Първоначално изпратено от faberge
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Оо шефчее най-после, откогИ те чакаме да кажеш я за сервитьорките, я за план-програмата Добре нЕма да правим волни изпълнения, самодейната школа другаде Ето да си доволен
п.п. малко е рано /за бирата/ ама ние ще си мълчим
айде поне едни Ъстъчки
бреей заради вас чиляка ще си промени навиците
R.E.M. - Losing My Religion - http://www.youtube.com/watch?feature...tdhWltSIg&NR=1There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеИ аз като теб живеех с тази представа, ама май не е така. Ето ТУК някой такъв като нас двамата е задал въпрос и са му отговорили. Та излиза, че "международното" име е "мускат", а нашенското "мискет", но се ползват и двете в зависимост от традицията. Например никой не казва "хамбургски мускат", всички му викат "хамбургски мискет", докато всички казват "мускат отонел", а не "мискет отонел".
Ти напрао ми разби децките мичти вАХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЧи Мускат и Мискет не са ле разрични сортове ва ???
Тва да не е, кат Австрия и Австралия нещо ???He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМой познат агроном казваше, че правилното наименование е мускат, а не мискет. Та затова и аз използвам мусТакова.
Важното е ракията да е отлежала в дъбово буре и да е пивка. Името няма значение
Тва да не е, кат Австрия и Австралия нещо ???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧудесно.!!!
Аз предлагам петъка да е посветен на ламбадата....
Туй кръчмА, ней клупче на самодейците - Терпсихори !!!
Си имаме уважението... Моля вЕ !!!
След някоя мастичка може, леко да разкърши телОто чуйек.. (в желаният от него ритъм, стил и секво ... БЕЗ чалгА афкорс !!! )
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМой познат агроном казваше, че правилното наименование е мускат, а не мискет. Та затова и аз използвам мусТакова.
Важното е ракията да е отлежала в дъбово буре и да е пивка. Името няма значение
Мускат отонел си е друго грозде, то прави ракията с много-добър дъх, миризма.
От там дето я взех ракията ми казаха, че основното е мискет, защото такива лозя имат хората. Преди време взимах от Сливенско - комбинация на перла с разни други неща, защото перла лозя са сравнително малко, използват го също само за мирис, не че не дава и градус, де... Сега имам малко от около магистралата м/у Сл и Ямб, смесица от няколко гроздета, но също готина, от тази "за мене"
Както и да ти се струва, но сега, честно, бих ударил едно малко, в смисъл питие на около 12 годинки, при това една унцийка, не повече, ама пусто съм сам, пък кой пие сам, дори и дедо не си го позволява.
Хубав ден!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеПредлагам всяка четвъртък вечер да бъде посветена на тангото И понеже започвам с подготовките от рано ви пускам ето това. Няма как да вземете решение преди да сте опитали
Tango - Roxanne - http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ic4PQ-tnwJw
Аз предлагам петъка да е посветен на ламбадата....
Коментар
-
Предлагам всяка четвъртък вечер да бъде посветена на тангото И понеже започвам с подготовките от рано ви пускам ето това. Няма как да вземете решение преди да сте опитали
Tango - Roxanne - http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ic4PQ-tnwJwThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТънъмънче, ква е тая мусТакова ракия
Глей са, мене са ме учили, че ракията се дели на три вида - за гости, за приятели и за мене. Е сметаш ли че ше се явим в тая чудесна вълшебна компания с друга ракия освен за мене!?! Вероятно основата е мискет, но честно не съм питал за гроздето, но който е опитал, не е оставил мокро дъно.
Важното е ракията да е отлежала в дъбово буре и да е пивка. Името няма значениеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеГотово
Благодарим от сърце!
Дедо отива да си плати за механизираната патерица, хубава вечер!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеНе мой Арти, не си лошава, дедо се майтапи, щот му е гот. Ма кво да зимам още от КОРПа, като Цецо спря дивидентчето...
А бе я наздраве, нещо топло стана, за мен Шуменско, както обикновено!
(Са че цъфне оня с ладната Загорска, да ме критикува...)There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение... да мислим стратегия да си вземеш 4 акцийки
А бе я наздраве, нещо топло стана, за мен Шуменско, както обикновено!
(Са че цъфне оня с ладната Загорска, да ме критикува...)И това ще мине ...
Коментар
Коментар