If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прогнози и развитие през 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
През октомври цените в малката кошница са се променили спрямо предходния месец, както следва: хранителни продукти (+2,1%), нехранителни стоки (+0,2%) и услуги (без изменение).
Джей. в блога си говориш за картели, мафия, проституция, а в същото време си върл защитник на ТИМ в една друга тема. Не виждаш ли противоречието?
Върл не (не ги познавам), но са от Варна и общо взето си решават делата тихо, като не дават в града да се вършат много глупости като другаде, в други градове. Не съм чувал и на някой със законен бизнес да са правили проблеми, дори на преки техни конкуренти не са. Писал съм няколко пъти за тях, не виждам смисъл да се повтарям.
Имам един набор от армията сводник (бе стругар, но го съкратиха още преди години). ТИМ нямат нищо общо. Парите (по около 400 лева на седмица за апартамента с момичетата) се плащаха направо на човек във 2 - РПУ
Смела ми изглежда тази прогноза за 14500, ама ... дано си късметлия
Обама не излезе късметлия. Ще го отнесе до 14300-500 като куцо пиле домат. Следващата корекция обаче ще е много вероятно хоризонтална и плитка, но ще отнеме време.
Ако не бъркам ще се развие около 12500, а после пак на горе.
го смятайте с една чупка по-малко, тоест вероятно е да няма вече такова дъно, а следващите дъна да са само 2 и то по високи от дъното на 2009 г. Поне така си мисля.
Мерси много Съни. Ще напиша, но няма да е веднага, а сега само няколко думи. За САЩ това е положителен знак. Имай предвид, че тези които сега подпряха чаено парти и републиканците не са големи фенове на Буш Младши, което значи и край на неговата политика продължена от сегашния президент Обама. Надявам се Бен Бернанке не изкара още един мандат. Една обезценка за долата няма да е в полза нито на САЩ, нито на Европа или Китай, а ще се повтори ситуацията от края на 70-те и началото на 80 те години. Ако ръцете на Обама са вързани в конгреса и сената то това ще му пречи да продължи с глупостите започнати още от Буш. Войните и данъците ще закопат Америка, а с нея и нашия свят. Вече 10 години се води война, това са милиарди долари който вместо да се въртят в икономиката отиват в няколко корпорации и за бомби и както се вижда нещата не отиват на добре. Захар, злато, пшеница и т. н. говорят за голям страх...
Коментар