IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cmexypko
    Цезарю, никво шаване докато не изравним, обаче ще трябва да вържем и две трети от бременските мизканти и да скрием свирката на съдията.
    Като каза съдията - даже не му се наложи на този мил човечец тази вечер да ни коли...

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
      Цезар-е, не можа ли да си преместиш колата на полувремето, ами по време на мача! Ееееееее, да му се не види! Ти си виновен!!! :-):-);-)
      Виноват,товарищ Любимец 13!ops::

Коментар

• Цезарю, никво шаване докато не изравним, обаче ще трябва да вържем и две трети от бременските музиканти и да скрием свирката на съдията.
        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Цезар-е, не можа ли да си преместиш колата на полувремето, ами по време на мача! Ееееееее, да му се не види! Ти си виновен!!! :-):-);-)

Коментар

• Майтап няма,тъжен ден,камбаните да бият!Аз излизам ,отсреща винаги ме срещат с малък Бакарди и десетина навлеци около мен!

Коментар

• Виж кво не съм чупил телевизор в нетрезво състояние, сега набързо ще почистя, а ти са погрижи да не се чувствам трезвен за известно време, че две плазми за една вечер ще ми дойдат много.

Просто не трябваше да става така тараторски, мама му стара, да ме извиняват жените. Сега вместо да мечтаем за нещо запомнящо се, трябва да мечтаем за почетен гол на собствен терен.

Коментар

• Майтап няма,колега Любимец 13 - от този момент нататък никакво мърдане от компа и телевизора!Наздраве,колеги и колежки!Барманката - ние си знаем

Коментар

• cmexypko, ти се върна ?!?

Плащай бързо плазмата или ще занеса сметката на жена ти ;-)

Коментар

• Сега вече ще ни трябва фейс контрол, усещам орди "САМОЦЕСЕКАРИ" на вратата на кръчмата.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                      Първоначално изпратено от Барманката
                      грешен отговор, GALBA!
                      не съм съни(тя)
                      А случайно да си писала с ник Смърфиета?

Първоначално изпратено от Барманката
                      Така че само за теб и на версия може ;-)
                      Ми щом може ще сурна една биричка

Тя,с..и(..)или С....и,едва ли е важно ,този стил е от много време около нас и е с нас.....Нещо като'старата любов'(Р.Б.)

Коментар

• Стана, Цезарю, вратарска грешка на пръв поглед!

Коментар

• Абе Цезар-е, ще вземем да те вържем най-накрая - в момента в който мръднеш, я Химко-то ще падне, я на Левски ще му бутнат 3 гола! Ааааааа, няма да шаваш! Все пак дишай де!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                            Абе какво е станало с Левски?Ега ти - отидох само да прибера колата и като се върнах - 3-0!Да не е влязъл хакер в мрежата на БТВ?
                            влязоха двама хакера, вкараха 3 гола и си излязоха

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                              Абе какво е станало с Левски?Ега ти - отидох само да прибера колата и като се върнах - 3-0!Да не е влязъл хакер в мрежата на БТВ?

.............кво повече мога да кажа

Коментар

• Абе какво е станало с Левски?Ега ти - отидох само да прибера колата и като се върнах - 3-0!Да не е влязъл хакер в мрежата на БТВ?

Коментар

Working...
                                X