Може ли да задам един технически въпрос?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Пухче
-
Първоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от ghettoffБре, кръчмето на 4та страница. Абе вие маргарити на плажа не жулите ли???
Хайде сега, за моя сметка всички по едно уиски и/или коктейлче за по-консервативните. За здравето на новородения ми син!
Днес излезе класирането в СУ -И аз да почерпя за новоизлюпена студентка.Наздраве
на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffБре, кръчмето на 4та страница. Абе вие маргарити на плажа не жулите ли???
Хайде сега, за моя сметка всички по едно уиски и/или коктейлче за по-консервативните. За здравето на новородения ми син!
Днес излезе класирането в СУ -И аз да почерпя за новоизлюпена студентка.Наздраве
на всички.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПухчеТърговската сесия се удължава с един час, като началният момент на закриващия аукцион се променя на 14:45.
отиде ми следобедният сън"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Пухче
Търговската сесия се удължава с един час, като началният момент на закриващия аукцион се променя на 14:45.
отиде ми следобедният сън
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от psycoholicГрахаме, пускай камиона с памперсите! :-)
Бебока как се казва?Благодаря на всички. На всички вас подобно щастие - който го изживял, да го изживее отново.
Ей! Много се радвам. Успех!!!Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffБре, кръчмето на 4та страница. Абе вие маргарити на плажа не жулите ли???
ЖИВ И ЗДРАВ ДА ТИ Е !!!
щом е син требва да те ядосва...
НАЗДРАВИЧКА !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар