If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма нужда чак толкова.То - уважението - си личи и само от готовността,с която прие поканата ми да споделиш червеното ми в кръчмата.Наздраве - с най-дълбоко уважение и към теб!
Тук пиенето се превръща в масов спорт.
Днес да почерпят купилите "Химимпорт"!
Е, аз купих вчера на 5.95, малко късно, ама пак добре. Около 5.80 почнах да се ослушвам, но докато се натуткам с "инвестиционното решение" и то потегли. Със свито сърце ги купих, но сега съм доволен. А наздраве, черпя всички по едно!
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Приятелю, Ход, това че забрави да споменеш ремонтите, значи ли че си ги приключил ?
Слава Богу, почети приключих. Сега започвам ремонт на фабриката.
Наздраве на всички, честито на имениците, да са живи и здрави. Сега ви оставям защото днес баща ми коли курбан.
Да е жив и здрав,и всички вие покрай него - наздраве и весел празник!
Приятелю, Ход, това че забрави да споменеш ремонтите, значи ли че си ги приключил ?
Слава Богу, почети приключих. Сега започвам ремонт на фабриката.
Наздраве на всички, честито на имениците, да са живи и здрави. Сега ви оставям защото днес баща ми коли курбан.
netware, направо ти се възхищавам. Идваш от Русия на водка, сега се мяташ на английски ел, утре може би ще дойде ред на японско саке или монголски кумис.
Предлагам да те удостоим с почетна награда "Интернационален пияч"!
Ами какво да правя, като през м. октомври съм спал в собственото си легло 3(три) дни и то не поредни ) Голяма част от времето си прекарвам в самолети, летища и хотели и поради тази причина пия навсякъде и всичко Между другото сакето е гадно и мирише на мръсни чорапи! Ето и един виц за такива като мен:
Двама се качват в самолета рано сутринта и стюардесата ги пита какво ще пият. те почват да се чудят дали да си поръчат уиски, че било много рано. Накрая единия казва "Айде бе, все някъде е 6 часа вечерта в момента"
Но пътуването си има и своите прелести - когато разбрах, че на търга за BTC съм гушнал над 900 акции на пазарна цена срещу компенсаторки от лихвоточки, бях в Армения. Щях да изпусна телефона докато говорех с брокерката си. Така се напих после, че не помня как съм се качил в самолета на следващия ден. Ако разгледаш темата "Компенсаторките от лихвоточки" от онова време ще можеш да прочетеш пиянските ми бръщолевения
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар