Първоначално изпратено от Alekzxd
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прогнози и развитие през 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеЕ, какво очакваш, да те заплаша, че ще те напердаша.. Това си е твой ресор!
Но, не ме кефите, а това си е мой, скромен
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеаз също съм добронамерен , но ми писна жалостивото хленчене .............
Но, не ме кефите, а това си е мой, скромен
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеПървоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениена катилите като тебе какъв им е проблема......
Оппа, не се прави на пашата 2, дай го по-кротко, че почвате да писвате с арогантност!
Наивник винаги е бил добронамерен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениена катилите като тебе какъв им е проблема......
А и никъде не съм казал , че в България имаме най-евтиния ток ....... но определено не е най-скъпия...... но какво ли ти обяснявам след като си катил и имаш 10 000 % увеличение на всичко и 100 % спад в бизнеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones56 Разгледай мнениеЕеееееееееееееее......и сега, бай Йосиф, ако извади и статистика за средната работна заплата по местоположение.
П.С.
Абе, какъв му е проблема на чуляка? Яко му плащат от централата или си е просто тъпо парче?
Answer:
The average world income is about $8,000 per year (per capita). However, less than 1/4 of countries enjoy this amount or more, because the median income is only about $2,000 per year. So although the total world GDP divided by the world population equals $8,000 per year, most people scrape by with a meager $2,000 per year income.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЙосифе, това за най-евтиния ток е само в твоята глава. На мен например ми увеличиха тока със 30 до 50% на месец във фирмата. Да правилно си ме разбрал. 30 до 50 %.
Когато сметката ми е 10000 увеличението е 30%, когато сметката ми е 5000 увеличението ми е 50%. Дерзайте изедници на частния бизнес в БГ.!!!!
А и никъде не съм казал , че в България имаме най-евтиния ток ....... но определено не е най-скъпия...... но какво ли ти обяснявам след като си катил и имаш 10 000 % увеличение на всичко и 100 % спад в бизнеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеВярно ние имаме най-скъпия ток НА СВЕТА ......караджов в ЦЕЛИЯ СВЯТ ....
П.С.
Абе, какъв му е проблема на чуляка? Яко му плащат от централата или си е просто тъпо парче?
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеВярно ние имаме най-скъпия ток НА СВЕТА ......караджов в ЦЕЛИЯ СВЯТ ....
]
Когато сметката ми е 10000 увеличението е 30%, когато сметката ми е 5000 увеличението ми е 50%. Дерзайте изедници на частния бизнес в БГ.!!!!
Коментар
-
Фирми напускат България заради скъпия ток http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1447374
http://img507.imageshack.us/img507/8887/222ah.jpghttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениев Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Още един случай от Испания
Домъкна се отнейде един индиец. Али незнамсикойси. Милионер бил, бизнеси от пиле мляко и пр... Вестниците се смляха да пишат глупости. Та този ми ти милионер купи тукашния футболен отбор. Пак така снимки, коктейли и вечери с президента на автономията ни, с кметове и друга сволоч. Имаше цял парк мерцедеси на негово разположение и един отбор охранители. И цялата патаклама за около 6 месеца...Накрая се оказа че не само не е никакъв милионер, но и дължи повече от Германия след втората световна :-D Завлече тука хотели, таксита и контролния пакет акции на отбора за които не е дал още и цент. Ама като се сетя по вестниците какви суперлативи ръсеха за него и като чета сега как го псуват хахаха.. Междувременно отбора фалира де....http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар