If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наздраве,Лазаре,метъла и Любимец 13,и всички останали колеги и колежки!
Естествено си избирам второто,Лазаре и с удоволствие ще опитам твоето червено винце!
Всичко е относително,Цезаре, така беше казал и доказал Аинщаин.
И с малките и големите радости и дела е същото.Кое е по- голяма
радост-да бъдеш на остров от злато някъде в някакъв океан и на плажа вместо чакъл-диаманти (НО САМ!!) или с близък човек или добър комшия да проверявате как върви избистрянето на вината и ракииката..с хубаво мезенце..на добра раздумка..
Наздраве с моето червено! Кой иска да го опита? Еее,не е още
съвсем избистрено,но кой да го чака...:-)
И с теб съм много съгласен,Лазаре,човек си остава дете - май само ние си мислим,че порастваме...Дядо Божи не ни е създал за големи дела...а за малки радости,май...
Във всяка сложна ситуация, най-адекватни са простите решения. Ето ние сме тук, събрани покрай инвестициите си, но намираме смисъл да си говорим и по други теми, дори най-вече си говорим по други теми. При мен например, присъствието ми тук в тази тема ме разтоварва и когато сутрин по време на сесията видя, че някой и драснал някой ред тук, с усмивка влизам, за да видя кой се е отбил за едно малко, "сипнато" в кафето.
Напреднал си Цезаре (с чашката)за това(!),не можем на всички деца да помогнем,да можеше да сме повече,да помогнем на всички,но...
какво да правим,децата, бедни са повече от нас?!
Не,тъжно ми е за нас...ние сме тези деца...и сега - като гледам как се сближаваме тук - по детски близки,без да се познаваме дори лично - ми стана тъжно колко сложно е иначе всичко...излишно сложно.
Напреднал си Цезаре (с чашката)за това(!),не можем на всички деца да помогнем,да можеше да сме повече,да помогнем на всички,но...
какво да правим,децата, бедни са повече от нас?!
Коментар