IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GALBA
    Първоначално изпратено от Caessar
    Колега Галба,май сме достигали споменатата от теб фаза...дали ще ти отговори някой - не знам.Аз,лично,не съм в течение по твоя проблем.Наздраве,все пак!
    Нищо,аз просто късно се включих....

Ценова статистика за 23.10.2006*
    Max за деня: 28 лв.
    Min за деня: 27.38 лв.
    Цена на последна сделка: 27.50 лв.
    Оборот за деня: 8 423 лв.
    Изменение за 23.10.2006: -65.76%
    Брой акции: 905

Не че ми е проблем,попитах...

Наздраве!!!!!

Аааааааааааа - за това ли питаш,колега Галба - ами най-вероятно и това съобщение е за темата "Бисери и вицове",така като съпоставям числата в него,но - може и да греша!Наздраве на всички!

Коментар

• Голяма глъчка ,верно,пусни жените да влизат,и сипи по още едно...
      Кръчмарю,за сметката не бързай...

НАЗДРАВЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
        Първоначално изпратено от Han Krum
        Браво тигре Цезаре успя..........
        Ха-ха-ха - Хане,това ми беше прякора,с който в младежките години ме наричаха приятелите - наздраве!
        Е това е то светът е малъкм остава и да се знаеме.........

Коментар

• Мони,я се стегни и произнеси по адрес на болестите благословиите,
          които нашия Император произнасяше по адрес на френския футболен съдия.Може би ефекта ще е по- добър от антибиотиците и чая. Сипи си едно малко,за препоръчане с черен етикет!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
            Браво тигре Цезаре успя..........
            Ха-ха-ха - Хане,това ми беше прякора,с който в младежките години ме наричаха приятелите - наздраве!

Коментар

• Пепи, не прекалявай с горивото, че MOSTS съм чувал правели хубави и бая височки мостчета. :-) И да продължават да правят! А НАЗДРАВЕ!!!

Коментар

• Браво тигре Цезаре успя..........

Коментар

Колега Галба,май сме достигали споменатата от теб фаза...дали ще ти отговори някой - не знам.Аз,лично,не съм в течение по твоя проблем.Наздраве,все пак!
                  Нищо,аз просто късно се включих....

Ценова статистика за 23.10.2006*
                  Max за деня: 28 лв.
                  Min за деня: 27.38 лв.
                  Цена на последна сделка: 27.50 лв.
                  Оборот за деня: 8 423 лв.
                  Изменение за 23.10.2006: -65.76%
                  Брой акции: 905

Не че ми е проблем,попитах...

Наздраве!!!!!

Коментар

Първоначално изпратено от Han Krum
                    Хане,не мога да сменя заглавието на темата.Трябва модераторите да я свършат тази работа,но не се кльопаме особено много с тях,така че...ще си остане така.Наздраве!Айдеееее,Пепи,изкарай някоя бе,Лазаре - и ти ги къдриш...
                    Що бе иди на първия си пост по тази тема и там трябва да е заглавието или не става.
                    Така направих,но не става - карай - и така си е хубаво!
                    Цезаре слушай сега иди на 1-я си пост и там горе в дясно пише или "цитат" или "промени" - отиваш на "промени" - заглавието е горе над поста ти и го сменяш - ей сега пробвах с една моя тема и стана

Коментар

• Колега GALBA, нищо не съм чул за ZEM-а, то в тая глъчка кое ли по-напред да чуеш, но ако чуя нещо, ще ти свирна, ама така, че да чуеш!

Коментар

• Абе, най-важното е Химко да произвежда, а може и презарвативи,УРАААААА и наздраве на пичовете от ВИРТУАЛНАТА КРЪЧМА, а така дее........

Коментар

• Колега Галба,май сме достигали споменатата от теб фаза...дали ще ти отговори някой - не знам.Аз,лично,не съм в течение по твоя проблем.Наздраве,все пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                            Не мога, пия антибиотици в промишлени количества и ако ударя 6-7 ракии ще се тръшна...Пия само чай но вече ми писна. Изпил съм сигурно една цистерна с чай.
                            Слушай,ще вземем да произвеждаме чай и антибиотици в Химко - дано се излекуваш най-накрая - наздраве!ААаАаййййдддееее,УУУУУРРРААААААА!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                              Хане,не мога да сменя заглавието на темата.Трябва модераторите да я свършат тази работа,но не се кльопаме особено много с тях,така че...ще си остане така.Наздраве!Айдеееее,Пепи,изкарай някоя бе,Лазаре - и ти ги къдриш...
                              Що бе иди на първия си пост по тази тема и там трябва да е заглавието или не става.
                              Така направих,но не става - карай - и така си е хубаво!

Коментар

• Не мога, пия антибиотици в промишлени количества и ако ударя 6-7 ракии ще се тръшна...Пия само чай но вече ми писна. Изпил съм сигурно една цистерна с чай.

Коментар

Working...
                                X