IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тук зелева чорба прелгагате ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
      Малко съм тъжна...любимият ми оранжев отбор, англичаните му вкараха гол, а аз дори не мога да пийна като хората....заради грипа от няколко дни съм на гореща вода с трева вътрепфууу

ГАЛБА, приемам предизивикателството за отборазаедно със Смърфи...аз поне не мога да се похваля като добра кулинарка и съм готова да науча нещо
      Толкова си усмихната ,слънчева ,че да си тъжна чак пък ,е гати ,не ,не и не!

Коментар

• ...малко да се отсрамя с една рецепта- много лесна и можете да изненадате гаджето или жената

Слагате цялото пиле в тенджера с 5-6 пръста вода, сока от 3-4 лимона, малко сол,ч.пипер и няколко цели стръка магданоз.
        Това чудо ври на слаб огън 2-3 часа.

Като е готово то само се разпада, а за вкуса...чакам по-късно мнения

п.п.м/у другото, що поне в кръчмата не пропускате (тя)-то...това е друга история

Коментар

• Не им липсва смелост на нашите дами!Поздравления,съни(тя)

Коментар

• Малко съм тъжна...любимият ми оранжев отбор, англичаните му вкараха гол, а аз дори не мога да пийна като хората....заради грипа от няколко дни съм на гореща вода с трева вътрепфууу

ГАЛБА, приемам предизивикателството за отборазаедно със Смърфи...аз поне не мога да се похваля като добра кулинарка и съм готова да науча нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Десислава
              Първоначално изпратено от GALBA
              Първоначално изпратено от Caessar
              Колега Галба,забелязваш ли,че пак останахме само двамата в кръчмата!Ех,наздраве!
              За другите незнам ,но за дамите съм сигурен,да са с нас,най-много искат,но семейство и деца,тигана загорял,съпруга с мръсните крака,отпуснат тежко в фотьоила,подхвърля скъсаният си чорап,краката в лигена,пръдва тежко,вестника си иска (нали дамите вече ги няма)....милите ни дами...
              и си е донесъл мръсната клавиатура от работа,защото той горкият,О УЖАС,не знаел милият как да си я изчисти

О,оо , Деска тайничко и искренно съм с теб и ти съчуствам!

Коментар

• Аааауууууу - имало още една дама тук...и виж какво пише - представяш ли си?

Коментар

• ...Еееееххх...мила,родна картинка...

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                    Първоначално изпратено от Caessar
                    Колега Галба,забелязваш ли,че пак останахме само двамата в кръчмата!Ех,наздраве!
                    За другите незнам ,но за дамите съм сигурен,да са с нас,най-много искат,но семейство и деца,тигана загорял,съпруга с мръсните крака,отпуснат тежко в фотьоила,подхвърля скъсаният си чорап,краката в лигена,пръдва тежко,вестника си иска (нали дамите вече ги няма)....милите ни дами...
                    усмихнете се

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar

Коментар

• Наздраве, аз се обаждам по- рядко, но съм тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                          Абе Цезаре тези 45кг.може да имат стойност и на две по 100
                          Сигурен съм в това,колега Галба!Наздраве на теб,наздраве и на Любимец 13,на ход - който отиде да си гони биковете,на слънчевите колежки и - най-вече - на Голямата Малка Десислава!

Коментар

• Абе Цезаре тези 45кг.може да имат стойност и на две по 100

Коментар

• Аааа, Цезар-ю, не така - и аз съм тук! Смуча си питието и си зяпам.

Коментар

• Колега Галба,забелязваш ли,че пак останахме само двамата в кръчмата!Ех,наздраве!

Коментар

Working...
                                X