IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение
    Най-доброто мезе за днес е...?
    мръвка с мръвка
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Най-доброто мезе за днес е...?

Коментар

• Оо шефчее най-после, откогИ те чакаме да кажеш я за сервитьорките, я за план-програмата Добре нЕма да правим волни изпълнения, самодейната школа другаде Ето да си доволен

п.п. малко е рано /за бирата/ ама ние ще си мълчим

айде поне едни Ъстъчки

бреей заради вас чиляка ще си промени навиците

R.E.M. - Losing My Religion - http://www.youtube.com/watch?feature...tdhWltSIg&NR=1

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          И аз като теб живеех с тази представа, ама май не е така. Ето ТУК някой такъв като нас двамата е задал въпрос и са му отговорили. Та излиза, че "международното" име е "мускат", а нашенското "мискет", но се ползват и двете в зависимост от традицията. Например никой не казва "хамбургски мускат", всички му викат "хамбургски мискет", докато всички казват "мускат отонел", а не "мискет отонел".
          О ???
          Ти напрао ми разби децките мичти вА
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Чи Мускат и Мискет не са ле разрични сортове ва ???
            Тва да не е, кат Австрия и Австралия нещо ???
            И аз като теб живеех с тази представа, ама май не е така. Ето ТУК някой такъв като нас двамата е задал въпрос и са му отговорили. Та излиза, че "международното" име е "мускат", а нашенското "мискет", но се ползват и двете в зависимост от традицията. Например никой не казва "хамбургски мускат", всички му викат "хамбургски мискет", докато всички казват "мускат отонел", а не "мискет отонел".
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• ДобрУ утро пияницеее

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Мой познат агроном казваше, че правилното наименование е мускат, а не мискет. Та затова и аз използвам мусТакова.
                Важното е ракията да е отлежала в дъбово буре и да е пивка. Името няма значение
                Чи Мускат и Мискет не са ле разрични сортове ва ???
                Тва да не е, кат Австрия и Австралия нещо ???
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Чудесно.!!!
                  Аз предлагам петъка да е посветен на ламбадата....
                  Опааа ...
                  Туй кръчмА, ней клупче на самодейците - Терпсихори !!!
                  Си имаме уважението... Моля вЕ !!!
                  След някоя мастичка може, леко да разкърши телОто чуйек.. (в желаният от него ритъм, стил и секво ... БЕЗ чалгА афкорс !!! )

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Мой познат агроном казваше, че правилното наименование е мускат, а не мискет. Та затова и аз използвам мусТакова.
                    Добър ден, хубаво слънчево настроение!
                    Мускат отонел си е друго грозде, то прави ракията с много-добър дъх, миризма.
                    От там дето я взех ракията ми казаха, че основното е мискет, защото такива лозя имат хората. Преди време взимах от Сливенско - комбинация на перла с разни други неща, защото перла лозя са сравнително малко, използват го също само за мирис, не че не дава и градус, де... Сега имам малко от около магистралата м/у Сл и Ямб, смесица от няколко гроздета, но също готина, от тази "за мене"
                    Както и да ти се струва, но сега, честно, бих ударил едно малко, в смисъл питие на около 12 годинки, при това една унцийка, не повече, ама пусто съм сам, пък кой пие сам, дори и дедо не си го позволява.
                    Хубав ден!
                    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                      Предлагам всяка четвъртък вечер да бъде посветена на тангото И понеже започвам с подготовките от рано ви пускам ето това. Няма как да вземете решение преди да сте опитали

Tango - Roxanne - http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ic4PQ-tnwJw
                      Чудесно.!!!
                      Аз предлагам петъка да е посветен на ламбадата....

Коментар

• Предлагам всяка четвъртък вечер да бъде посветена на тангото И понеже започвам с подготовките от рано ви пускам ето това. Няма как да вземете решение преди да сте опитали

Tango - Roxanne - http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ic4PQ-tnwJw

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                          Тънъмънче, ква е тая мусТакова ракия

Глей са, мене са ме учили, че ракията се дели на три вида - за гости, за приятели и за мене. Е сметаш ли че ше се явим в тая чудесна вълшебна компания с друга ракия освен за мене!?! Вероятно основата е мискет, но честно не съм питал за гроздето, но който е опитал, не е оставил мокро дъно.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

Готово
                            Е тва е!!!
                            Благодарим от сърце!
                            Дедо отива да си плати за механизираната патерица, хубава вечер!
                            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                              Не мой Арти, не си лошава, дедо се майтапи, щот му е гот. Ма кво да зимам още от КОРПа, като Цецо спря дивидентчето...
                              А бе я наздраве, нещо топло стана, за мен Шуменско, както обикновено!
                              (Са че цъфне оня с ладната Загорска, да ме критикува...)
                              Готово

Коментар

... да мислим стратегия да си вземеш 4 акцийки
                                Не мой Арти, не си лошава, дедо се майтапи, щот му е гот. Ма кво да зимам още от КОРПа, като Цецо спря дивидентчето...
                                А бе я наздраве, нещо топло стана, за мен Шуменско, както обикновено!
                                (Са че цъфне оня с ладната Загорска, да ме критикува...)
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X