If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С бързо натискане само на "вярно", получих 109 точки /в горната граница на средните американци/ :-) това значи, че те целят малко по-слабо, отколкото при 100% случаен подбор. Е, ако сложим и фактора време, излиза, че средния американец, отговаря без протичане на каквито и да са мисловни процеси ;-)
бързо натискане на само грешно се изкарват 93.
Това си е мое лично мнение не се заяждам с никой. Просто се мъча да разсъждавам, колкото и да е труд
С бързо натискане само на "вярно", получих 109 точки /в горната граница на средните американци/ :-) това значи, че те целят малко по-слабо, отколкото при 100% случаен подбор. Е, ако сложим и фактора време, излиза, че средния американец, отговаря без протичане на каквито и да са мисловни процеси ;-)
148 за 10.12 минути.
Явно и тук се използва много занижен критерии за гениалност - поне половината попадаме в тази и по-вискока категория. Аз лично колкото и пъти да си правя такива тестове имам между 145 и 160, но не мисля, че това ме прави "гений", както и няколко печалби на един изцяло бичи пазар, на който се прилага единствено тактиката "бай & холд".
Не помня кой го беше казал, но е доста вярно "Свръхинтелигентните хора могат да кажат кон на 7 езика, но да си купят крава за да я яздят" Иначе всякакви подобни тестове са пълна глупост.
Коментар