IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нещо по моя бизнес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нещо по моя бизнес

Akciiki. Celenasoceno v turizma i farmaciata.
    A ako ne te marzi da si pravish kushia niakoi i drug hotel mozhe da si kupish.

Коментар

• Нещо по моя бизнес

Сводник, врътката не е безплатна, кредита си е нормален, но странното обезпечение е малко по-скъпичко.
      Е, и някои момченца заработват некой лев отгоре...

Коментар

• Нещо по моя бизнес

Svodnik , a kolko plashtash za vrutkata, koiato si opisal ? ako ne e taina , razbira se. Predpolagam che ne go praviat bez pari.

Коментар

• Нещо по моя бизнес

Последен ден бараточета - инкасирам... Утре ще е по-спокойно

ЧАКАЛА, как да ти го обясня?

аман, не съм журналист - те оная врътка дет ти я писах вчера за "препирането" дори не могат да си я помислят че е възможна...

Коментар

• Нещо по моя бизнес

Мнението ми е, че Сводника е достатъчно интелегентен пич. Просто си прави гаргара.

Коментар

• Нещо по моя бизнес

Na men mi e zabavno da go cheta,za vas ne znam.

Коментар

• Нещо по моя бизнес

Сводника продължава да се бъзика с хората тук. Отново стигам до извода, който направих вчера - професията на този безделник най-вероятно не е никакъв сводник, а журналист. Те бачкат по-малко и отиват на работа в офиса си по-късно. Гледайте колко е часа и още го няма.
                Може и да е брокер, който в момента търгува и следобед е по-свободен.
                Ако беше мутра или сводник, никога нямаше да напише $400K - те са по-прости.

Коментар

• Нещо по моя бизнес

Кой си ти бе Сводник колеги сме а не мога да се сетя кой си, може да сме конкуренти...........

Коментар

• Нещо по моя бизнес

Сводник, вземи някой рентабилен проект да подкрепиш. Сега икономиката е в разтеж, има добри проекти. 400 хил. са добра сума за един малък до среден проект. Рентабилността достига до 40-50% годишно при сегашните условия в страната.

Коментар

• Нещо по моя бизнес

Така си е който не работи няма да яде : )

Коментар

• Нещо по моя бизнес

показвам ви че съм тука да не ме обвините пак в "журналистика"
                        айде - че докато вие спите, аз трябва да работя...

Коментар

• Нещо по моя бизнес

Ти ми даваш добри насоки...
                          Почва да ми става ясно даже.
                          Но да се спре корупцията означава те да си намерят кой да ме измести от пазара.
                          Разбираш ли? При мене бизнеса за съжаление не е само събиране и изваждане, а и запазване на позиция, пазарен дял дето му викате вие с белите якички...
                          Законността... Има схеми. Например аз слагам в касета на банка Х сумата от $400К, тя ми отпуска легален кредит за същата сума, а ключа за онази касета е у нея... Тая схема със узаконяването отдавна сме я отработили...
                          А за $20К за 12 дни - много сухо е верно, но е все пак 5%... И съм склонен да поема риска...

Коментар

• Нещо по моя бизнес

Глей сега ква идея имам. Вместо да се чудиш как да изтаковаш дявола във въздуха за 12 дни за 20 000$, което си е доста голям риск и не случайно Пешо не е дошъл, щото и той като мен обича Витоша но обича и да се връща от там, вземи вместо да даваш кинтите на онези плужъци плати ограничени патенти на твоите момичета. Годишните ти плащания ще подсигурят патента на 30-60 момичета, в зависимост от патента. Така ако са ти бели паричките, ще ти минат като разход. А ако не са изпрани, ще бъде много трудно за 12 работни дни да ги изперем - дори тук.

Коментар

• Нещо по моя бизнес

I ne priemai nick-a tolkova doslovno!

Коментар

• Нещо по моя бизнес

Taka e - no se poiaviavam /ne samo az , a i takiva kato mene/ tochno kogato nai-malko ochakvash - primeri mnogo, suglasi se.

I"m watching you.

Коментар

Working...
                                X