Пиенето и философстването си вървят в пакет, така че нека да има малко философстване за цвят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Десислава
Наздраве и от мен ,колеги и колежки! И аз съм тук ,разбира се.
Коментар
-
Наздраве,колежки и колеги - радвам се,че тази вечер сме ощастливени от присъствието на цели две толкова приятни дами - Смърфиета и съни(тя)!Надявам се и Десислава да се появи тази вечер - ще бъде цяла идилия!
Отосно постинга на VNM,може би това е някакво изследване на зараждането,развитието и отмирането на един средностатистически форум,но мисля,че нашия не е такъв!Наздраве и приятни емоции желая на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNMНе съм го писал аз - само съм го преписал. А иначе на съни тежката мисъл по това време вече ( и на това място ) ми е трудно да я проследя.
GALBA - по никакъв начин постинга не е бил насочен към/срещу тебе. Наздраве
Коментар
-
Смърфи,нищо лично и нищо срещу идеята на VNM да постне този материал,изказах някакво предположение,но и това е истина ,че се отнася до почти всички теми и има много вярни неща в написаното.Предположих също,че в тема която въздейства така разтоварващо понякога се случва някой и да се поразлигави ,и какво лошо по това време за релакс.
Коментар
Коментар