IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum
    Първоначално изпратено от Caessar
    Наздраве,Хане,да си жив и здрав и ти!Как ти се струва хавата с Химко,промени ли си мнението вече?
    Наздраве Цезаре, на теб същите пожелания, а относно Химко съм все още скиптично настроен, но вече съм на печалба така че майната му на скептицизма............
    При вас е купон, майтапа настрана. То и аз съм на 140 % печалба, ама влязох само с 2000 акции! За няколко такива вечери ще има. Наздраве!

Коментар

• А така,Хане,дай го по-оптимистично!Колега Кефала - пиенето и пеенето е кой колкото може.

Коментар

• Само да не е:"Гра...Гра..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
          Наздраве,Хане,да си жив и здрав и ти!Как ти се струва хавата с Химко,промени ли си мнението вече?
          Наздраве Цезаре, на теб същите пожелания, а относно Химко съм все още скиптично настроен, но вече съм на печалба така че майната му на скептицизма............

Коментар

• Така е,колега Патрон,чакане му е майката по позицията Химко,но за другото - всеки си отговаря за себе си,аз също съм си сипал домашна и си пийвам полекичка от нея...Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
              Добре де,каква музика слушате,че не я чувам???
              Е,чакай,де,има време - предполагам,че ище попемм...когато му дойде времето.

Коментар

• Наздраве, наздраве! Абе в тази виртуална кръчма нали не пиете виртуално, щото аз наистина съм си сипал една гроздова. Домашна е. 48 градуса, преварка. Та за Химко, истината е една. Чакане му е майката. Пак Наздраве!

Коментар

• Наздраве,колега Георги,добре дошъл си тук - надявам се и на теб да ти е приятно!Ще пием кой каквото има и каквото ни е сладко,а пък каквото сабя покаже!

Коментар

• Добре де,каква музика слушате,че не я чувам???

Коментар

• Два дни да ме няма, и.....какви изненади в тиража(пардон, на пазара). Ами че аз където и да ида, най-напред минавам през кръчмата!! Тя е символ на стандарт на съответното общество. Ще ви разкажа една малко тъпа история. Бе по време на гладните години - 96-97 год. Заминавам в командировка в едно водещо и силно предприятие. Но аз цъфнах в съответния град още предната вечер(имам приятели, и не исках да изпусна момента да се видя с тях). Та значи през ноща бях изпил само 7-8 от "савой" клуба. Евтинко и пивко менте. Сутринта в девет съм при директора на предприятието, а на два метра от мен сигурно е миришело на спирт. Аз се оправих, но директора и другите от администрацията дето имах вземане-даване,...и сега незнам с какво впечатление са останали за мен! Та това е. От твърдите, гроздовата ракийка най ми пасва. Няма питие което да не съм опитвал. По комунистическо, като студенти сме купували от Кореком уискита за по 80!! долара ботилката. Сега ги няма. Само ментета произведени в Молдова или Украйна. Сух джин с тоник, падал съм дори и до калвадокс!
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Patron
                        Наздраве и от мен. Аз съм на гроздова. Току що прочетох 50 страници от форума за Химко.
                        Caessar и LUBIMEC 13, шапка ви свалям бе хора, вие не спряхте да вярвате и да отстоявате позицията си. Моето мнение е, че паниката (стадото) свали цената на 5 ст. и пак това стадо ще я докара до 50 ст. без новини дори.
                        Неее,колега Патрон,свалиха го скритите играчи,които си въртят техните номера,които - уви - за нас са невидими,но не и неразгадаеми - наздраве!

Коментар

• Наздраве,Хане,да си жив и здрав и ти!Как ти се струва хавата с Химко,промени ли си мнението вече?

Коментар

• Ейде пичове аз съм на Бисерна мускатова и кръчмарска салата - супер и наздраве.....

Коментар

• Наздраве и от мен. Аз съм на гроздова. Току що прочетох 50 страници от форума за Химко.
                              Caessar и LUBIMEC 13, шапка ви свалям бе хора, вие не спряхте да вярвате и да отстоявате позицията си. Моето мнение е, че паниката (стадото) свали цената на 5 ст. и пак това стадо ще я докара до 50 ст. без новини дори.

Коментар

• Благодаря сърдечно,колежке Десислава - както винаги си в течение и разполагаш с вътрешна информация!
                                Благадаря за пожеланията,нека ти се върнат към теб с двойна сила - наздраве!

Коментар

Working...
                                X