IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забрана за БМВ и Мерцедес !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хахахам супер яка тема.

Че то останаха ли по-новички баварки без хдрайв?
    Нека да е нестабилна, бутайте опелчетата по леда и обяснявайте : " а, ония с баварките, ако знаете колко са зле"
    Пък те, зле са, даааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Най-важните неща според мен при зимно шофиране са:

Ама с износени гуми ако ще да си бог...
      Тъй като го спомена, предлагам да го добавиш към другите 4-ри, за да помним, че има моменти през зимата (в дъжд, мъгла или като му дойде времето), когато и 4-те горни нямат значение и оставаме в ръцете .. на Бога.
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Най-важните неща според мен при зимно шофиране са:

Хубавите нови зимни гуми.
        Опита и уменията на шофьора.
        Компановката на автомобила. Имам предвид да е с предно предаване и преден двигател.
        Допълнителните системи улесняващи шофирането...много са.

В този ред. Не говоря са автомобили с повишена проходимост и онези дето компа регулира въртящия момент на всяко колело поотделно.

Ама с износени гуми ако ще да си бог...
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          За това, очите на четири и далеч напред!!
          Късоглед съм , мамка му, та съм се научил да затварям очите, кога е сложно (нещо като Брус Ли в старите филми
          Не ми казвай, че и ти си погледнал предварително в 4-те огледала преди да прайш нещо бързо и сложно по Варна- Шумен
          Last edited by onakilev; 11.12.2013, 00:44.

Коментар

• Мдаммм, на времето с таксето /на тати ладата/ умирах от кеф да карам при силен снеговалеж, когато всички таксита се покриваха Ама вие не знаете какво е във виелицата между Владиславоо и Кайсиева градина във Варна.

Сега сериозно. И аз всичко карам. Волво осемдесетка е като булдозер в сняг. Няма спиране. Немската машинка със задното, по трудно, но не се оплаквам, жипката си е жипка, върви си.
            Но на лед, ако задкормилното устройство е зле - няма спасение.
            За това, очите на четири и далеч напред!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
              Класиката. Отсява зърното от сламата...
              И там с газ съм оправял нещата (много помагаше липсата на серво - пускаш волана да се оправя и - ГАЗ), ама май и бордюрите помагаха Една зима гумите (летни)бяха толкова изтрити, че и с 20 км./ч колата просто падаше странично до бордюра, когато улицата имаше наклон на една страна. После се запали в движение и дълго време единствената спирачка бе ръчната в град с хълмове. Палехме я само в движение и то -ако само ако бензина не бе свършил, а сега - ESP, тинтири -минтири
              Last edited by onakilev; 11.12.2013, 00:38.

Коментар

• При предното, отнемаш газта при влизане в завой, и при излизане даваш газ за изправяне на колата и намаляне на Центробежната.... Докато при задното през цялото време контролираш с газта тягата на задния мост и съответно Центробежната...

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                  ЛАДА! Опитът го добиваш за часове или ..
                  Класиката. Отсява зърното от сламата...
                  "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Извинете,ще хвърля едно око БГ-мама какво мислят

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438156.975

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      Майор Костов ти ли си...
                      https://www.facebook.com/pages/Krasi...ov/51057114984
                      Само ще допълня, че е много по-безопасно да караш мощна кола с кое да е предаване, ако знаеш какво правиш, но ПЪК ЩЕ ПЛАЩАШ МНОГО ДАНЪК
                      А Косто само по ТВ е такъв -засичал съм го с прилични изпълнения

Коментар

• Първоначално изпратено от Auto Разгледай мнение
                        В тотална грешка си. Повтарям :
                        При поднасяне на кола с предно ДАВАШ ГАЗ и предните гуми издърпват колата в желаната посока.
                        А при задно ако ти поднесе колата можеш само да завъртиш волана в посока на поднасянето, ако подадеш газ ставаш пумпал. Или с други думи в кола със задно при поднасяне шофьора става пътник.
                        И това производителите го знаят много добре, което доказа вината им.
                        Майор Костов ти ли си...
                        https://www.facebook.com/pages/Krasi...ov/51057114984

От общите ти приказки Фонти такова самочувствие, че не се стърпях да ти отговоря...

При задното предаване завиването започва много по рано, отколкото при предното, Центробежната сила се наглася с газта, Ти може да избираш дали да шофираш на 50% от завъртането или на 90% от завъртането.. Ама нема ме разбереш...

ИИИИИИИИИИ затова, Предното е шейничка-дърпа те, а задното те бута и е голям кеф!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          За ЕСП-ту, мога да кажа, че само пречи, когато човек се увлече с ракийката и междувременно завали силен сняг,
                          Е, аз за същото говоря, щото там като изпуснешси Баш пътник, единия път се носих настрани ииии - бух, добре, че има преспи зимата
                          А джамбазите даже го изключват, щото им пречи да изпреварват зимата (което го разбирам с оглед некадърния български шофьор, който постоянно дава акъл и ГАЗ, когато го изпреварваш
                          Last edited by onakilev; 11.12.2013, 00:17.

Коментар

• Auto

Карал съм всякакви коли, включително и със задно задвижване и задно разположение на двигателя или по скоро централно и трябва да те разочаровам но те са по стабилни и от тези с предно .Този номер като поднесе и да дам газ и да се възтанови контакта с пътя не ми се получава никак, а между другото съм овладявал автомобил с предно предване с убиване на скростта чрез удар - плъзгане по мантинела при заледен път и през ум не ми мина да дам газ и да се измъкна.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                              Имам голяма немска кола с предно и ESP от години.
                              Бил съм пътник поне 2 пъти (пишеше го едно време, когато Аутобилд рекламираха ESP на некои немски марки - ESP не побеждава физиката. Ako има лед, гумите - стари, а драйвера има мухи в тиквата, НЕ ПОМАГА.
                              За ЕСП-ту, мога да кажа, че само пречи, когато човек се увлече с ракийката и междувременно завали силен сняг, докато е бил в някоя кръчма. Такава цигания направихме на баирите от Рожен към Мелник с мудерни коли Събрахме снегорините и УАЗ-ките от цялата околия

Коментар

• Първоначално изпратено от Auto Разгледай мнение
                                В тотална грешка си. Повтарям :
                                При поднасяне на кола с предно ДАВАШ ГАЗ и предните гуми издърпват колата ..
                                Имам голяма немска кола с предно и ESP от години.
                                Бил съм пътник поне 2 пъти (пишеше го едно време, когато Аутобилд рекламираха ESP на некои немски марки - ESP не побеждава физиката. Ako има лед, гумите - стари, а драйвера има мухи в тиквата, НЕ ПОМАГА.

Коментар

Working...
                                X