЩАТИТЕ не почнат да фалират банки !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ако това се случи Софикса след 2 месеца ще вече около 750
не е препоръка ........
Jay кога според теб ще тестваме отново днешното дъно?
Около някоя от посочените дати сигурно, но поне засега не бих разчитал на продължаващо понижение. Прекалено на силно ниво е спрял днес Може да се пробие разбира се, но поне за мен е малко вероятно това да стане скоро или в идващите дни.
Ако сметнете ще видите че днес видяхме ниво от 38.2% в 1233.14 от създаването на Софикс до сега. Ако предположим че от създаването до сега е първа вълна то при пробив на днешното дъно можем да очакваме ниво около 1045. И на мен ми изглежда че корекцията да е приключила. Имаме сравнително добре изглеждаща тривълнова вълна от върха 1952.40. Но засега това са само мечти. Те първа ще смятаме къде са първите сигнали че това е така.
Днес е една от посочените дати, но повече ме интересува - какво в крайна сметка се отчита на 17.01.
Jay може и на ЛС
Отчита се, че и Jay иска да ти вземе паричките, под една или друга форма, както повечето хора във форума. Дали, чрез псевдо курс или чрез манипулация...важното е, че имаш опции
Отчита се, че и от глупаци взимам повече!!! Защото колкото и да злобеят някой хора, личната им сметка няма да се вдигне нищо, че вълната им пречи
Днес е една от посочените дати, но повече ме интересува - какво в крайна сметка се отчита на 17.01.
Jay може и на ЛС
Отчита се, че и Jay иска да ти вземе паричките, под една или друга форма, както повечето хора във форума. Дали, чрез псевдо курс или чрез манипулация...важното е, че имаш опции
Коментар