IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лека и от мен. Утре ще пътувам до Атина и сега ще трябва да дремна.

Коментар

• Това за под масата ми напомня казашкия обичай Медведь пришел, медведь ушел.
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• опааа, смехурко, пак ме разби...
        а дори не пияно ще се пробвам с обясненията
        бях още съвсем нова във форума избрах ник,който и другаде съм ползвала...после го смених като разбрах, че създавам проблем, извиних се...
        Съгласна съм, че всеки тук подбира ника си и трябва да се съобразяваме с това, но личното ми мнение е че това не е най-важното, особено когато изразяваш уважение по всеки друг начин.
        Съжалявам, че отворих дума...както искате така се обръщайте

... моите любими хора ги наричам поне по 10 различни начина, но винаги с много любов....това има предвид

Има ли музика тук

Коментар

• Дамите май ,милите и другите повечето,вече търсят Поко под масата
          ,да ви го кажа сега,вече съм на 50 гр. до 100 мога си изкарам до сутринта.

Коментар

• Късно е вече...за старчоци като мен - лека нощ на всички!

Коментар

• В момента вашия поздрав звучи в ефир

Коментар

• НАЗДРАВЕ за дамите, които споделиха с нас тази вечер.
                Пилето Росо става ли за рецептата?

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                  Довечера, жена ми да си поема задълженията и да къпе, оправя и приспива детето сама, писна ми да пристигам, когато е останала само топла бира, ледът е свършил, зелената салата е повехнала и повечето членове на К. са навлезнали в полуинтинмата фаза на леко опиянените откровения. И без това затуй и плаща държавата - да гледа детето.
                  Сега в чия компания да се наместя, ще си пия сам докато дойде метъла!

Изван темата: Съни, по принцип гледам да пиша на всички имената така, както те са ги писали, дори и от време на време ми се налага да минавам на латиница само заради това. Човек, за да уважава себе си, трябва да уважава името си, а щом уважаваш името на един човек, значи уважаваш самия човек. Още повече, когато става въпрос за ник, когато човек има възможност сам да си избере името.
                  Знам ли?! За Съни ,така често забравям 'тя'и слънчева я наричам,дори си помислих ,че мога да я обидя ,но май не...не че не си прав ,дори напротив,но си мисля ,че се срешщме всеки почти ден,вместо добър ден госпожо,можем да си позволим здравей скъпа

Коментар

• Умно - в БГ40 - виж Софикс как изпива всичко!

Коментар

• Аз съм си по икономийте,с 100гр.се занитвам,а останалите си ги наливам в в БГ40!

Коментар

• Довечера, жена ми да си поема задълженията и да къпе, оправя и приспива детето сама, писна ми да пристигам, когато е останала само топла бира, ледът е свършил, зелената салата е повехнала и повечето членове на К. са навлезнали в полуинтинмата фаза на леко опиянените откровения. И без това затуй и плаща държавата - да гледа детето.
                        Сега в чия компания да се наместя, ще си пия сам докато дойде метъла!

Изван темата: Съни, по принцип гледам да пиша на всички имената така, както те са ги писали, дори и от време на време ми се налага да минавам на латиница само заради това. Човек, за да уважава себе си, трябва да уважава името си, а щом уважаваш името на един човек, значи уважаваш самия човек. Още повече, когато става въпрос за ник, когато човек има възможност сам да си избере името.
                        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• ...ииии като мен......Софикс също си призна - без бой...

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                            Добър вечер, кво става тука?
                            Разменяме си комплименти,и си поркаме ,някои като мен например,понапреднахме!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                              Първоначално изпратено от SOFIX
                              Първоначално изпратено от Caessar
                              Първоначално изпратено от SOFIX
                              тук зелева чорба прелгагате ли?
                              Ето - колегата Софикс пак не можа да постави нов рекорд - търси зелева чорба вече!Наздраве,колига Софикс!
                              Натрясках се Цезаре! Като мотика се натрясках
                              Браво,колега Софикс!Евала,пич на място си!Наздраве от мен - с най-добри чувства!
                              Е,SOFIX,няма лошо ,аз след 100гр. обикновено заприличам на разцъфнала маруля. И пак си се обичам,даже повече.

Коментар

• ха хахааа, ГАЛБА, рецептата ми хареса

И лалета изравнихаааааа
                                Една трева...с вода, моля

Коментар

Working...
                                X