IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От колко часа ще почваме с мръсните песни, щот след анкъл чък, кат почнах една екскурзия из историята на рока, не си е работа, в момента съм на Midnight Oil - Beds are burning, а трябва и да си ходя по някое време . . .
    Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Колеги, трогнат съм от (без)ценните съвети за махмурлука... Мерси!

Наистина работата не бива да пречи на къркането.

Коментар

• Реална случка от живота на мой прияте още като ученици - прибираме го като го тътрим към тях,подпираме го на вратата,звъним и бягаме,защото майка му ще ни чете яко конско ( права е била жената),та - той ни разправя на другия ден майка му като го почнала - кавга,кавга,накрая омекнала и го изкарала на молби - "Защо ,бе,мама пиеш така,малък си още,поне да завършиш училище,ами пий толкова,колкото ти е сладко,бе..."А той се надигнал и й казал"Че откъде толкоз много пари,ма,майко?"

Коментар

• един виц по темата (стар но мноо ме кефи)

Отива някакъв алкохолик при доктора:
          - Докторе, абе много ми треперат ръцете.
          -Амииии, много пиеш....
          -Е как много, бе?! Половината го разливам...

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
            Съни(тя) нещо спря да пише.
            Айде стига сме говорили за последици, да ценим женското присъствие, ще се отврати от нас момичето.
            Давайте вместо с последици да се занимаваме с поводите или пък по същество, без повод!

Леле колко съм писал днеска тука, да взема да кандидатствам за модератор на темата ли?
            Колега Смехурко,аман от модератори!

Коментар

• Съни(тя) нещо спря да пише.
              Айде стига сме говорили за последици, да ценим женското присъствие, ще се отврати от нас момичето.
              Давайте вместо с последици да се занимаваме с поводите или пък по същество, без повод!

Леле колко съм писал днеска тука, да взема да кандидатствам за модератор на темата ли?

Коментар

• Тренингът определено е важен.))))

Коментар

• Ей, тея хора цял ден не излизат от кръчмата, брей!

Коментар

• и тоалетните в офиса ако не са добре вентилирани, беж да те няма от тая работа, даа

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                      а върви ли да те цепи цял ден картуната, при мене с..нето също има добър ефект, но веднага след това го комбинирам с ядене, без значение какво. Даже и баничките вършат работа нищо, че са мазни. Вярно в повечето случаи в началото буквално се насилвам да хапна нещо, но хапна ли сериозно след ср..ето, се оправям доста бързо.
                      Няма да кажа нищо ново обаче, като ти кажа, че това което помага на мене, може и да не помогне на другите хора. Махмурлукът е доста индивидуален. Изразява се с доста различни болежки и неудобства при различните хора. Също така и се лекува по различни начини. Важното е да се експериментира. Все в един момент се нацелва вярната комбинация.
                      И още нещо - махмурлука се отказва от теб след известно време,човека побеждава...трябва само упоритост и постоянство...

Коментар

• Колега 22,ако в офиса,където работиш ти правят срички за пиенето на едно малко или биричка сменяй офиса,брат - ти работиш в изключително обтегната,нервна и - най-лошото - нездравословна среда!От това те боли главата,да знаеш...мен защо не ме боли...

Коментар

• а върви ли да те цепи цял ден картуната, при мене с..нето също има добър ефект, но веднага след това го комбинирам с ядене, без значение какво. Даже и баничките вършат работа нищо, че са мазни. Вярно в повечето случаи в началото буквално се насилвам да хапна нещо, но хапна ли сериозно след ср..ето, се оправям доста бързо.
                          Няма да кажа нищо ново обаче, като ти кажа, че това което помага на мене, може и да не помогне на другите хора. Махмурлукът е доста индивидуален. Изразява се с доста различни болежки и неудобства при различните хора. Също така и се лекува по различни начини. Важното е да се експериментира. Все в един момент се нацелва вярната комбинация.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от 22
                              Мдаааа... ама върви ли в офиса да смуча предиобед бири или зелева чорба?

ами зависи от офиса. в нашия върви -) а ако в твоя не е удобно, кажи на колегите че ти е станАло лошо и изтичай до най близката кръчма. кво толкова?

Коментар

• Мдаааа... ама върви ли в офиса да смуча предиобед бири или зелева чорба?

Коментар

Working...
                                X