Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прогнози и развитие през 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеа може и гънките да си изгладил, то това беше целта на занятиетоМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСтига бе Джей, аз това не мога го повярвам. На нас за 8 липсващи патрона от Калашник ни разказаха 2 седмици игратаLast edited by Jay Gould; 22.02.2013, 19:54.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСтига бе Джей, аз това не мога го повярвам. На нас за 8 липсващи патрона от Калашник ни разказаха 2 седмици играта
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеАз "кон" не съм ползвал, но съм изгладил доста дефекти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПочти всеки ден стелби, често пеш до полигона - на 13 км. по цял ден там, само идват камиони да носят патрони за нас, за двете картечници на БТР рите, гранати за РПГ и за СПГ взвода, от време на време за разнообразие стрелби и с противогази на главите, понякога и нощем. Коня беше голяма работа, иначе бе историк, с още едно образование освен военното училище, ама бе разжалван 2 пъти за побой над висшестоящи офицери, че много се биеха шапкарите помежду си като се напият
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеа стига бе, какви десетки хиляди патрони, че толкова ли сте изстреляли ??? A Нашия кон казваше "газ бе идиот" и т.н. (Важно е да си идиот)http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениедаева тая окензана система даеваМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеявно имаш дефект в системата човек-оръжие!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПоследните 2 мишени се движат диагонално по стоманени релси под ъгъл 45% със скоростта на бягащ човек - тръгват от 800 м., края е на 600 м. Поваляли сме ги и в началото на релсите - целта е да паднат всяка мишена с 2 куршума, пуснати на автоматичен. Предните мишени са по-близко, тия в окопите се прострелват вървешком, вторите от коляно, третия тия които се движат по диагонал от лежешком. Гадното е че освен с вятъра се съобразяваш и с разстоянието, но с малко тренинг се оправяш. На единична стрелба бе по-лесно, но не знам защо искаха от нас всички мишени да се свалят на автоматична и ако си изгърмял може би десетки хиляди патрони за АК се оправяш няма как, иначе идва взводния лейтенант с прякор Коня (щото беше як като кон и мязаше на такъв) и почва да те бие с дръжката на пистолета по каската "Не се ли научи бе говедо..... За наказание бегом с пълно бойно (към 40 кила) и обиколки от вишката до тук" - пък то е като каране на велосипед, не се забаравяLast edited by mecka_stryvnica; 22.02.2013, 19:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеНе съм в пчела. Не помня но не е било и оса. Изобщо това дърво не може до 400 да го докара на мерник, камо ли на 800...Last edited by Jay Gould; 22.02.2013, 19:29.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеа може, през крив макаронМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеНе съм в пчела. Не помня но не е било и оса. Изобщо това дърво не може до 400 да го докара на мерник, камо ли на 800...Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТочно, но ако си се упражнявал на упражнение номер 8 на полигона в Пчела щеше да се сетиш че може и повече
Коментар
Коментар