IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
    Първоначално изпратено от Caessar
    Не - изживява се като ПРОФЕСИОНАЛИСТ - заеби го - комплексар на ента степен,дето го тресе и снобарията,явно!Нека си търси форума "Само за професионалисти" и да се клати отзад!
    Цезарчо, бате - недей да трошиш инвентара... Рано те хвана.
    ЦЦЦ Пияници с компютри каза - аз не пия ама и мен взе да ме хваща...
    Аз ви предупредих - пия но не от кеф,а от мъка и безсилие,което е лошо и е опасно - поне неприятно - за околните.

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
      А бе,тоя AllTheWayAway май никога няма да влезе в нашият форум.Смята ни за пияници.Значи е сухар!
      Мислих го същото но не можах да му напиша името. Сигурно е много умен, щом може да си позволи ник който само той може да чете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
        Не - изживява се като ПРОФЕСИОНАЛИСТ - заеби го - комплексар на ента степен,дето го тресе и снобарията,явно!Нека си търси форума "Само за професионалисти" и да се клати отзад!
        Цезарчо, бате - недей да трошиш инвентара... Рано те хвана.
        ЦЦЦ Пияници с компютри каза - аз не съм пияч, ама темата ме кефи и мен взе да ме хваща...
        Евала Цезаре - отключиха темата за Скат заради тебе. Айде наздраве - аз наистина съм на червено вино войводо, ама в разумни граници.

Коментар

• Не - изживява се като ПРОФЕСИОНАЛИСТ - заеби го - комплексар на ента степен,дето го тресе и снобарията,явно!Нека си търси форума "Само за професионалисти" и да се клати отзад!

Коментар

Първоначално изпратено от GALBA
            Еееее,колега ход,нека колегата Галба да й подари на жената,сигурно си ги заслужава!
            Ма разбира се ,дори не мога да преброя колко пъти ми е пръцнала под юргана.Заслужава си женицата ми мила.:-)
            Мммааалллеее - ако прочете какви ги пишеш по неин адрес - 7 години ще те остави на сухо!

ТИХО ,ТЯ СПИ!

Коментар

• Първоначално изпратено от ВОЙВОДАТА
              На сиренце с червех пипер и зехтин съм,ММММММ...вкусотия!
              НАЗДРАВЕ!
              Войводо - со тоа сиренце во историята ке улеземе...

Коментар

• А бе,тоя AllTheWayAway май никога няма да влезе в нашият форум.Смята ни за пияници.Значи е сухар!

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                  Еееее,колега ход,нека колегата Галба да й подари на жената,сигурно си ги заслужава!
                  Ма разбира се ,дори не мога да преброя колко пъти ми е пръцнала под юргана.Заслужава си женицата ми мила.:-)
                  Мммааалллеее - ако прочете какви ги пишеш по неин адрес - 7 години ще те остави на сухо!

Коментар

Коментар

• Ами - той си знае!

Коментар

• Значи е страхотна жена.

Коментар

• Еееее,колега ход,нека колегата Галба да й подари на жената,сигурно си ги заслужава!

Коментар

• 1000 Химко може да се окажат доста пари. Що не помислиш пак?

Коментар

• ТБС,и лекса ги усетих пък и нямах ,толкова пари,но общо взето ,съм си дървояд!А,НАЗДРАВЕ.Мойта вече спи,милата добре, че бързо заспива.Добра си ми е тя.Ще и подаря 1000 химко!

Коментар

• Ееее...22, за какъв срам става въпрос? Такива бяха времената.

Коментар

Working...
                                X