If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тия от БНТ1 са големи гадове!
Още няма девет часа, а те говорят за бира. Студена биричка...
Не се сдържах и отворих хладилника. Има няколко бирички. Та си налях една сода, щото ще шофирам.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Такааа ...
Я да вида ас, КОЙ тука се упитва да оперира със заведението ми ???
Ъъъъ ???
С месеци се бехте изпокриле, кат бикове на БФБ, а ся ша ми се черпите самоволно ???
Айде де !!!
Неска съм ларж, и Загорската ще се лее, като вино, абселютно бес пъри !!!
Кво се ежиж бе Слепок! Нали ги видох сервитьорките на плажо на устието на Ропотамо - некой ги снимал там, у Бисери и вицове :-)
Такааа ...
Я да вида ас, КОЙ тука се упитва да оперира със заведението ми ???
Ъъъъ ???
С месеци се бехте изпокриле, кат бикове на БФБ, а ся ша ми се черпите самоволно ???
Айде де !!!
Неска съм ларж, и Загорската ще се лее, като вино, абселютно бес пъри !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Ей, разгеле, най-после некой да изкара тая кръчма от забвението!!!
Добре, че има дами да си поискат, та и аз да се включа с един айран.
Към мастиката де!
Сега пих две бирички в обедната почивка и сега ми е страшно топло и се потя, а бе тая бира само охлажда докато я пиеш после след половин час ти става ще то горещо.
Пък на оная мастика много върви сиренце,ледена диня и инструментали от тоя сорт http://www.vbox7.com/play:5e16f09c днес обаче няма да пия,само една ледена биричка
И аз днес няма да пия алкохол. Само биричка!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Пухче
Пък на оная мастика много върви сиренце,ледена диня и инструментали от тоя сорт http://www.vbox7.com/play:5e16f09c днес обаче няма да пия,само една ледена биричка
Коментар