If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тнмън, я покани Манкщов да донесе от сланината, обещай му, че само ще я разгледаме, нема да я пипаме, е сега ако некой го заболи нещо и му прималее може да му се резне едно тъъъънко парченце към мерлото, да може по-лесно да влаза. Накапах се
И ти викаш да я караме на доброволни начала.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Тнмън, я покани Манкщов да донесе от сланината, обещай му, че само ще я разгледаме, нема да я пипаме, е сега ако некой го заболи нещо и му прималее може да му се резне едно тъъъънко парченце към мерлото, да може по-лесно да влаза. Накапах се
Тц, не съм съгласна. На война побеждава този, който умее да взема необичайни решения. А успешното решение е в своевременното действие — тъй както сокол връхлита ненадейно, което му позволява да порази и унищожи жертвата си /Сун Дзъ/
ВМанков ще бъде изненадан. При евентуални преговори ще му дадем възможност да организира отбраната си.
Един вид, предполагаш, че не ще предаде сланината доброволно ?
Хммм ...
Такъв ли е той ?
За две парчета осолена сланина е готов да развърже война ?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Първо, предлагам да прегораряме...
Ще му предложим доброволно да предаде притежаваната сланина.
Е, ще му предложим да си вземе и той малко. Хора сме, все пак...
А ако откаже, тогава вече да атакуваме от всички страни ...
Тц, не съм съгласна. На война побеждава този, който умее да взема необичайни решения. А успешното решение е в своевременното действие — тъй както сокол връхлита ненадейно, което му позволява да порази и унищожи жертвата си /Сун Дзъ/
ВМанков ще бъде изненадан. При евентуални преговори ще му дадем възможност да организира отбраната си.
Мечо
Да атакуваме бърлогата на ВМанков. Снощи се издаде, че има сланина в хладилника
Първо, предлагам да прегораряме...
Ще му предложим доброволно да предаде притежаваната сланина.
Е, ще му предложим да си вземе и той малко. Хора сме, все пак...
А ако откаже, тогава вече да атакуваме от всички страни ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Мислим да следвам следната схема:
бяло вино - ром - червено вино - ром - коняк - ром - каквото е останало - ром и после силно се надавам падащият таван да не ме премаже.
Мечо
От сутринта се облизваме като котараци със сланината на ВМанков. Смятам, че на такованка мезе червеното вино по му тича. Мъ не знам Колето какво ще рече
Коментар