If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прогнози и развитие през 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
инвестора нещо ми цензурира линка и го прееба.
Статията се казва "Оптимистите отново правят „мечешка" услуга на инвеститорите" и се намира в профит бг
Ха Че това Ивайло бе Често съм имал разминавания с него относно пазара, но в случая съм съгласен с написаното от него.
според мен само АВС - то още не е свършило, макар 0.382 да дава голям шанс за това. Имам обаче причина да смятам, че ще има още един импулс на горе при американците
Петрол - Light - между 73 и 84 $ очаквам забавяне на тренда. Не вярвам върха на пазара да се заформи преди средата или края на 7 месец, освен ако петролът не мине 84 $, което поне за сега не ми се вярва. http://www.imagefreehost.com/files/3...399485106.jpeg
Много е вероятно сегашните движения на цените да се развиe във вид на сложна корекция и да консолидират някъде между 73 и 63.80 долара като южна цел. Един спад обаче под 63.80 би означавал край на възходящия тренд и би свалил цените до около 53-54 долара. Покачването над сегашните максимални нива ще изведе цените до следващите цели от предишния анализ - 84-85 долара. http://borsi.blog.bg/photos/71246/or...6-22_Forex.jpg
Малка промяна. 62.00, а не 63.80 !..........
Грешката със сложната корекция е лично моя (видях си грешката), пробива се състоя, спада също. Сега е интересно ще се развие ли 5 вълнова структира, или пазарът ще приключи с А,В,С след което ще тръгне покачването до 84 $ за което съм писал някъде назад.Смених фючърса с малко по-късен, за това от тук нататък, може да имаме леки отклонения, но не ми се вярва да са повече от долар-два... Да напомня какво бях казал за брента, а двата петролеца са заедно: http://forum.investor.bg/viewtopic.p...desc&start=150 Широкия диапазон още си е в сила и ще е така следващите месеци
... Само ако пробие !!! Около 73.36 може да се запъне
Никаква крайност не е. Съвсем спокойно може да стигне до там до декември ако за третото тримесечие се видят положително развитие при основните компании. Достатъчно е риска за финансовата система да изчезне и целия финансов сектор буквално може да се изстреля. Индустрията зависи от поръчки от ЕС, а момента на връщането на тези поръчки няма как да го знаем кога е може да е както преди това така и след. Но когато се случи и индустрията ще последва. Само туризма сигурно ще почака повече.
Абе и туризма не е чак толкова зле... май!
Миналия уикенд в Несебър беше просто като великото преселение на народите! Толкова много хора не си спомням там.... Вярно че в Събота беше празника на града, но..
Иначе очакванията са за Софикс високо горе в небесата!
Най-малкото, сентимента на играчите вече е диаметрално различен - всеки спад се използва за покупки!
Никаква крайност не е. Съвсем спокойно може да стигне до там до декември ако за третото тримесечие се видят положително развитие при основните компании. Достатъчно е риска за финансовата система да изчезне и целия финансов сектор буквално може да се изстреля. Индустрията зависи от поръчки от ЕС, а момента на връщането на тези поръчки няма как да го знаем кога е може да е както преди това така и след. Но когато се случи и индустрията ще последва. Само туризма сигурно ще почака повече.
Вероятно е вълна 2 при акциите на Химимпорт и Централна Кооперативна Банка да се развие като сложна.
Ако не се развие още по-добре, но ако е така, всеки спад може да се ползва за покупки. Оптимист съм и за двете. Нивата са назад из темата.
Коментар