IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• бахмааму...май съм седнал в зоната за непушачи. излизам да изпуша една цигара

Коментар

• Абе,да са ни живи и здрави - айде,наздраве!Освен това само и единствено ако успееш да раздразниш една жена може да разбереш,че изпитва някакви - независимо какви - чувства към теб...иначе е безразлична...

Коментар

• Цезаре, разбрал съм го, но пък има едно много особено очарование и задоволство в това да им се угажда, нали. Както и в това да ги дразниш :-)

А наздраве!

Коментар

• Жорка,те жените нямат угода,бе,брат...още ли не си го разбрал това?Наздраве!

Коментар

• Малко двойно с индиго.

Коментар

• наздраве пичове. аз ще пия едно малко на бара и си тръгвам.

пс - както казва сапругата ми - то винаги така става. уж за по едно малко, а после...."ох няма да повярваш какво ми се случи или кого видях, ама наистина нямаше как...та затова чак сега си идвам..." :-)

Коментар

• Параграфи,разпоредби -
                всякакви наредби...
                Движат те нещата
                на борсата по правилата...

Коментар

• Ха наздраве и от мен! Днес каберне от Чили на масата, за мезе сирене с олио и червен пипер.

Коментар

• Е не съм се отървал чак толкова!
                    Туени ту, как успя за един ден аз го преструктуррирам от една седмица, и не зная дали ще сколасам до края на тая!
                    Сигурно с помощта на параграфа! ;-)
                    Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Оживи се кръчмата.НАЗДРАВЕЕЕ!!!

Коментар

• Ся ми иде да напиша едно страшно стихотворение,но няма да мога...утре ще е...НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!УУУУРАААААААААА...

Коментар

• Хехеее, айде наздраве, наздлаве, надаве, навееее, ееееее!
                          И аз се напих !
                          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Наздраве, колега Цезар. От моите бикове оплаквания няма. Сега ги готвя да изненадат и баба меца.

Коментар

• ААААААААААААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙДДДДДДДДДДДДДДДДЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,КОЛЕГИ,НАААА АААААЗЗЗЗЗДДДДРААААААААААААААААААВВВВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУРРРРРРРР РААААААААААААААААААААА......МАААЛЛЛЛЛЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ - яко се напих тази вечер - домашното ми червено е наистина ССУПЕРРРРРРРРРР!

Колега смехурко,биковете са на ход,така че за рекламации и оплаквания се обръщай към него!

Коментар

• Айде, групата!!! Добър вечер и от мене.
                                От няколко вечери не съм се отбивал тука. От онази реална кръчма през уикенда се остъклих и малко дадох по-кротко... За съжаление и римите ми се изгубиха.
                                Но това е временно. Днес си преструктурирах (пиша го сега, че след 3-тата ракия не мога да казвам Р) портфейлчето на борсичката, та стискайте палци сега да видим ще клъвнат ли рибките.
                                Разлейте чашите. Наздраве!

Коментар

Working...
                                X