If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прогнози и развитие през 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
Айсбергът дава ясна представа за това, че само една малка част от това, което поражда проблеми в бизнеса, се вижда на повърхността.
6/7 от айсберга е под водата и не се виждат, но определят големината и състоянието на леда.
Компания "Алма тур" има задължения към Уникредит Булбанк, ЦКБ, Емпорики банк България и "България ер", но това не е всичко.
Много хотелиери пиха и тепърва ще пият по една студена вода и на свой ред някой от тях няма да могат да изплатят задълженията си към банки, доставчици и контрагенти ... които на свой ред ще повлекат още, а някой просто ще отложат плащанията си и ще се възползват от суматохата.
Европейската финансова такса е лоша идея. Финансовият министър на Швеция споделя негативния опит, който страната му е имала с подобен данък през 80-те години. „Между 90 и 99% от сделките с облигации, акции и деривати бяха изнесени от Стокхолм в Лондон“, казва Борг. „На практика таксата не ни донесе никакви приходи. Постъпленията бяха минимални, докато повечето бизнеси просто напуснаха Швеция.“ http://www.investor.bg/news/article/123851/334.html
Около 100 транзакции от придобиване на акции от банки от рода на Цар Киро ...Попитан дали документите според него са истински той отговори: „Документите за придобиване на акции бяха истински..."
...
Мен ми направи впечатление съчетанието "бяха истински"... Сякаш едната диплома на внук му също е била
Ще е интересно да разберем още: Коя застрахователна компания е застраховала имуществото на Цар Киро?!
Около 100 транзакции от придобиване на акции от банки от рода на Цар Киро ...Попитан дали документите според него са истински той отговори: „Документите за придобиване на акции бяха истински..."
Интересно в кои банки, какво количество, кога и дали не е основен акционер в тях ....?
Банка Цар Киро ми звучи зле ...
Коментар