If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прогнози и развитие през 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
Ако искаш забучи си една метла от зад и се разхождай като райска птица Те тези магнитни полюси са още от времето на питекантропа от Ява
Маркиз до Карабас, така каза Наздраве
.................
Ти така ли правиш при всяко изменение на магнитните полюси? Знаех си че празнуваш петльовден Май ти си от времето на питекантропа - нагоре, значи нагоре във въздуха, където ще те пратя с два-три шамара, а не на север към Румъния. Надолу, значи надолу в земните недра, където ще те забия като пирон, само с един юмрук върху темето, а не на юг към фанариотите.
Прав си, но пък и колко от тия на депозити са чували за борса.. мисля, че се извадиха пари точно от тия които бяха и преди тук, не много, но ако са в банка, инфлацията вече осезаемо ги гризка. Печалбите не са лоши и минават поне за сега инфлацията многократно..
ами аз се надявам че 400 ще удържи.
оттам всичко е въпрос на Томислав Д.
да ускори ЕУ парите защото още 6 месеца
без осезаема инжекция в икономиката ще
пратят нещета по дяволите.
по малките БГ инвеститори не биха завряли в акции за да се спасяват от инфлацията, а завират парите по банките както си личи от покачването на депозитите до небесата.
все пак 7/8% годишно пазят да не си загубиш стойноста на парите съвсем.
иначе да пълниме мазето с туршии и ......
Прав си, но пък и колко от тия на депозити са чували за борса.. мисля, че се извадиха пари точно от тия които бяха и преди тук, не много, но ако са в банка, инфлацията вече осезаемо ги гризка. Печалбите не са лоши и минават поне за сега инфлацията многократно..
Сега ще видим дали около 400 ще удържи Мисля си, че едно лихвите по депозитите паднаха, но основното е страха от инфлация, сред една не малка част от по-малките инвеститори.
по малките БГ инвеститори не биха завряли в акции за да се спасяват от инфлацията, а завират парите по банките както си личи от покачването на депозитите до небесата.
все пак 7/8% годишно пазят да не си загубиш стойноста на парите съвсем.
иначе да пълниме мазето с туршии и ......
ами мисля че е нещо като Априлското въстание/...и Европа да чуе за нас и страданията на нашата борса.
всичко се случи с 10тина млн лв максимум.
факта обаче е че пробиха и преодоляха *ФИБ и ЦКБ*
няколко спекулантски съпротиви, което ме навежда на мисълта че ще има сериозна подкрепа малко под тези нива /все пак никой не хвърля такава сума за да остави нещата кротко да си потънат/
другия вариант е чужденец да е влязъл урбулишката
Сега ще видим дали около 400 ще удържи Мисля си, че едно лихвите по депозитите паднаха, но основното е страха от инфлация, сред една не малка част от по-малките инвеститори.
Интересно ми е обаче и от 2 месеца все ще питам, какво ви е мнението за сегашното покачване и на какво се дължи според вас?!
ами мисля че е нещо като Априлското въстание/...и Европа да чуе за нас и страданията на нашата борса.
всичко се случи с 10тина млн лв максимум.
факта обаче е че пробиха и преодоляха *ФИБ и ЦКБ*
няколко спекулантски съпротиви, което ме навежда на мисълта че ще има сериозна подкрепа малко под тези нива /все пак никой не хвърля такава сума за да остави нещата кротко да си потънат/
другия вариант е чужденец да е влязъл урбулишката
Джей, ти прогнозира за миналата година Софикс 900 пункта, но ми се струва , че си бил наквасен малко и не си видял ясно - годината е била не 2010, а 2011
Има го назад всичко из темата, какво съм казвал и какво не.
За квасене, почти не пия, дори не пия бира (долнопробна е, което се продава тук), а когато го правя , бъбрънче, мартини, хубаво вино или коняк, по малко и съм по-трезвен от 95% от българите след 1 бира
Ако съм го казал, съм го смятал, а не наквасен...но както винаги съм казвал, при фундаментални условия, за които съм писал не веднъж. Ако ме питаш, още в 2009 щяхме да сме качени на Софикс 900, но както не веднъж съм писал, не аз качвам данъците, цените на тока и тези на газта. Нито съм Дянков, нито Бойко, че да ги решавам аз тия неща.: Повечето фабрики и фирми таботят на ток и газ. Тия на безплатна водна и магарешка сила са в Етъра
Къде на шега, къде наистина, но тази графика е вярна до дупка - Икономическа политика, инвестиции и бизнес: http://borsi.blog.bg/politika/2010/1...-biznes.616028
Джей, ти прогнозира за миналата година Софикс 900 пункта, но ми се струва , че си бил наквасен малко и не си видял ясно - годината е била не 2010, а 2011
Коментар