Първоначално изпратено от Valuator
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Издръжка изцяло от дейност на БФБ
Collapse
X
-
Другата възможна опция е собствения му капитал да е XXXL и да няма нужда от репа и кредити
Първоначално изпратено от NewsreaderПървоначално изпратено от just a trader
kakva 4udna tema!
moga samo da dobavq, nqmam nito edin sklu4en kredit prez jivota si, kakto i ne vuznamerqvam da sklu4a takuv.... dai boje nikoga!
pojelavam vi go na vsi4ki!
Коментар
-
Първоначално изпратено от just a trader
kakva 4udna tema!
moga samo da dobavq, nqmam nito edin sklu4en kredit prez jivota si, kakto i ne vuznamerqvam da sklu4a takuv.... dai boje nikoga!
pojelavam vi go na vsi4ki!
Коментар
-
Първоначално изпратено от azikramfacts е моя фаворит!!! нострадамус пасти е ял. супердепресиращи постове - евала! настръхвам като ги чета) а сега вече и кредитната криза се задава. аз излизам от всички позиции.
само не можах да разбера за коя кредитна криза става въпрос - у нас или в чужбина??
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от фен1Аз познавам четирима, и всички пишат тук ултра редовно
нещо повече, някой от тях управляват 7цифрени активи ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValuatorВероятно защото си изкарват парите с инвестиране, а не с писане по форумите - щото тука има много и от вторите
Първоначално изпратено от joro lex-aИма такива хора. Аз познавам двама. Единия почти не пише тук. Другия - никога. Втория дори върти пари на приятели срещу комисионна от печалбата.
нещо повече, някой от тях управляват 7 цифрени активи ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADERСтранно, не са се обръщали към мен с "пиленце", но да приемем, че просто така си приказваш, мило!! Та пиленцето е на 41, патенце!:-)
Нека да те открехна за някои истини:
1. Не прави генерални изводи, че можеш да се издържаш изцяло от сделки на БФБ само защото си спечелил някоя и друга стотинка за последната година.
2. Пазарът през тази година е еднопосочен и това подлъгва много начинаещи аджамии, да се възприемат като велики инвеститори!
3. На БФБ, както и на всяка друга борса, стойност не се създава. Само се преразпределя. В прав текст това означава, че ако ти печелиш някой друг губи. Кой смяташ че губи?
4. За да печелиш от някаква дейност, тази дейност трябва да е под твой контрол. Изключение прави случаят когато контролиращият фактор ти плаща заплата... На БФБ в 99% от случаите контрола по цената се осъществява от мажоритаря на съответната акция. Лесно се прави, защото е необходимо да имаш само няколко милиона свободен капитал за интервенции и ежедневното клатене.
5. Когато дребните риби, а те са такива когато нямат поне 2-3 милиона свободен капитал в случая с БФБ, вземат да се радват че се издържат от борсата означава че сме в стадия на зарибяването.
6. Не се мисли за много умен, че няма да налапаш кукичката след зарибяването, защото ще ви ловят с мрежата!
7. Каквото си хапнал, хапнал си от трохите при зарибяването. Събирай си багажчето и бегай от БФБ, че ни чака свирепа кредитна криза!
Коментар
-
Вероятно защото си изкарват парите с инвестиране, а не с писане по форумите - щото тука има много и от вторите
Първоначално изпратено от joro lex-aИма такива хора. Аз познавам двама. Единия почти не пише тук. Другия - никога. Втория дори върти пари на приятели срещу комисионна от печалбата.
Коментар
Коментар