IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Айде бе пияници, свършвайте работа и се прибирайте по къщите.
    Ашконсун
    2 часа до заветния момент :P
    .....и с цаца

Коментар

• Айде бе пияници, свършвайте работа и се прибирайте по къщите.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
        То нещата си отиват към бакарди с лемон и т.н., там некой да напраи спициалитета две тенджери, аз моа мина само с по един пръст джин и един пръст тоник, и един пръст лимон. Двата пръста изправени, лимоненият хоризонтално
        Брех колко работна съм била два договора, и един куп други дреболии от сутринта! Заслужавам след малко да си тръгна и да повея малко перушината на въздух / точно това мисля да направя /

ANNA VISSI - Erotevmenaki - http://www.youtube.com/watch?v=vVSfZ...ayer_embedded#!

There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
          Enigma - Now We Are Free - http://www.youtube.com/watch?v=JhRZOln78O0 А навън какво е хубаво времето, само да си пие човек на въздух биричката
          То нещата си отиват към бакарди с лемон и т.н., там некой да напраи спициалитета две тенджери, аз моа мина само с по един пръст джин и един пръст тоник, и един пръст лимон. Двата пръста изправени, лимоненият хоризонтално
          И това ще мине ...

Коментар

• Enigma - Now We Are Free - http://www.youtube.com/watch?v=JhRZOln78O0 А навън какво е хубаво времето, само да си пие човек на въздух биричката

Коментар

• Каменица...каменица, кво да се праи....
              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                ааа - не, започнало съм с бадемки и бирица (за радост на Колчо - бирка, а не уиски) Полага ми се малко угодия в тази дълга седмица
                Под секрет започнах с фреш портокал и тиквени семки , обачеее имАло празник да празнуваме и ей сЯ отпивам глътка вино, малко филенце, две Филички салатка иии абе много стана, чак ме досрамя

Коментар

...

...афтЪР уъркинг обаче
                  ааа - не, започнало съм с бадемки и бирица (за радост на Колчо - бирка, а не уиски) Полага ми се малко угодия в тази дълга седмица
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• шшшт винцето вече е тук, под прикритие в едни бъчонки от едно време се крият нааай-класните вина, ако има малко паяжина да знаете от тях е Сега който иска може да заповяда да седнем на една маса и обсъдим нещата от животО

п.п. и най-сложните конфликти могат да се решат с блага приказка и хубаво винце

Парти тайм афтЪР уъркинг обаче

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Артитуууу! Туй е сириозен форум. В него пишат гулеми инвеститури. Ми ако отмъкнем виното, представяш ли си какъв удар връз имиджа на тез скопосни хора може да бъде нанесен
                      Сакън, не барайте винката - молбата е от един мноооого дългосрочен инвеститор!
                      И това ще мине ...

Коментар

Девойки и младежи предлагам да викнем жената-котка от шоуто на Денис и тя да отмъкне тихо, на пръсти каквото има без да разберат

момичета предлагам да слагаме мезетата към вината, ей сега ще ги донесат

Артитуууу! Туй е сириозен форум. В него пишат гулеми инвеститури. Ми ако отмъкнем виното, представяш ли си какъв удар връз имиджа на тез скопосни хора може да бъде нанесен
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Коктейл Молотов поръчай. Нали е кръчма. Кольо да ти достави.
                          ами омръзна ми беей, после НБУ бил такъв или онакъв ще ме извинят ама са на светлинни години...преподавателите може да са същите, но съвсем по различен начин е устроено всичко! Хъх

Коментар

Ей Ся съм яхнала метлата как може такава глупост само ми кажете....платила съм си таксата, взела съм си изпитите / от предходния семестър/, ходила съм и на лекциите и що не съм записана Това само в Софийския може да се случи...
                            Коктейл Молотов поръчай. Нали е кръчма. Кольо да ти достави.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Ей Ся съм яхнала метлата как може такава глупост само ми кажете....платила съм си таксата, взела съм си изпитите / от предходния семестър/, ходила съм и на лекциите и що не съм записана Това само в Софийския може да се случи...

Коментар

• Девойки и младежи предлагам да викнем жената-котка от шоуто на Денис и тя да отмъкне тихо, на пръсти каквото има без да разберат

момичета предлагам да слагаме мезетата към вината, ей сега ще ги донесат

Коментар

Working...
                                X