Първоначално изпратено от artemida_sofyanska
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕ само зарад тва те зимам
Обичам серьозни жени !!!
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеАйдее на Агората
куросава Ъ нам що и го повтарям днесКА
Моля едно виски и за мен, кУ нЕкой е дошъл с колата мое да карам тъй че пийте на воля, пардон на корем
Обичам серьозни жени !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЗнам я таа, Груец ...
Убава е, ама е дебела ...
То има други доста добри, ама са на кретенски цени ...
Аре нема нужда ...
Тук говорим за нещо наистина добро, но на нормална цена.. Не говора за нашенска, Рашковска творба разбира са ...
Инак, сакън, винаге съм казвал - младите, кат са убичат - да са земат !!!
Ама още не съм завършил надстройката на кръчмЕто
Ама па тогава, вече нема да се казва точно кръчмА...
А ас държа да си остана кръчмар.. Другото е за други ..
Само роботи не съм хващал за г*за
ай наздраве, ние в офиса сме на
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЧе кво му е лошото на SLS-a
http://livesport.bg/Mika-Hakinen-se-...-(VIDEO)-46303"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеТози ми е личния - подарък от Рон Денис за особени заслуги
http://livesport.bg/Mika-Hakinen-se-...-(VIDEO)-46303
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеКато завършиш надстройката, може ли освен кръчмар, като сме леко подпийналЕ вече, да ти викаме и PIMP
Коко ?
Какой тоз ПИМП ?
Ша прощааш дет незнам немски ---Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЗнам я таа, Груец ...
Аре нема нужда ...
Тук говорим за нещо наистина добро, но на нормална цена.. Не говора за нашенска, Рашковска творба разбира са ...
А ас държа да си остана кръчмар.. Другото е за други .."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТи не караш ли няква друга машинка сега бре?"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Знам я таа, Груец ...
Аре нема нужда ...
А ас държа да си остана кръчмар.. Другото е за други ..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЗа мен една малка водка, че съм с болида
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеНи почва с "Д" ами с "А"
И за да не се сърди Колчето (зер бяш чорбаджия си е), ей нещичко от мен по темата - принципно не пия водка, ама тази е доста добра
П.С. И Колче, недей спира свалката бре, серсемино, оше поето го е рекъл - жени и вино, вино и жениNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАхахахахахаааа ....
тва е много силно ...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар