If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прогнози и развитие през 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
Свалил съм ските да не се прекатуря от голямата скорост по склона даже вече съм долу на склона и чакам спускащите се Да им дам по една студена вода хахахаха
Jay, кажи му точна дата, за да може през останалото време да си върти парите и опитва късмета на тото2
Е Джей да не е Ванга Питам го понеже човека си смята времеви периоди и посочва евентуални дати.Това не означава че точно на тази дата ще се случи нещо подобно но около тях да би могло да стане Нема смисъл от ехиден тон бледолики.Ти сам ще се убедиш в правотата на моите видения Ма аз ти пожелавам да си запазиш парите ако можеш ама с твойта игра и мислене едва ли ще успееш.Успех все пак
овчарче, изнервен си защото няма движение и нямаш стинки да си платиш нета
понеже виждам, че си забравил онзи ден какво ти казах и сега ми се налага да повтарям
аз не играя на БФБ - присъствам на една-две борсови сесии в месеца - всеки месец инвестирам на БФБ някакви пари които ми остават след като си покрия разходите - колкото са по-ниски цените, толкова повече хартийки купувам - инвестиционния хоризонт ми е 15-20 години
миналия месец купих 15 акции на ЦКБ по 1.30 , а това че сега акцията е 1.27лв не ме бърка изобщо - ще загубя 450 кинта ако ги продам, но нямам такова намерение -> ти ги смяташ по един начин , а за мен нещата седят по друг начин...
ташко, пиша ти го възможно с най-прости думи и дано вникнеш в тях ...................... участваме на един и същи пазар с теб, но нещата са съвсем различни, ако ме разбираш
успех и на теб
Бледолики играй си играта както искаш Не ма притесневаш.Аз мойта си я знам и за тези 3 г от както сме в кризата си имам стратегия която работи безупречно и ми спаси много ама много пари повярвай ми.
Jay, кажи му точна дата, за да може през останалото време да си върти парите и опитва късмета на тото2
Е Джей да не е Ванга Питам го понеже човека си смята времеви периоди и посочва евентуални дати.Това не означава че точно на тази дата ще се случи нещо подобно но около тях да би могло да стане Нема смисъл от ехиден тон бледолики.Ти сам ще се убедиш в правотата на моите видения Ма аз ти пожелавам да си запазиш парите ако можеш ама с твойта игра и мислене едва ли ще успееш.Успех все пак
овчарче, изнервен си защото няма движение и нямаш стинки да си платиш нета
понеже виждам, че си забравил онзи ден какво ти казах и сега ми се налага да повтарям
аз не играя на БФБ - присъствам на една-две борсови сесии в месеца - всеки месец инвестирам на БФБ някакви пари които ми остават след като си покрия разходите - колкото са по-ниски цените, толкова повече хартийки купувам - инвестиционния хоризонт ми е 15-20 години
миналия месец купих 15 акции на ЦКБ по 1.30 , а това че сега акцията е 1.27лв не ме бърка изобщо - ще загубя 450 кинта ако ги продам, но нямам такова намерение -> ти ги смяташ по един начин , а за мен нещата седят по друг начин...
ташко, пиша ти го възможно с най-прости думи и дано вникнеш в тях ...................... участваме на един и същи пазар с теб, но нещата са съвсем различни, ако ме разбираш
Ташунков, ако сега между 25 и 31 не стане дъното, то ще пада или ще се движи в още консолидация до към средата на Март. Долу има дати - Виж Пухче ги извади пак.
Движението от 17.09.2009 до сега е само корекция така, че без паника. Който е купил края на миналата зима намаза, а и още ще има.
luckyboy, както казах - щом има пушек има и пламък;
Оказа се писма има, а днес има и това:
Българските власти отдавна знаят за проблемите във водния сектор, а последното писмо на Дирк Анер, шеф на дирекция "Регионална политика" в Европейската комисия, само напомня за тях. Всички факти в писмото са известни, тъй като са били многократно обсъждани на срещи между новата българската администрация и експертите на комисията - http://dnevnik.bg/evropa/evrofinansi...p=0#addcomment
Това значи пари от еврофондове наистина няма да има.
С една дума .... Пари всякви забравете на борсата разтеж не блянувайте
Коментар