If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
снощи комшийката ти идва да те търси, но аз не знаех че си в тоалетната и я отпратих. Каза че ви очакват с ход на купона и се чудят къде сте изчезнали...
GALBA, ти верно си бил много умен, и достетлив ;-)
Получаваш бурни аплодисменти от посетителите в кръчмата ;-)
И морално удовлетворени, разбира се
Пунтове разни ,приятелко скъпа,приличаш ми малко на една
умна и мила присъстваща наоколо ,започва със с..и(..)
Бакарди не мога да харча за разни топли илачи, тва си е Атлантик Редрум инсектицидикус.
Барманката, мерси че си ме отървала снощи, то си се оказа, че толкоз колкото за комшийката не мога да изпия.
снощи комшийката ти идва да те търси, но аз не знаех че си в тоалетната и я отпратих. Каза че ви очакват с ход на купона и се чудят къде сте изчезнали...
GALBA, ти верно си бил много умен, и достетлив ;-)
Получаваш бурни аплодисменти от посетителите в кръчмата ;-)
И морално удовлетворение, разбира се
Аз ще се възползвам, че досега пих един ром дето съм говзел за разни топли бъркочи, ама не си е работа, горена захар и метилови производни.
Ааааааа - колега смехурко - недей така!Хубавият Ром е в пъти по-приятен от най-хубавото уиски - лично аз най-харесвам "Бакарди" Спайс - страхотен е!
Колежке Барманката,какво ще кажеш за едно такова питие?
Барманке, аз съм на ракийка... Все не мога да мина на основното ястие. Услажда ми се глътката.
Затова се разфилософствах за политика в съседната тема.
Айде кой каза наздраве?
Наздраве,колежке Барманката - макар,че не бих се определил като фен,а по-скоро като човек твърдо вярващ,че Химко е нещо по-голямо от АД,Химко е жизненоважно за България!
Е,вече съм сигурен,че Барманката е колежка - желая ти много такива дни за портфейла ти,колежке,няма нужда да черпиш - всички си имаме питие - наздраве!
Коментар