IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интелигентни ли сте и колко точно?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тези резултати мноо ме радват. Виждам, че сме създали една общност от доста интелигентни хора. Ako всички мислеха целенасочено и организирано можеше да се постигат висооооки цели, но лошото при интелигентните хоре е , че се стремят към индивидуалност и са горди.
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• 150

Коментар

• Мъ-ъ-ъ-ъ - аз кух елеме-е-е-ент, само 128... :-(
        За оправдание - аз сънен доста, скаран с математиката и компютърът ми по никое време взе дап рави некви глупости и разсея мене... :-(
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• E ясно, че не можеш да го решиш, затова така говориш. Истината е, че има различни тестове за интелигентност, а общото между тях е, че не се изискват някакви особени знания за да се решават.

Коментар

• Това е някакъв бъзик. Пълни безсмислици. И няма тест за интелигентност без лимит за времето. Идеята е такава - да се види колко задачи ще решиш за определеното време, като то никога да не стига за всички.

Коментар

• Ето този е за шампиони:

http://www.allthetests.com/quiz18/qu...tid=1139060031

Ако някой успее да го реши, значи е гений, поне за мен

Коментар

• ко някой не го мързи ще е интересно да изведем някаква средна стойност ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• zabavno otdelih 13 min. 126-135 tam sam
                  lipsata

Коментар

• IQ = 133
                    Доста добре. Явно имате дарба, а и сивото вещество в мозъка ви не е малко. Определено сте по-умен от средностатистическия българин и изглеждате като гений за повечето американци, но за да ви кажа това не беше нужно да държите този тест. Всичко това се подразбира от факта, че сте в моята web-страница.
                    126-135 - Надарен, на границата на гениалността

Чак сега разбрах за какво зелено говорите всички! А казват, че зеления цвят успокоявал!!!

Коментар

• Utre 6te vi pusna edno drugo test4e, za 6ampionite na tozi. Az tam uspqh da re6a samo 3 vyprosa ot 10.

Коментар

• Ето ви още един тест , но внимавайте не е за хора със слаби нерви!!!
                        http://cyper.hit.bg/fvp_flash001.swf

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                          Първоначално изпратено от 22
                          Първоначално изпратено от emos
                          Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                          Някой хвана ли връзката с числата 2,4,12,30 и 62
                          или каквито там бяха...?
                          ЧИСЛОТО УМНОЖЕНО ПО 2 ПЛюС2
                          Не е така. Защото 12 по 2 плюс 2 прави 26, а не 30
                          А - на моята задачка числата бяха 2,6,14,30, и се питаше дали е вярно,че следващото е 62 - естествено,че е вярно - да не съм се объркал?
                          Да, това беше редицата и това е правилният отговор. Някой долу вече посочи - разликата между две съседни е степен на двойката - 2 на втора, после две на трета, две на четвърта и накрая - 2 на пета степен.

Имаше геометрични, но само с думи. да

Тия тестове са бошлаф.

Коментар

• Имаше геометрични задачки с думи..

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
                              Първоначално изпратено от emos
                              Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                              Някой хвана ли връзката с числата 2,4,12,30 и 62
                              или каквито там бяха...?
                              ЧИСЛОТО УМНОЖЕНО ПО 2 ПЛюС2
                              Не е така. Защото 12 по 2 плюс 2 прави 26, а не 30
                              А - на моята задачка числата бяха 2,6,14,30, и се питаше дали е вярно,че следващото е 62 - естествено,че е вярно - да не съм се объркал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                                Първоначално изпратено от 22
                                152 IQ за 12 мин и 12 сек

(признавам, че един или два пъти си ползвах пръстите за броене)
                                Браво,колега 22,ти си бил истински шампион!
                                А относно пръстите - и на мен ми се наложи...како и драсках по монитора с молив...
                                Мерси, Цезарю. Затова много пием

Този тест е по-опростен от английските, които съм попълвал - тук например нямаше никакви геометрични фигури и картинки.

Коментар

Working...
                                X