If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А младите за съжаление от компютъра глава не вдигат, не им остава време песен да запеят, руски да научат.
“Краварка Дуся сбила рекорд,
девяты месяц, восьмой аборть…”
Пи*нските акорди, бре човек, ла минор ми мажор и ре минор и малко джаз импровизации с капака на пияното, ама леко че нали го гледаш, Фьорстер от 1928 година.
Аз отивам да прибера жената и да сменя масата, ти тренирай, неска съм на кеф, шото ме подмина корекцията, ЩЕ ПИЕМ!
Лазаре, както винаги си прав! Имаш едно голямо от мен. Барманката, дай едно на Лазар!
Ах Бруте,и ти ли-Любимец, и ти ли ?Винаги последните няколко десетки години когато някой ми е казвал ,че съм прав е следвал "кютек".Настръхвам,стягам се и съм готов за "поредната доза" за правота:-):-):-)
Аз с най-добри и приятелски чувства, Лазаре! От мен не чакай кютек! Чакай чеверме!
Лазаре, както винаги си прав! Имаш едно голямо от мен. Барманката, дай едно на Лазар!
Ах Бруте,и ти ли-Любимец, и ти ли ?Винаги последните няколко десетки години когато някой ми е казвал ,че съм прав е следвал "кютек".Настръхвам,стягам се и съм готов за "поредната доза" за правота:-):-):-)
аз намерих един сняг онлайн, www.uzana.com
Не им правя реклама, впечатленията ми от там са ужасни, но все пак една действаща уеб камера . .
Наздраве за снега!
Коментар