Лека и от мен. Утре ще пътувам до Атина и сега ще трябва да дремна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
опааа, смехурко, пак ме разби...
а дори не пияно ще се пробвам с обясненията
бях още съвсем нова във форума избрах ник,който и другаде съм ползвала...после го смених като разбрах, че създавам проблем, извиних се...
Съгласна съм, че всеки тук подбира ника си и трябва да се съобразяваме с това, но личното ми мнение е че това не е най-важното, особено когато изразяваш уважение по всеки друг начин.
Съжалявам, че отворих дума...както искате така се обръщайте
... моите любими хора ги наричам поне по 10 различни начина, но винаги с много любов....това има предвид
Има ли музика тук
Коментар
-
Десислава
В момента вашия поздрав звучи в ефир
Коментар
-
Първоначално изпратено от cmexypkoДовечера, жена ми да си поема задълженията и да къпе, оправя и приспива детето сама, писна ми да пристигам, когато е останала само топла бира, ледът е свършил, зелената салата е повехнала и повечето членове на К. са навлезнали в полуинтинмата фаза на леко опиянените откровения. И без това затуй и плаща държавата - да гледа детето.
Сега в чия компания да се наместя, ще си пия сам докато дойде метъла!
Изван темата: Съни, по принцип гледам да пиша на всички имената така, както те са ги писали, дори и от време на време ми се налага да минавам на латиница само заради това. Човек, за да уважава себе си, трябва да уважава името си, а щом уважаваш името на един човек, значи уважаваш самия човек. Още повече, когато става въпрос за ник, когато човек има възможност сам да си избере името.
Коментар
-
Довечера, жена ми да си поема задълженията и да къпе, оправя и приспива детето сама, писна ми да пристигам, когато е останала само топла бира, ледът е свършил, зелената салата е повехнала и повечето членове на К. са навлезнали в полуинтинмата фаза на леко опиянените откровения. И без това затуй и плаща държавата - да гледа детето.
Сега в чия компания да се наместя, ще си пия сам докато дойде метъла!
Изван темата: Съни, по принцип гледам да пиша на всички имената така, както те са ги писали, дори и от време на време ми се налага да минавам на латиница само заради това. Човек, за да уважава себе си, трябва да уважава името си, а щом уважаваш името на един човек, значи уважаваш самия човек. Още повече, когато става въпрос за ник, когато човек има възможност сам да си избере името.Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от CaessarПървоначално изпратено от SOFIXПървоначално изпратено от CaessarПървоначално изпратено от SOFIXтук зелева чорба прелгагате ли?Наздраве,колига Софикс!
Коментар
Коментар