IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индексът Софик >3000 към 03.2009 година.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• То и ти явно си някой покрил се. Не ви ли омръзна да си сменяте никовете?
    Първоначално изпратено от мечо присъствие
    Хохо, тоя боби нещо се покри, хохо, дано не е докарал да просешка тояга.
    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Първоначално изпратено от Bobi75
      ей този Елиът анализ го направиха едни приятели за мене.
      Очаква се СОФИКС да е между 2000 и 3500 до Юли 2008-ма като 2000 може да стане и до края на този месец

ей, не е препоръка
      Ей тези твои приятели, дали сега ще купят акциите ти на цената на която са били от датата на анализЪт им? Или са на принципа - битят бит и Бетина...... ?
      Хохо, тоя боби нещо се покри, хохо, дано не е докарал да просешка тояга.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
        Първоначално изпратено от bate Goiko
        Първоначално изпратено от kaloian
        Първоначално изпратено от polki
        Гледам , че до сега трима са гласували, че 03.2009 год. Софикс ще бъде по-малко от 2000. Предлагам на тримата по един облог да сключим, както и на всички останали които са на това мнение. Чакам мераклии.
        приемам облога..даже ще отпусна до 03.2010
        И аз бих приел...даже давам бонус до 03.2011 г.
        А пък аз до края на света през 2012.
        най-накрая се показаха трите ника за които питам вече трета година .......................... облога вече е сключен - спокойно сега
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
          Първоначално изпратено от bate Goiko
          Гледам , че до сега трима са гласували, че 03.2009 год. Софикс ще бъде по-малко от 2000. Предлагам на тримата по един облог да сключим, както и на всички останали които са на това мнение. Чакам мераклии.
          А пък аз ще слагам дърва под казана и ще викам " ...1999 , още малко, напъни до 2000"....

Коментар

• Аре, Up Up

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
              ей този Елиът анализ го направиха едни приятели за мене.
              Очаква се СОФИКС да е между 2000 и 3500 до Юли 2008-ма като 2000 може да стане и до края на този месец

ей, не е препоръка
              Ей тези твои приятели, дали сега ще купят акциите ти на цената на която са били от датата на анализЪт им? Или са на принципа - битят бит и Бетина...... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian

Коментар

• ...хахахха почнаха да се вадят скелети от гардероба!Поздрави, Берта, как се сети...сега остава да извадим и темите "Каква кола, часовник, гадже ходи на успял бг инвеститор" , а след това и темата "Къде е най-еФтино"...хахах
                    自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от polki

Коментар

• Софик 2000 пункта, една несбъдната мечта...

Коментар

• Ай, това беше толкова отдавна, и толкова скоро
                          Ше има да ги сънуваме тия графики със Софикс на 2000...

Коментар

• Като се размечтая много и започна да смятам евентуални бъдещи печлаби и трицифрени доходности , за да се върна обратно на земята си намирам някоя такава тема в инвестора и за 5 мин ставам отново прагматично мислещ човек
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Kartinkata ne e rozova, no ne e i tolkova cherna spored men, nqkoi beshe pastenal edin link s nqkakvo tipche ot FT, koeto praveshe sravnenie mezdu nastoqstata situaciq i recession 1990-91 /nai-kratkata recesiq v istoriqta na US/ ...

Коментар

• Както и подценени!
                                Но така или иначе в момента движенията не се основават много на фундаментален анализ, мисля аз.

Коментар

Working...
                                X