IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• A-a-а добре тогава. Но ще зачезна за малко, че ще се местя от работния на домашния компютър
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
      Наздраве приятелю Caessar! Да викнем и едни наденички за мезе или пък някое мухлясало сиренце?
      Ааааа - прочети по-долу - аз съм си приготвил специално меню за тази вечер,послучай сефтосването на тазгодишното червено винце - агнешко печено...

Коментар

• Наздраве приятелю Caessar! Да викнем и едни наденички за мезе или пък някое мухлясало сиренце?

Коментар

• Няма нужда чак толкова.То - уважението - си личи и само от готовността,с която прие поканата ми да споделиш червеното ми в кръчмата.Наздраве - с най-дълбоко уважение и към теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
            Първоначално изпратено от netware5
            Колега Caessar,

Идвам да си изпия виното, както ме поканихте
            Колега netware 5,приятелю,защо така официално,на "Вие"?
            Ами в знак на дълбоко уважение, приятелю

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
              Колега Caessar,

Колега netware 5,приятелю,защо така официално,на "Вие"?

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
                Тук пиенето се превръща в масов спорт.
                Днес да почерпят купилите "Химимпорт"!
                Е, аз купих вчера на 5.95, малко късно, ама пак добре. Около 5.80 почнах да се ослушвам, но докато се натуткам с "инвестиционното решение" и то потегли. Със свито сърце ги купих, но сега съм доволен. А наздраве, черпя всички по едно!

Коментар

• Тук пиенето се превръща в масов спорт.
                  Днес да почерпят купилите "Химимпорт"!

Коментар

• Колега Caessar,

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
                      Първоначално изпратено от cmexypko
                      Приятелю, Ход, това че забрави да споменеш ремонтите, значи ли че си ги приключил ?
                      Слава Богу, почети приключих. Сега започвам ремонт на фабриката.
                      Наздраве на всички, честито на имениците, да са живи и здрави. Сега ви оставям защото днес баща ми коли курбан.
                      Да е жив и здрав,и всички вие покрай него - наздраве и весел празник!

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                        Приятелю, Ход, това че забрави да споменеш ремонтите, значи ли че си ги приключил ?
                        Слава Богу, почети приключих. Сега започвам ремонт на фабриката.
                        Наздраве на всички, честито на имениците, да са живи и здрави. Сега ви оставям защото днес баща ми коли курбан.

Коментар

• Първоначално изпратено от Десислава
                          Първоначално изпратено от Caessar
                          Я,колежката Десислава ни е снимала тази сутрин на път към борсата?
                          нали съм с изкривявания
                          Аааа - затова ли на снимките изглеждаме ллееееккоооо изкривени и ние?

Коментар

• ей че бързо ме навихте да си тръгвам от работа

Лека

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                              Я,колежката Десислава ни е снимала тази сутрин на път към борсата?
                              нали съм с изкривявания

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                                netware, направо ти се възхищавам. Идваш от Русия на водка, сега се мяташ на английски ел, утре може би ще дойде ред на японско саке или монголски кумис.
                                Предлагам да те удостоим с почетна награда "Интернационален пияч"!
                                Ами какво да правя, като през м. октомври съм спал в собственото си легло 3(три) дни и то не поредни ) Голяма част от времето си прекарвам в самолети, летища и хотели и поради тази причина пия навсякъде и всичко Между другото сакето е гадно и мирише на мръсни чорапи! Ето и един виц за такива като мен:

Двама се качват в самолета рано сутринта и стюардесата ги пита какво ще пият. те почват да се чудят дали да си поръчат уиски, че било много рано. Накрая единия казва "Айде бе, все някъде е 6 часа вечерта в момента"

Но пътуването си има и своите прелести - когато разбрах, че на търга за BTC съм гушнал над 900 акции на пазарна цена срещу компенсаторки от лихвоточки, бях в Армения. Щях да изпусна телефона докато говорех с брокерката си. Така се напих после, че не помня как съм се качил в самолета на следващия ден. Ако разгледаш темата "Компенсаторките от лихвоточки" от онова време ще можеш да прочетеш пиянските ми бръщолевения

Коментар

Working...
                                X