Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениеСпециалитета - силно, че да се омая от раз
и 1-3 бири ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКо да бъди ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениебарманееее, къде избяга ? Ела сипи мойто момчеХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
The Pussycat Dolls - I Don't Need A Man - http://www.youtube.com/watch?v=qBsEF7Qx09o
лека загрявка за МОЛ-а
Фаберже идваш ли
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениебарманееее, къде избяга ? Ела сипи мойто момчеИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЕеее, Арти, видох платото - ногу убаво, аферим, от мен едно хубаво траминерче от Кан Крум, ама от оригинала, с температура 4 града, да мое като се сипе в чаша и почне да се затопля, да отделя онзи аромат на летна поляна, теменужки и там квото си говорят сомелиерите....
Ето ви десерта...нещо лекичко круши с мед и сладолед (сладко-кисел освежаващ вкус с малко витаминки)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТребва инструкция, щот не съм фен на морски деликатеси, риби, миди както ми ги правиха преди време, но това да си трошим ръцете за кеф, не съм.
Ама щом е за пилотажа, идвам!!!
....еееее, ама бива ли така да се "омързеливиш"?
Накрая сигуР Ше поискаш мидата сама да ти кацне на езика..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТребва инструкция, щот не съм фен на морски деликатеси, риби, миди както ми ги правиха преди време, но това да си трошим ръцете за кеф, не съм.
Ама щом е за пилотажа, идвам!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениекойто няма да излиза ето нещо набързо...
Дедо на теб ти препоръчваме от този специалитет, че да ти е сигурна работата
.... вероятно няма да му трябва толкова пълна инструкция за начините за консумация според етикета: кои от морските дарове се отварят с прибори, кои - с език, кои се изсипват в устата и т.н...."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение...аз съм за една тава с картофи - печени на фурна...
Днес съм решил, че трябва да черпя: по една гръТСка мастика и прилежащите й салтанати...
http://snimki.be//store/1/641349166552.png:)
oooх, ами съгласна съм. Аз бих добавила ето това за музикално оформление на твоето предложение
http://www.youtube.com/watch?v=XKtGt9G3yvk
п.п. днес съм решила като се прибера да направя паниран карфиол
Last edited by artemida_sofyanska; 02.10.2012, 12:35.There is no right way. Only your own way!
Коментар
Коментар