IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може ли да задам един технически въпрос?

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
      Първоначално изпратено от ghettoff
      Бре, кръчмето на 4та страница. Абе вие маргарити на плажа не жулите ли???

Хайде сега, за моя сметка всички по едно уиски и/или коктейлче за по-консервативните. За здравето на новородения ми син!
      Да ти е жив и здрав и да те радва през целия ти живот.
      Днес излезе класирането в СУ -И аз да почерпя за новоизлюпена студентка.Наздраве
      на всички.
      E, eвала, и от мен честито на студентката

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff

Хайде сега, за моя сметка всички по едно уиски и/или коктейлче за по-консервативните. За здравето на новородения ми син!
        Да ти е жив и здрав и да те радва през целия ти живот.
        Днес излезе класирането в СУ -И аз да почерпя за новоизлюпена студентка.Наздраве
        на всички.
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Ами казах ви аз вчера да вържете Атила че се беше разбеснял. А то какво стана чак провайдерите на борсата счупи.

Коментар

• Пък и от сън спомен няма
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
              Търговската сесия се удължава с един час, като началният момент на закриващия аукцион се променя на 14:45.
              отиде ми следобедният сън
              Хахахахаха хората МИЛИОНИ загубиха, ти за един сън се притесняваш :lol:
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Честито, ghetoff!
                Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

Коментар

• Търговската сесия се удължава с един час, като началният момент на закриващия аукцион се променя на 14:45.
                  отиде ми следобедният сън

Коментар

• ghettoff , честито и много радост да ви носи.

Коментар

Първоначално изпратено от psycoholic
                      Грахаме, пускай камиона с памперсите! :-)

Бебока как се казва?
                      Казва се Самуил! И вече ака като възрастен Благодаря на всички. На всички вас подобно щастие - който го изживял, да го изживее отново.
                      Аз напоследък все се шегувам, че на посочение от Люк, Софикс 2800 - ще направя дете на жената и ще лея плоча за къща и да ви каня на по питие, но въобще няма да го чакам смотания Софикс и ще се радвам при първа възможност.

Ей! Много се радвам. Успех!!!
                      Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic

Бебока как се казва?
                        Казва се Самуил! И вече ака като възрастен Благодаря на всички. На всички вас подобно щастие - който го изживял, да го изживее отново.

Коментар

Eхееее
                          ЖИВ И ЗДРАВ ДА ТИ Е !!!
                          щом е син требва да те ядосва...
                          НАЗДРАВИЧКА !!!
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                            Некъде ги затрих
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Грахаме, пускай камиона с памперсите! :-)

Бебока как се казва?
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Бре, кръчмето на 4та страница. Абе вие маргарити на плажа не жулите ли???

Коментар

Working...
                                X