Първоначално изпратено от Han Krum
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Два дни да ме няма, и.....какви изненади в тиража(пардон, на пазара). Ами че аз където и да ида, най-напред минавам през кръчмата!! Тя е символ на стандарт на съответното общество. Ще ви разкажа една малко тъпа история. Бе по време на гладните години - 96-97 год. Заминавам в командировка в едно водещо и силно предприятие. Но аз цъфнах в съответния град още предната вечер(имам приятели, и не исках да изпусна момента да се видя с тях). Та значи през ноща бях изпил само 7-8 от "савой" клуба. Евтинко и пивко менте. Сутринта в девет съм при директора на предприятието, а на два метра от мен сигурно е миришело на спирт. Аз се оправих, но директора и другите от администрацията дето имах вземане-даване,...и сега незнам с какво впечатление са останали за мен! Та това е. От твърдите, гроздовата ракийка най ми пасва. Няма питие което да не съм опитвал. По комунистическо, като студенти сме купували от Кореком уискита за по 80!! долара ботилката. Сега ги няма. Само ментета произведени в Молдова или Украйна. Сух джин с тоник, падал съм дори и до калвадокс!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от PatronНаздраве и от мен. Аз съм на гроздова. Току що прочетох 50 страници от форума за Химко.
Caessar и LUBIMEC 13, шапка ви свалям бе хора, вие не спряхте да вярвате и да отстоявате позицията си. Моето мнение е, че паниката (стадото) свали цената на 5 ст. и пак това стадо ще я докара до 50 ст. без новини дори.
Коментар
-
Наздраве и от мен. Аз съм на гроздова. Току що прочетох 50 страници от форума за Химко.
Caessar и LUBIMEC 13, шапка ви свалям бе хора, вие не спряхте да вярвате и да отстоявате позицията си. Моето мнение е, че паниката (стадото) свали цената на 5 ст. и пак това стадо ще я докара до 50 ст. без новини дори.
Коментар
Коментар