IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прогнози и развитие през 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alekzxd
    [B]как може така бе хора
    Тебе пък кой те събуди, да пречиш на философски разговор, не ме амбицирай да реша, че някой нещо ценно е казал, та затова

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
      Е, какво очакваш, да те заплаша, че ще те напердаша.. Това си е твой ресор!

Но, не ме кефите, а това си е мой, скромен
      е хайде сега ...... на меки китки ли ще се правим, я се стегни малко..... Като хленчим , променяме ли нещо .Пичове живота е суров , но дали си помагаме като се поливаме с помия ...... а тона за това бе даден от Позитано .......или сте забравили клипа с брадвата , после се усили , вие го подехте и резултата какъв е .Разцепена нация , а кризата си върви ли върви....айде лека и по ведро.Не мисли че на мене ми е много лесно и пърхам с крила .и кредити имам и проблеми с приходите също , НО .....гледам напред .....другото е за монтита, пчели равновесни и бибитковци ...Ти и наивника определено не сте от тях , но .........

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        аз също съм добронамерен , но ми писна жалостивото хленчене .............
        Е, какво очакваш, да те заплаша, че ще те напердаша.. Това си е твой ресор!

Но, не ме кефите, а това си е мой, скромен

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          на катилите като тебе какъв им е проблема......

Оппа, не се прави на пашата 2, дай го по-кротко, че почвате да писвате с арогантност!

Наивник винаги е бил добронамерен.
          аз също съм добронамерен , но ми писна жалостивото хленчене .............

Коментар

А и никъде не съм казал , че в България имаме най-евтиния ток ....... но определено не е най-скъпия...... но какво ли ти обяснявам след като си катил и имаш 10 000 % увеличение на всичко и 100 % спад в бизнеса.
            Йосифе, аз ти говоря за реалност, ти бълваш змии и гущери. Не се оплаквам. Бизнесът не е 100% назад. Продажбите са спаднали с 30%. Скоро, ако не спрат да внасят конкурентни продукти второ качество, ще стана монополист Днес изкупих на безценица машините на един от конкурентите си. Не знам какво ще ги правя. Сигурно ще ги продам навън. Или ще ги консервирам и ще чакам да свърши идиотията

Коментар

• [QUOTE=йосиф;1059353183]на катилите като тебе какъв им е проблема...... QUOTE]

Оппа, не се прави на пашата 2, дай го по-кротко, че почвате да писвате с арогантност!

Наивник винаги е бил добронамерен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones56 Разгледай мнение
                Ееееееееееееееее......и сега, бай Йосиф, ако извади и статистика за средната работна заплата по местоположение.

П.С.

Абе, какъв му е проблема на чуляка? Яко му плащат от централата или си е просто тъпо парче?
                понеже си някаква нова незнайна мукава , ще ти обърна мъничко внимание и ще ти изпълня твоето селска задача , но по местоположение сам си го намери .......

Answer:
                The average world income is about $8,000 per year (per capita). However, less than 1/4 of countries enjoy this amount or more, because the median income is only about $2,000 per year. So although the total world GDP divided by the world population equals $8,000 per year, most people scrape by with a meager $2,000 per year income.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Йосифе, това за най-евтиния ток е само в твоята глава. На мен например ми увеличиха тока със 30 до 50% на месец във фирмата. Да правилно си ме разбрал. 30 до 50 %.
                  Когато сметката ми е 10000 увеличението е 30%, когато сметката ми е 5000 увеличението ми е 50%. Дерзайте изедници на частния бизнес в БГ.!!!!

А и никъде не съм казал , че в България имаме най-евтиния ток ....... но определено не е най-скъпия...... но какво ли ти обяснявам след като си катил и имаш 10 000 % увеличение на всичко и 100 % спад в бизнеса.

Коментар

Вярно ние имаме най-скъпия ток НА СВЕТА ......караджов в ЦЕЛИЯ СВЯТ ....
                    Ееееееееееееееее......и сега, бай Йосиф, ако извади и статистика за средната работна заплата по местоположение.

П.С.

Абе, какъв му е проблема на чуляка? Яко му плащат от централата или си е просто тъпо парче?

Коментар

Вярно ние имаме най-скъпия ток НА СВЕТА ......караджов в ЦЕЛИЯ СВЯТ ....
                      ]
                      Йосифе, това за най-евтиния ток е само в твоята глава. На мен например ми увеличиха тока със 30 до 50% на месец във фирмата. Да правилно си ме разбрал. 30 до 50 %.
                      Когато сметката ми е 10000 увеличението е 30%, когато сметката ми е 5000 увеличението ми е 50%. Дерзайте изедници на частния бизнес в БГ.!!!!

Коментар

• Фирми напускат България заради скъпия ток http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1447374

http://img507.imageshack.us/img507/8887/222ah.jpg
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Вярно ние имаме най-скъпия ток НА СВЕТА ......караджов в ЦЕЛИЯ СВЯТ ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            не е вярно мой познат от карлсруе ми каза ,че там е 20 цента
                            в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Това е то маестро - може да засрами и Сашо Томов!
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Още един случай от Испания

Домъкна се отнейде един индиец. Али незнамсикойси. Милионер бил, бизнеси от пиле мляко и пр... Вестниците се смляха да пишат глупости. Та този ми ти милионер купи тукашния футболен отбор. Пак така снимки, коктейли и вечери с президента на автономията ни, с кметове и друга сволоч. Имаше цял парк мерцедеси на негово разположение и един отбор охранители. И цялата патаклама за около 6 месеца...Накрая се оказа че не само не е никакъв милионер, но и дължи повече от Германия след втората световна :-D Завлече тука хотели, таксита и контролния пакет акции на отбора за които не е дал още и цент. Ама като се сетя по вестниците какви суперлативи ръсеха за него и като чета сега как го псуват хахаха.. Междувременно отбора фалира де....
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X