If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прогнози и развитие през 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
преди летяха на запад от персийският залив на север си има голяма хапка за същият сценарии.
Коментар
оптимистка
Първоначално изпратено от ravnovesie
или повечко самолетоносачи в персийския залив и ракети круз летящи на север
Този филм вече веднъж сме го наблюдавали,сега може би сценарстити дописват адаптирания сценарий.Да видим кой ще е режисьора и дали ще намери финасиране за независимата си продукция
искаш да кажеш ,че е напълно е възможно да се случи прогнозата ?
и откъде взимат тези парички да покриват загубите на банките , които са раздавали кредити на който падне последните 10-20 години и тази графика дето си сложил линка- за нови напечатани $ пуснати в обръщение ли е ?
В Националната художествена галерия ще се отвори и зала за съвременни модернистични борсови графики.
Значение ще има само въображението на твореца - нищо друго.
или повечко самолетоносачи в персийския залив и ракети круз летящи на север
Коментар
оптимистка
Първоначално изпратено от ravnovesie
основната опасност пред САЩ е да сринат доверието в долара, но това се оправя доста лесно с някоя и друга война
И аз мисля по тази посока ravnovesie.Правили са го и пак ще го направят.
пп
А новината за Борис Тадич е повече от чудесна.Наистина сърбите ще избият рибата утре,а и вероятно цялата следваща(вече настояща) седмица.
ппп
Би било интерсно дали някой от фондовете инвестиращи там(сещам се на първо четене за СТАТУС и АДВАНС,сигурно има и други )няма да решат да излезнат от там(да си осигурят кеш от рястящите цени по повечето позиции навън)или поне от някой позици и да решат да вкарат кеш в България.Може да е глупост,но сега ми изникна като идея и реших да я споделя
Всякакви сравнения с Голямата депресия от 1929 г. са си напълно произволни, тъй като условията са съвсем различни. Тогава е властвал златният стандарт и правителството не е имало възможност да печата пари без покритие, за да запуши дупките, както се прави в по-ново време. /Затова и дотогава явлението инфлация е съвсем непознато/.
А и след тази първа голяма депресия всички вече знаят какво става накрая и всички акули далеч по-рано започват здраво да купуват.
Въпроса е кога е това "накрая " ???
а иначе солидни кризи е имало и след като е отпаднал златния стандарт -1987 например .....
сега е интересно ФЕД дали печата пари колкото си иска ,което е държавна тайна доколкото знам
ако има някой инфо по този въпрос -нека да го сподели тук
Stamba, Съветвам теб и другите да прочетат пак внимателно статията на чичко Сорос пред Файненшъл таймс.
Сегашната ситуация няма прецедент в цялата история на САЩ.
Някои хора само заради изборите , които и без това ще ги загубят ,ще натворят сега в САЩ още по големи макроикономически дивотии .
чел съм я -статията наистина е интересна -аз пък ще ви посъветвам да прочетете "Победи финансовата криза" на Р. Пректър - ще ви бъде от полза - предполагам все още може да се намери по книжарниците
Всякакви сравнения с Голямата депресия от 1929 г. са си напълно произволни, тъй като условията са съвсем различни. Тогава е властвал златният стандарт и правителството не е имало възможност да печата пари без покритие, за да запуши дупките, както се прави в по-ново време. /Затова и дотогава явлението инфлация е съвсем непознато/.
А и след тази първа голяма депресия всички вече знаят какво става накрая и всички акули далеч по-рано започват здраво да купуват.
Въпроса е кога е това "накрая " ???
а иначе солидни кризи е имало и след като е отпаднал златния стандарт -1987 например .....
сега е интересно ФЕД дали печата пари колкото си иска ,което е държавна тайна доколкото знам
ако има някой инфо по този въпрос -нека да го сподели тук
Stamba, Съветвам теб и другите да прочетат пак внимателно статията на чичко Сорос пред Файненшъл таймс.
Сегашната ситуация няма прецедент в цялата история на САЩ.
Някои хора само заради изборите , които и без това ще ги загубят ,ще натворят сега в САЩ още по големи макроикономически дивотии .
Коментар