If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малко съм тъжна...любимият ми оранжев отбор, англичаните му вкараха гол, а аз дори не мога да пийна като хората....заради грипа от няколко дни съм на гореща вода с трева вътрепфууу
ГАЛБА, приемам предизивикателството за отборазаедно със Смърфи...аз поне не мога да се похваля като добра кулинарка и съм готова да науча нещо
Толкова си усмихната ,слънчева ,че да си тъжна чак пък ,е гати ,не ,не и не!
...малко да се отсрамя с една рецепта- много лесна и можете да изненадате гаджето или жената
Слагате цялото пиле в тенджера с 5-6 пръста вода, сока от 3-4 лимона, малко сол,ч.пипер и няколко цели стръка магданоз.
Това чудо ври на слаб огън 2-3 часа.
Като е готово то само се разпада, а за вкуса...чакам по-късно мнения
п.п.м/у другото, що поне в кръчмата не пропускате (тя)-то...това е друга история
Малко съм тъжна...любимият ми оранжев отбор, англичаните му вкараха гол, а аз дори не мога да пийна като хората....заради грипа от няколко дни съм на гореща вода с трева вътрепфууу
ГАЛБА, приемам предизивикателството за отборазаедно със Смърфи...аз поне не мога да се похваля като добра кулинарка и съм готова да науча нещо
Колега Галба,забелязваш ли,че пак останахме само двамата в кръчмата!Ех,наздраве!
За другите незнам ,но за дамите съм сигурен,да са с нас,най-много искат,но семейство и деца,тигана загорял,съпруга с мръсните крака,отпуснат тежко в фотьоила,подхвърля скъсаният си чорап,краката в лигена,пръдва тежко,вестника си иска (нали дамите вече ги няма)....милите ни дами...
и си е донесъл мръсната клавиатура от работа,защото той горкият,О УЖАС,не знаел милият как да си я изчисти
О,оо , Деска тайничко и искренно съм с теб и ти съчуствам!
Колега Галба,забелязваш ли,че пак останахме само двамата в кръчмата!Ех,наздраве!
За другите незнам ,но за дамите съм сигурен,да са с нас,най-много искат,но семейство и деца,тигана загорял,съпруга с мръсните крака,отпуснат тежко в фотьоила,подхвърля скъсаният си чорап,краката в лигена,пръдва тежко,вестника си иска (нали дамите вече ги няма)....милите ни дами...
Абе Цезаре тези 45кг.може да имат стойност и на две по 100
Сигурен съм в това,колега Галба!Наздраве на теб,наздраве и на Любимец 13,на ход - който отиде да си гони биковете,на слънчевите колежки и - най-вече - на Голямата Малка Десислава!
Коментар