Първоначално изпратено от Q10
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Q10
Ако си от Левски мога да ти подаря екипа си от преди 20г
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q10 Разгледай мнениеJim Beam, Смекурко,ако може от фризера,без лед моля
Там мъстичка, вотка и ръкийка ...
За теп, ено изкльочително уважително, не от фрезеръ питие Гленфидич ... Ели къкто там се изписва ...
...
Неска до обед, в заведението ше празнувам победата на сините на зеления килим ...
Черпим !!!Защо да ходиш там, където можеш да летиш ... ?
Коментар
-
Q10
Jim Beam, Смекурко,ако може от фризера,без лед моля
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q10 Разгледай мнениеза мен едно ледено с две толумби
Имахме един съсед, дето сутрин в 8:30 пиеше някаква долнопробна водка и мезеше хляб с майонеза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q10 Разгледай мнениеза мен едно ледено с две толумби
Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Q10
за мен едно ледено с две толумби
Коментар
-
Айде по масите, стига сте се крили зад тоя афтърмаркет
http://www.youtube.com/watch?v=X8sJm...eature=relatedБех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениедайте една биричка
п.с. нещо кръчмата не се посещава последните няколко месеца... по-време на кризата беше пълно тук... явно хората вече изкарват по някой лев и нямат време да седят в кръчмата
А Левски кат играеха в шампионската, къв оборот правехмеее! Що мъка се изпи тогава!
Бой се биехме, кой да остане до зарана! Пък ся, повечето време си правиме компания с паяка и една от по-новите хлебарки! Някой мине за по кафе и замине, и хич не поглежда под масата в ъгъла, едно здрасти да каже. Ни Цезар, ни Галба ... А що жена се измина оттука, Десислава, Съни(тя), Барманката, Мацката от пилона, Пухче ...А Ход и той откак прибра биковете ...
Сълзите си сбирам, в капачка от ракияБех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от illusion Разгледай мнениеДайте да сядаме на по бира и картофки за обедната почивка, оставете я за малко тая работа няма да избяга
Ха наздраве тогаз!
Коментар
Коментар