If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вълчо ако няма опция за сваляне / макар, че с десен бутон на мишока не може да няма save/, кликни върху print screen /на клавиатурата/, после го метни в paint /че е по-лесно/ или photosop каквото си ползваш, запазваш като jpeg и го прикачваш тук
Мнда ...
Девойката, която Арти доведе, ТРЯБВА лично да я събеседвам...
Нема как, ТРЯБВА да провера за ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ :
диплома за завършено хореографско училище (онова, до завод Електроника) - раздел класически танци,
завършени танцово-пилонни и други синхронноплувни курсове се смятат за предимство,
чуиештина,
математическа и кампютерна грамотнос,
задължително задълбочени познания по френски ... език ..,
хнижка за шафьор (с категория за баничарка)
чиста здравна книжка,
умения за безконтузно, грациозно придвижване на ВИСОКИ токчета,
минимум 5 години стаж на сходна позиция...
да докладвам всичко от гореспоменатото е налично с допълнителни екстри, в които вярвам ще се увери Шефа
Мнда ...
Девойката, която Арти доведе, ТРЯБВА лично да я събеседвам...
Нема как, ТРЯБВА да провера за ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ :
диплома за завършено хореографско училище (онова, до завод Електроника) - раздел класически танци,
завършени танцово-пилонни и други синхронноплувни курсове се смятат за предимство,
чуиештина,
математическа и кампютерна грамотнос,
задължително задълбочени познания по френски ... език ..,
хнижка за шафьор (с категория за баничарка)
чиста здравна книжка,
умения за безконтузно, грациозно придвижване на ВИСОКИ токчета,
минимум 5 години стаж на сходна позиция...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
`брутро....ъц, гледам вчера само съм си отклонил вниманието и почнал да се лее елексирът от най-добрата марка, при това съм и фен (моля никой да не се подиграва) на Ливърпул.
Наздраве с пожелания за хубав ден във всяко отношение!
Барман, сипи едно малко /без значение какво/ за отскок, като по съвместителство мое да го ползвам за профилактика на устната кухина - за унищожение на болестотворната микрофлора !
туй аз го виждам, като трийсетина грама хуубава водчица ...
...
Инак, оня - синее артикул се намира у клозетната комната, който е забраил да измий и заплакне зъбките - ползвайте на воля
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Добро утро с глас като на Йода / така измръзнах на идване...един път да не изляза на балкона да проверя колко е студено и.../
Бармане, сипвай нещо сгряващо, очертава се денят да е дълъг и натоварен (искам да избягам)
Коментар